Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.726
Cevap
754
Favori
1.004.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 935936937938939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizde sormuştuk doktorumuza, hangisini severse onu içirin hepsi aynı işi görüyor dedi.

Hipp, Bebelac Gold, Hero Baby de kaldık 4 aydır kullanıyoruz.
  • Beyler bisey sorcam. Gecen bim de mamalarin ureticisine baktim. Hipp yaziyor. Deneyen kullanan var midir. Ayni formul mu?

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar
  • 33 günlük bebeğime kullanıyorum. Gayet iyi problem yok. Kabızlık çeken bebekler için ideal çünkü kolay kaka yaptırıyor
  • Sleepy Natural Külot Bez, 7 numara arıyorum yeğenime hiç bir yerde kampanya yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: greenpeace16

Hocam bana 20 tl yatırdılar ne diyim ayıp valla.

bana da 15 teklif ettiler kutu başına kabul etmedim.benden sonra arayana da 10 lira teklif etmişlerdir herhalde.

• greenpeace16 kullanıcısına yanıt

Banada 80 Li geldi iki adet almıştım 160 TL nin 3de 1 ini iade ettiler banada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getir büyükte seçili bebek ürünlerinde 200e 80 TL indirim var.

Ben 120 adet prima 6 numara bebek bezi alarak değerlendirdim, tane 1 liraya geldi. Birazdan ikinci siparişi vereceğim. İhtiyacı olan değerlendirsin. İyi haftasonları

• mys66 kullanıcısına yanıt

güzel kampanya  Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar 

Teşekkür ettik
  • Arkadaşlar jokere yeni üye olduğunuzda 20 tl çek , 200 üzeri alışverişinize 50 tl joker puan ayrıca maximum karta 40 puan ve bunları hopi üzerinden yaparsanız %6 paracık kombusu yaptım güzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 1 Aralık 2020; 6:40:34 >
  • Hocam paylaşım için teşekkürler fakat, yeni üye 20 tl çek onaylandı da 200'e 50tl JP kampanyasını göremedim..

Varmı daha detaylı bilgi sizlere zahmet  Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar 

• Durum buymuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fischerspooner07 -- 2 Aralık 2020; 17:18:48 >
  • Joker mağazalarında telefon numara özel 90tl küsür hediye çekim var. her üründe geçerli. İlgilenen arkadaşlar PM den ulaşabilir.

• Adamın 1’i kullanıcısına yanıt
    200/50 kampanyasından ikinci yararlanışım arada kontrol edin. Çabuk kaldırmışlar bu sefer.
  • Arkadaşlar A101 online site sayfasında 92'li 5 numara molfix 70 tl 2 tane alırsanız 184'lüsü 140 tl oluyor... Üstüne 10 tl'lik birşey daha alırsanız 150 tl üzerine 20 tl indirim geliyor.

Sonuç: 2 Tane 92'li bez (184 adet) + 10 tl'ye alacağınız şeyle birlikte 130 tl ödüyorsunuz.

• Geçen haftalarda aşağıdaki gönderiyi paylaşmıştım getir büyükte yine aynı kampanya görünüyor.
    Primalar;
    (6 numara adet 1 tl)
    (5 numara adet 88 kuruş)
    (4 numara adet 75 kuruş)
    --------------------------------------------

Getir büyükte seçili bebek ürünlerinde 200e 80 TL indirim var.

Ben 120 adet prima 6 numara bebek bezi alarak değerlendirdim, tane 1 liraya geldi. Birazdan ikinci siparişi vereceğim. İhtiyacı olan değerlendirsin. İyi haftasonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mys66 -- 9 Aralık 2020; 17:49:18 >

• Uyari amacli yaziyorum, esimin deneriz bi diyerek aldigi duru granul sabun makinanin pompa ve gider hortumunu tikadi arkadaslar, bu tarz urunleri camasir makinalarinizda kullanmayin derim. Jöle gibi birikmis resmen. Yok yere bi ton ugras cikti

• nightblueist kullanıcısına yanıt

5 aydır dalin kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık

• nightblueist kullanıcısına yanıt
    Ön yıkama seçiliyken makinayı çalıştırırsanız su ısınmadan soğuk suda deterjan çözülmeden çamurlaştığı için hidrofobik yüzey oluşuyor ve kalıplaşıyor. Ön yıkamasız 40 derece üstünde sorun olmayacaktır.

Ona dikkat ediyoruz zaten normalde minoris kullaniyoruz dedigim gibi deneyelim diye almis ama 2-3 yikama sonra makina o hale geldi. Belki baska markalarda ayni sorun yoktur bilemiyorumda sikayetvarda baktim ayni urunu kullanip ayni sikayeti yapanlar cok. Uyari amacli yazdim hani kampanya vs goren olur ucuz diye almak mantikli degil..

• 
Sayfa: önceki 935936937938939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.