Şimdi Ara

Become a legend ilk maç..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her yerde aradım ve doğru bilgiye ulaşamadım.
    Guidelara baktım ama yine yararlı bir şey çıkaramadım.
    İLK maç top playerde 7.5 ila oynadığım oldu ama staminam 80 top speed 80 di mentality 83
    agression 78di
    sonra 6.5 ila oynadım özelliklerim şöyle oldu
    staminam 83 top speed 81
    mentality 82 agression 80
    agility 75 oldu
    ya bu ilk maçta ii özellikler nasıl kazanırım
    Ulan dribble accuary 58lerde oluyor bazen
    drible speed 70te
    Guidelarda ilk maç ii oynarsanız ii kaparsanız deniyordu ama öyle değil 100 kere kanıtladım...

• Sadece ilk maç deil oyuncunun vücut yapısıda önemli...
  • kaç yıldır pes oynuyorum ama 6.5 ile oynadım 7.5 ile oynadım diye hiç terim duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzié07

kaç yıldır pes oynuyorum ama 6.5 ile oynadım 7.5 ile oynadım diye hiç terim duymadım

Maç bittikten sonra Match Details/Rating kısmına bakarsan görürsün.. iyi oyunlar
  • kardeş onun ilk maçla alakası yok tamamen vücutla ilgili die biliorm istersen ilk maça giderken bak adamın özellikleri zaten belli ordan anlarsın
  • vücut yapısı önemli
  • B.A.L modunun sırları diye bişey okumuştum. Hiç virgülünü noktasını değiştirmeden Kopyala - Yapıştır yapıyorum buyrun:

Evet arkadaslar bizzat arastırdım kesfettim b.a.l da oyuna baslarken dikkat etmniz gereken bikac puf nokya var ;1-yarattıgınız oyuncunun fiziki ozelliklerine gore yetenekleri belirleniyor , mesela 1.60 boyunda 60 kilo bir adam yapın donus yetenekleri ve hızlanması daha iyi baslıyor uzun kilolu yaparsanız hızı ve gucu daha iyi baslıyor deneme yanılmayla kendinize gore ideal olanı bulursunuz 2. ve en onemlisi oyuncunuzun ulkesine dikkat edin tespitim dogrultusunda en avantajlısı arjantinli olmak ceviklik hız teknik falan daha iyi brezilyada dribling yetenekleri falan iyi ama sutlar daha kotu eger ingiliz olursanız agressive ozelliginiz ve fiziginiz cok iyi oluyor italyan olursanız hız ve stamina iyi oluyor bunları bikackere deneyin hangisini begenirseniz o ulkeli yapın oyuncunuzu...ayrıca ulkelerde mevkiilerinizde farklılık gosteriyor mesela eger forvet olur ve Turk olursanız ozellikleriniz normale gore daha iyi her ulkede ve her mevkiide boyle detaylar yapmanız gereken ideal fiziginizi bulup kendinize en uygun ulkenizi ve mevkiinizi secmek 3-oyun 2018 de bitmeyebiliyor o yasa geldiginizde bir secenek cıkıyor ona basarsanız sezon sonu futbolu bırakıyorsunuz eger secmezseniz aynen devam yani jubile isi size kalmıs umarım herkese yardımcı olmusumdur herkese kolay gelsin bundan sonra ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sp4rky

quote:

kaç yıldır pes oynuyorum ama 6.5 ile oynadım 7.5 ile oynadım diye hiç terim duymadım

Maç bittikten sonra Match Details/Rating kısmına bakarsan görürsün.. iyi oyunlar

oyuncu puanı olabileceğinin düşünmemiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sp4rky

quote:

oyuncu puanı olabileceğinin düşünmemiştim

Hatta puanına göre Maçın adamı seçilebiliyosun.

• En önemlisi vücut yapısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.