Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (940. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.728
Cevap
756
Favori
1.004.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gsad1905

Biogaia damla da destek olur. Günde 5 damla.

bende var pek bir işe yaramıyor ve gereksiz pahalı.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Düzenli kullanımda işe yarıyor, sindirim sistemini düzene sokuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Primanın uçuk fiyatlarından dolayı sleepy bez aldım yok naturel yok doğal reklamlarına aldanıp. Resmen naylon ya poposunun değdiği yer. 2 gün kullandık pişik yaptı bebeğin kalçası kıpkırmızı şimdi. Sonrada geliyorlar yok yerli malı yok prima yahudi bilmemne saçma sapan şeyler. Doğru dürüst ürün yapan düşmanım olsa, on kat pahalı olsa onu tercih ederim artık bebeğin sağlığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

Primanın uçuk fiyatlarından dolayı sleepy bez aldım yok naturel yok doğal reklamlarına aldanıp. Resmen naylon ya poposunun değdiği yer. 2 gün kullandık pişik yaptı bebeğin kalçası kıpkırmızı şimdi. Sonrada geliyorlar yok yerli malı yok prima yahudi bilmemne saçma sapan şeyler. Doğru dürüst ürün yapan düşmanım olsa, on kat pahalı olsa onu tercih ederim artık bebeğin sağlığı için.

molfix kullanıyorum,tavsiye ederim. ucuz diye heroturko aldım. bariz malzemeden çalmışlar. heroturko 1 numara molfix 1 numara dan rahat %30 daha küçük. çişi kakayı tutmuyor hemen kaçırıyor.

O da çok kalın geldi denemek için hastaneden vermişlerdi de iki tane. Ama dokusu primadan sonra en iyisi bence de molfix. Diğerleri naylon resmen

• Bebeğimiz doğduğundan beri Prima Pure kullanıyorduk, 1 ve 2 numara fiyatı hadi neyse ama sonrası için Prima Premium Care deneyelim dedik, sonuç hüsran. Hemen pişik oldu.

35-40 adet bez olan Prima Premium Care 1 numara var elimde. İhtiyacı olana vereyim, göndereyim diyeceğim ama nasıl olur bilmiyorum.

Bir çözümü ve ihtiyacı olan var ise ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 27 Aralık 2020; 21:25:19 >
  • jahnny J kullanıcısına yanıt

çevremde prima kullanıp bebeği pişik olmayan görmedim.

• @crow in cornfield

Pure serisinden çok memnunuz ama Premium Care'i risk alıp da tekrar denemem sanırım.

2 numara da yeteri kadar stokladım çeşitli kampanyalar ile.

3 için Goon var aklımda, zamanı gelince deneriz artık.

• Biz sleepy ile başlayıp kalıp uymadığından molfix e geçtik. 9 ay olana kadar sorun yoktu,sonradan pişik başladı. prima premium aldım 108 adet pişik geçti,sonra hanım kalan molfix leri kullanayım dedi tekrar başladı pişik. Sanırım her bebekte farklı deneyerek öğrenmek şart. Şimdi mecbur prima ile devam

prima aktif bebekse dediğiniz bilmiyorum ama premium care diğerlerinden iyi sanki.

• Acı elma yağını bebeklerde kullanmayın, bakın size kaynak olarak tıp dergisini atıyorum. Masaj olarak bile kullanılmamalı.

http://www.diclemedj.org/upload/sayi/60/Dicle%2520Med%2520J-02877.pdf&ved=2ahUKEwiOxdilie_tAhXN-yoKHaBbBrIQFjAEegQIFRAB&usg=AOvVaw1GvuSdOBkpmExQPd7xnWr6

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

1 çay kaşığı saf soğuk sıkım zeytinyağı hocam. Biz öyle atlattık.

Fabrikası değişti odur budur dikiş tutturamadı. Sırf ismi ile satıyor bence bu aralar.

• molfix migrosda 2.alım %70 indirimli olarak satılıyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8156ACF80 -- 4 Ocak 2021; 8:9:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

molfix migrosda 2.alım %70 indirimli olarak satılıyor.

Kampanya güzel ama malesef özellikle 2 numara stok yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Arkadaşlar herkese merhaba. Tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

2 aylık evladım var. Anne sütü bir tutuyor, bir tutmuyor. Tutmadığı zamanlar mecbur yanında mama veriyoruz.. Doğduğu günden bu yana Hipp Combiotic kullanıyoruz. Fakat şu son 2 haftadır inanılmaz bir kabızlık sorunu var.. Kakasını yapmakta çok zorlanıyor, ıkınıyor, yüzü gözü kıpkırmızı oluyor ıkınmaktan, aksırmaktan.. Doktora götürdüğümüzde hiç birşeyi yok dedi..

Mama değişmeyi düşünüyoruz.. Önerdiğiniz bir marka var mıdır? Kabızlık sorununa çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Saygılar.

Hocam hiç dert etmeyin benim de bir oğlum var 3. aya girdi. Malesef ilk günden memeyi tutmadı. Her gün denedik zorladık ama tabi tutmadı biz de pes ettik. Sma ile başladık bebivita aptamil şu an evolvia nutro pro plus kullanıyoruz. hiç gaz sorunu yaşamıyoruz ama bizde de kabızlık oldu ve biz her mama yaptığımızda içine bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı koyuyoruz. Şu an düzeldi gibi bakalım gözlemleyeceğiz. Bu arada çok sıçmasını istiyorsan bebivita verebilirsin. Tabik her çocuğun bünyesi bir olmaz ama bizde günde iki defa kaka yaptırıyordu ama çok gaz yaptığı için bırakmak zorunda kaldık. Gaz sorunu olmasaydı bebivita ile devam edecektim.

• THESİMPSON kullanıcısına yanıt

mağazalarda da geçerli migros sanalda da . ben mağazadan aldım. stok sorunu yoktu.

• Anne sütü yetmediği için ekstradan Hipp kullanıyorduk, ilk olarak eczaneden aldım 350 gr 90 tl di, sonra migrosta gördüm 89 tl, sonra filede gördüm 87 tl. B&G de kıyafet bakarken hipp de satıldığını gördüm, fiyat daha uyguna geldiği için 800 gr lık 4 kutu stok yaptım. 3200 gr 644 tl ye geldi.

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

• 500 gr Bebivita var e-bebek te ve Alman markasi ve fiyati 500gr için 35 TL.

https://www.e-bebek.com/bebivita-1-bebek-sutu-500-gr-p-hip-1483

• 
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.