Şimdi Ara

Become a Legend-(match experience points sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an 3. sezonum, karakter 19 yaşında. her şey iyi hoş lakin, maçtan sonra deneyim puanlarının neye göre geldiğini bir türlü çözemedim. bu sezon neredeyse hiç bir maçtan sonra deneyim puanları gelmedi. benim bildiğim maçtaki performansa göre deneyim puanlarının geldiği idi. son iki maçımda 2şer gol atıp, 8 rating ile maçı tamamlamama rağmen, hiç deneyim puanı gelmedi. sadece bu maçlar için değil, sezonun geneli bu şekilde idi. bir maçta da hiç bir şey yapamadım, şutum-pasım bile yok, 5.5 rating almışım, deneyim puanı geldi.

peki neye göre geliyor bu puanlar? hayır, iyi oynasan bile deneyim puanı gelmiyorsa skip match der geçerim? iyi oynamanın ne faydası var o zaman oyuncu gelişimi açısından?

• Deneyim puanı iki şekilde geliyor.1.si oynadıgınız mac ikincisi de antreman.Zaten renkleri farklı.Antremanda da calısacagınız şeyleri (kicking,dribling vs) seçiyorsunuz.Bence senin oyunda bir hata olusmuş.Benim basıma böyle birşey geldigini hatırlamıyorum cünkü.
  • benim de anlatmak istediğim o. sadece antrenman puanları geliyor maçtan sonra(sarı renkte olan). yani deneyim puanları(kırmızı) gelmiyor. 8 rating ile oynayıp, 2-3 gol de atsam, milli takım maçı da olsa, kırmızı renkte olan tecrübe puanları gelmiyor bir türlü. ne yapmam lazım? neye göre geliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalmahx

benim de anlatmak istediğim o. sadece antrenman puanları geliyor maçtan sonra(sarı renkte olan). yani deneyim puanları(kırmızı) gelmiyor. 8 rating ile oynayıp, 2-3 gol de atsam, milli takım maçı da olsa, kırmızı renkte olan tecrübe puanları gelmiyor bir türlü. ne yapmam lazım? neye göre geliyor?

üşenmezsen yeni bir oyuncu aç derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalmahx

benim de anlatmak istediğim o. sadece antrenman puanları geliyor maçtan sonra(sarı renkte olan). yani deneyim puanları(kırmızı) gelmiyor. 8 rating ile oynayıp, 2-3 gol de atsam, milli takım maçı da olsa, kırmızı renkte olan tecrübe puanları gelmiyor bir türlü. ne yapmam lazım? neye göre geliyor?

BAL'la benim de yıldızlarım bir türlü barışamadı gitti...
  • Aynı sorun bende de var.ilk sezonlarda iyi oynayıp iyi puan aldığım zaman tecrübe puanım mutlaka yükseliyordu.Hatta bir kere milli takımda sonradan oyuna girip maçı çevirmiştim ve sadece tecrübe puanım 10 tane artmıştı.Ama son 1-2 sezondur anca ş.ligi maçlarında ve çok nadir lig maçalrında 1 ya da 2 tane artıyor,çok sinir edici bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi findori -- 15 Haziran 2009; 22:58:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.