Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.725
Cevap
755
Favori
1.004.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: medonk

Bugün Viaport Kipa'da Molfix'in bezleri 19,90'dan satılıyordu.
    Nacizane uyarım,Dalin ve Huggies'in ıslak mendillerini kullanan arkadaslar icerigine bakabilirler mı; ben icinde paraben var diye biliyorum...

şimdi baktım dalinde paraben yok.huggiesde metyl paraben diye bir madde var.nedir bu maddenin içeriği kardeşim?merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

Nacizane uyarım,Dalin ve Huggies'in ıslak mendillerini kullanan arkadaslar icerigine bakabilirler mı; ben icinde paraben var diye biliyorum...

şimdi baktım dalinde paraben yok.huggiesde metyl paraben diye bir madde var.nedir bu maddenin içeriği kardeşim?merak ettim

Paraben kanserojen olabileceği düşünülen ve ne yazık ki cok yaygın olarak kullanılan bir madde. Raf ömürünü uzatmak icin kullanılıyor diye biliyorum.
    Kozmetikde, kremlerde,sampuanlarda mendillerde vs. Kullanılıyor..
    Kesin olarak kanıtlanmış birsey yok kanserojen olduguna dair ama bunu ispatlamak da zor zaten.
    Kendisinin zaten alerjik,irritan bir etkisi var ama pişik kreminde kullanılıyor.
    Kullanmaktan kacinmakta yarar var.
    http://www.doktoraktuel.com/ana-sayfa/türkiyede-yüzlerce-ilaçta-var-fransada-paraben-tartışması-4820.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 23 Aralık 2011; 1:35:36 >

• İzmirdeki Özdilek mağazasında "baby world" marka 70 adetlik alkolsüz ıslak temizlik havlusu 1 tl..birkaç haftadır kullanıyorum gayet memnunum diğer markaların pahalı ürünlerine çok para vermeye gerek yok bence..daha önce bende büyük markalıların 3-4 tllik ürünlerinden kullandım ama gereksiz bence günde çok fazla gidiyor zaten ben bu üründen oldukça memnunum..20 paket kadar aldım baya gider..ama uğradığımda bi 20 paket falan daha alacagım nasıl olsa akmaz kokmaz epey sürede yeter böylece..

....aslında ben bi 100 tane falan daha alayım küçük bir hesap yaptımda 20 paket 70 taneden 1400 tane yapar günde 10 tane rahat kullanıyoruzdur buda 140 gün eder oda yaklaşık 5 ay yapar çok fazla yetmezmiş yani :))
  • valla arkadaşlar 2-3 çocuk olup tek çalışan varmı benim gibi..hem iyisi olsun hem ucuz olsun diye market market dolaşıyoruz :D

şunu buldum kullanan varmı fiyat olarak baya uygun..paraben yokmuş hanım birde kapak konusundan dolayı huggies kullanıyorduk diğer yapışkanlılar kopunca bez açıkta kalıyor ve kuruyor..

• Bende bebek bekliyorum.buraya müdavim olurum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykaya09

valla arkadaşlar 2-3 çocuk olup tek çalışan varmı benim gibi..hem iyisi olsun hem ucuz olsun diye market market dolaşıyoruz :D

şunu buldum kullanan varmı fiyat olarak baya uygun..paraben yokmuş hanım birde kapak konusundan dolayı huggies kullanıyorduk diğer yapışkanlılar kopunca bez açıkta kalıyor ve kuruyor..

Allah yardımcın olsun

• Hafta sonu Carrefour larda prima fırsat (132 adet) paketlerinde kampanya var . Sanırım 39 yada 41 tl idi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.özcan

quote:

Orijinalden alıntı: baykaya09

valla arkadaşlar 2-3 çocuk olup tek çalışan varmı benim gibi..hem iyisi olsun hem ucuz olsun diye market market dolaşıyoruz :D

Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim hepimizin :)

• quote:

quote:

Unibaby yenidogandan sasmayın bence alkol,parfum,kimyasal hicbirsey barındırmıyor pamuk ve saf su sadece biraz pahalıya gelsede bence kesinlikle deger
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

5Mde
    prima132li 4numara
    41.90dı

ne zaman ? hangi 5m
  • Ankamallde
    geçen hafta görmüştüm
  • Arkadaslar,
    Beylikduzune bugun acilan HAPPY AVANTAJ marketteyim.
    2 ve 3 numara aptamil 900 gr lar 32.90 TL
    BEBELAC kavanoz mamaları 0.89.
    Hero kavanoz mamalar 0.85 ve 0.95
    Molfix jumbo paketler 17.90
    Evy baby 15.90
    Herseyden cok var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepkurt -- 23 Aralık 2011; 20:32:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthmhmt

quote:

quote:

Unibaby yenidogandan sasmayın bence alkol,parfum,kimyasal hicbirsey barındırmıyor pamuk ve saf su sadece biraz pahalıya gelsede bence kesinlikle deger

Doğrudur. Unibaby tavsiyemdir benim de.
    Bugün bir iki ıslak mendilin icerigine baktım, içlerinde kimyasal maddeden başka birsey yok.

Mopas da bebek bezlerinin fiyatları avantajlı oluyor.

• bir bez fiyatıda benden. 132 prima paketi 38 tl. Yer karadeniz mah gaziosmanpaşa. 2 hafta önce ve daha önceleri hep bu fiyattan alıyorum. Bugün yarın tekrar gitmem gerekecek. teyit ederim fiyat değişmemişse..
    Bu arada arabaya çocuk koltuğğu arıyorum. Kampanya haberi olan varsa paylaşsın lütfen
  • bende az önce izmir özdilekten evy baby marka 3-6 kg 60 lık ve 5-9kg 50 lik paketleri 13.75 tl den aldım bu markayı daha önce kullanmamıştım ama ucuza geliyor diğerlerine göre
  • gündemimdeki en sıcak konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit78

quote:

5Mde
    prima132li 4numara
    41.90dı

ne zaman ? hangi 5m

Bu çok yüksek bir fiyat. Aynı paket Adese'lerde dönem dönem indirime giriyor ve 31-33 lira aralığında satılıyor. Bebekbezi.com u incelemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.
  • kipada hafta sonu olatak prima bezlerde indirim varmış.sitesinde katalog var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

Orijinalden alıntı: ferit78

quote:

5Mde
    prima132li 4numara
    41.90dı

ne zaman ? hangi 5m

Bu çok yüksek bir fiyat. Aynı paket Adese'lerde dönem dönem indirime giriyor ve 31-33 lira aralığında satılıyor. Bebekbezi.com u incelemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.

Bu yaz carrefoursa express'ten 31 TL civarındaydı, 4 koli almıştım, şimdi sonuna geldik tekrardan fırsat arıyoruz. Carrefoursa ara sıra fiyatı düşürüp satıyor, denk getirmeye çalışacağız artık, adese Avrupa yakasında yok maalesef

• Beyler artik carrefour ne kadar promosyon yaparsa yapsin isterse tane 0,01kr olsun almam bu fransizlarin tükanina girmem artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.