Oyun İcin Artık Neler Yapıyorlar Ya. Annesinin Bileziklerini Çalan Babasının Cebinden Para Çalan Bu OyuN Hayatımıza Girdi Gireli Hic Bişey YOlunda Gitmiyor
bu oyun icin gecen gun ist b.cekmecede adam bıcaklamıslar
insanların gözü bu kadar kör mü ya bi oyun için değermi bir insanı yaralamaya veya öldürmeye
Verdiğin cvba koptum ya. Senin ark işi beceremedi ...
Allah bizi böyle s@l@klardan korusun ne diyeyim
ßu tür eziklikler iyice yaygınlastı..
quote:
Orjinalden alıntı: juniorbrs
vaLLa ne yaLan soLim bizim arkadasLar maneste yapıo herkeste kanıo diorm oLm kuL hakkını yemeyin aman takan kim
Bunlara inanan cok ki hala aynı taktikle adam dolandırıolar.Eger kul verilen aklı kullanmıosa suc dolandıranın mı?
ooooooooooo bunlar hiç bir şey daha neler var ben 6-7 kısının grup calısması içine gırdıgını gordum
benim favorim----> level 52yken rebirth raptor arıyorum ucuza ozamanlar fiyatı 600-700 milyon. townda bebenin teki 350milyona +7 raptor acil satılık diye all chatten yazıyor. PM attım gel veriyim dedi. Parayı da aldım yanıma gittim. Clana gel de yabancıya gitmesin dedi. Oyunda ilk 1 ayımı doldurmamıştım daha ben bunu yedim Clana girer girermez beni pelerin atına çekip +60 bi warriora kestirdiler. Üstümdeki paranın yarısı gitti. Şimdi hatırladıkça çok gülüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme