Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.720
Cevap
758
Favori
1.003.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 956957958959960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili dostlar bu konuya ara vereli 3 yıl kadar oldu.

Şimdi tekrar takibe geçme zamanı geldi malum 2 ay sonra bizim canavardan sonra bir prenses daha aramıza katılıyor.

Geçen bu sürede gördüğüm kadarı ile bezler ve mamalarda ciddi değişiklik olmuş. Yeni markalar gelmiş eski ürünler revize edilmiş.

Biz canavara molfix kullanıyorduk. Şuan prensese ne alacağız konusunda kararsızız.

Tavsiye ve önerileriniz nelerdir bez konusunda ?

•  Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

Vodafone yanımda > Herşey yanımda

150/50 indirim var açılışa özel bu bez uyguna geliyor ihtiyacı olan değerlendirebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emrah_d kullanıcısına yanıt
    Babyturco dogadan su an fp. Nerdeyse premium care kaliteisnde.

Sleepy de fp idi ama zam yedi baya. Arada indirimde bulunuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrah_d kullanıcısına yanıt
    Goonla başladık biz çok memnundum tedarik sorunu olunca pandemide,ebebegin babyme sine döndük. Nerdeyse iki katı çiş toplayıp pişik yapmadi sizdirmada yapmadı bizde. Hala devam ediyoruz. Biz tüm ihtiyacımızı ordan karşılıyoruz gerçi yakın olduğu için. Islak mendili şampuanı bezi zibini kıyafeti maması vs.

• İlk ay Prima Premium Care kullandım sonra almadım onun yerine daha uyguna Molfix Pure tercih ettigim için. Artık arada çok uyguna çatarsa Baby Turco Doğadan da alıyorum ama Premium Care ile Baby Turco bezlerinin arasında çok çok fark var. Sleepy de Baby Turco da içi boş bezler,kağıt havlu gibi buruşuyor hamur sıkar gibi sıkın bırakın. Premium Care yada Molfix Pure hatta Evy Baby öyle değil,içi malzemesi dolu.

Baby Turco bebegin poposunu tam sarmıyor. Bu her bebekte sıkıntı olmaz,bebek hareketli ve çok çiş yapıyorsa sıkıntı olur. Özellikle erkek bebeklerde.

Baby Turcoda bebegin çok işemesine ve hareketli olmasına göre bezde içindeki dolgu bir yerlere kayıyor,toplanıyor kaydığı yerlerde. Dolgulu bez daha fazla çiş tutar,kışın da avantajdır ama az dolgulu bez de yazın daha rahattır sıcakta. Az dolgulu bez daha rahat hareket etmesini sağlar ama risktir.

Tabi ki maddi açıdan Baby Turco başta Amazonda olmak üzere çok uyguna satıldığı oluyor,diger bezlerin 1 tanesinin ücretiyle neredeyse 3-4 tane Baby Turco alabiliyorsunuz. Böyle bir fark varken Premium Care Molfix Pure al demek de olmaz tabi. Bezlerin 5. aydan sonra cilde zarar verip pişiğe sevep olma ihtimalinin az olduguna inanıyorum. Anne inek sütü içsin, sucuk yesin,baharatlı yemek yesin bebekte pişik oluyor mu olmuyor mu bakın. Hiç bir bez fayda etmez annenin beslenmesi sebepli pişikte. Yalnız pişik oldugunda premium care yada Molfix Pure kullanırsanız düzelmesi daha kısa sürer,Baby Turco ile düzelmesi geç olur.

Bu ay Molfix Antibakteriyel tanıtımlı bu aralar marketlerde çok bulunan bezi denedim Şok'da 74 TL idi sanırım aldım. Kötü buldum hem cilde temas eden yüzey hem cırt cırtları rastgele olmuş. Mesela Baby Turco bu beze göre belirgin şekilde iyi.

Bugün Bebem Natural siparişi verdim haftaya kullanırım sanırım bakalım o nasıl.

Uzun uzun yazdık. Yeni doğacak bebekler için ilk 1-2 ay mümkünse Molfix Pure Soft veya Premium Care kullanın. İlk dogumdan sonra kesinlikle yenidogan isimli paketleri kullanın. Rossmanda satılan Yenidogan bezleri de iyi.

Bir ara bezler ile ilgili geniş detaylı bir yazı yazacağım denemelerim bitince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Vallahi dün gece 96 lısını 100 liraya alıp geçecektim. 192 lisi 115 e geldi. Allah razı olsun 😊

• Meyedier M kullanıcısına yanıt
    Sagolun sayenizde stogu artirdik.bu dolar kurunda adedi 1 tl ye bulamicaz zamani gelince

• Meyedier M kullanıcısına yanıt
    Hocam link çalışmıyor hangi site ve kaçlı paket 99 TL ?

• Ciceksepeti. Bakin hemen

• İhtiyaç duyan ve markayı kullananlar için çok iyi fiyatlı Kanz bebek bezleri Carrefour’da;
    Kanz Eko Paket Yenidoğan 40’lı 15₺
    Kanz Eko Paket Mini 2 Beden 40’lı 15₺
    Kanz Eko Paket Midi 3 Beden 34’lü 15₺
    Kanz Eko Paket XL 6 Beden 20’li 15₺

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

• Prima Kulübü’ne kayıt 25₺ indirim veriyor (1 ve 2 no bez için)

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar

• https://www.hepsiburada.com/molfix-bebek-bezi-5-beden-junior-plus-aylik-firsat-paketi-108-adet-p-HBV00000HNH7U

126 liraya geldi. tanesi 1.16 tl ye geliyor. bence iyi.

5 numara zaten stoklamıştım. 5+ da şimdiden stoklamaya başlıyorum. dolar 10 tl ye doğru gidiyor. ne olacağımız belli değil.

• Molfix Pure & Soft 4 numara Trendyol’da 172’lisi 178 lira (1.03 lira/adet) Satıcı: Hayat Kimya

• Babymall.com.tr adresinde 11.11 özel sepette %11 indirim veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solistsedat -- 11 Kasım 2021; 20:5:5 >
  • Molfix Hipoalerjenik bez nasıl acaba? Tanesi 64 kuruşa denk geliyor. Ayrıca 1 ve 2 numara kaçar adet kullanılır?

• solistsedat S kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam. İndirimden yararlanmayacağım fakat İzmir ilinde fiziki mağazası olduğunu öğrendim sayenizde. En azından ziyaret ederim. İzmir mağazasının olduğu konumda bir çok bebek mağazası var.

• EllerYukarı kullanıcısına yanıt
    Hocam Molfix 1 no’dan 100’lü paket 1 adet, 2 no’dan 90’lı paket 1 adet aldım başlangıç olarak. Tecrübe edinimi sağlayan ebeveynler almış olduğum tarzı öneriyorlar. Şartlar tamamen bebeğin doğum kilosuna göre değişiyor. Günde ortalama 6-7 adet bez değişimi oluyormuş. Hesaplamanızı buna göre yapmanızı öneririm. Bebeğin kilo alımı hızla olacağı için 1 ve 2 no’dan stok fazla yapmamalısınız. En çok kullanım 4 no ile oluyormuş. Bu şekilde bireysel araştırmam mevcut hocam.

• babymall.com.tr üzerinde sepette ek %11 yaptığı için çok uyguna geliyor.

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt
    En az 200 300 stok olsun 1 2 3 sırayla gider. 4de kilo alımı azalıyorda ondan çok kalıyor ilk 7 ay 1 2 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tecrübe aktarımınız için.

• 
Sayfa: önceki 956957958959960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.