< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (977. sayfa)
-
-
Amazonda Molfix bezlerde indirim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Prima 5 numarayı 2.20 den aldım algida uygulaması amazon 25 tl kod veriyor değerlendirmediyseniz uğraşmaya değer
116 lı 256tl ye geldi
Biz aldık, kalitesi fena değil gibi, fiyat makul. . Denenebilir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bez fiyatları yine uçmuş var mı yakın zamanda alan
Şikayetvar sitesindeki yorum...
www.sikayetvar.comPurebaby Bebek Bezi Pişmanlıktırhttps://www.sikayetvar.com/pure-baby/purebabybebek-bezi-pismanliktir -
-
7 yıl aradan sonra kısmetse ikinci kez baba olacağım. İlk yavruda önce Prima premium, sonra aktif Bebek ile devam etmiştik. Şimdi biraz daha hesaplısını düşünüyorum. Baby turco mu, sleepy mi yoksa başka bir marka mi tavsiye edersiniz?
İlk yavruda olduğu gibi yine stok yapacağım, bebekle uyumsuz olursa bile en kotu letgo.dan satarım.
sleepy extra olmayanından bence.
artık sleepy de pahalı.
-
Baby turco veya migros Minnies denediniz mi hocam?quote:
Orijinalden alıntı: hebelehubelesleepy extra olmayanından bence.
artık sleepy de pahalı.
evet hepsini denedim.
bizimkisi pişik olmuyor, karışık gidiyoruz. turcoyla sleepy makineleri aynı. Sleepy daha az plastik gibi geliyor.
en plastik evybaby geliyor.
ne yazık ki fiyatlar uçtu gitti :/
-
Sleepy.yi ilk yavruda kullanmıştık hocam. Öyleyse yine sleepy veya turco ile başlayalım bakalım. Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: hebelehubeleevet hepsini denedim.
bizimkisi pişik olmuyor, karışık gidiyoruz. turcoyla sleepy makineleri aynı. Sleepy daha az plastik gibi geliyor.
en plastik evybaby geliyor.
ne yazık ki fiyatlar uçtu gitti :/
Molfix bezde 1 numara bence fp. İlk başlangıç molfix
3 ay sonra baby turco slepy(baya kaçırma yaptı) karma git ucuzluğa göre. 4 numarada tekrar molfix devam ke. Molfix baby turconun slepymin 2 katı emiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk yavruda 1 kere kullandık, hiç iyi gelmedi hocam.quote:
Orijinalden alıntı: glumerna
Molfix bezde 1 numara bence fp. İlk başlangıç molfix
3 ay sonra baby turco slepy(baya kaçırma yaptı) karma git ucuzluğa göre. 4 numarada tekrar molfix devam ke. Molfix baby turconun slepymin 2 katı emiyor.
Molfix pure soft modeli deneyin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam, bı bakayım ona da.quote:
Orijinalden alıntı: eapantherea
Molfix pure soft modeli deneyin hocam
Fiyatlar çıldırmış resmen. Prima premium care 5 numara 108'li bezi Temmuz'da tanesi 2.97'den almışım şimdi olmuş 4.04.
Tatil için başka bir şehirdeyiz ve buradaki Migros'tan daha küçük 42'li paketten alayım dedim, fiyatı 300 TL. Yani tanesi 7.14 TL. İnanılır gibi değil..
Mecburen başka markaya geçeceğiz biz de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende prima premium care 6 numaradayım şuan. Mayıs ayı stoklarım bitti en son 3 lira civarına almıştım. Şuan 93 lü paketler 460lira civarı. Bende farklı bir beze geçmek istiyorum. En iyisi olsun istiyorum ama yazık günah bu paralar. Diğer bezler hakkında hiçbir fikrim yok. Premium care 6 numaralarda ilk kez yan cırtların koptuğunu gördüm. Firmayı aradım hediye gönderdiler.
Fiyatlara bak inanılır gibi değil. 3 Çocuğumunda bezle bir işi kalmadı ama artık daha farklı masraflar bizi bekliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X