Şimdi Ara

Bedava 6 aylık Panda Antivirüs Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Download etmek için sayfamızı beğnmeniz yeterlidir.
    www.facebook.com/pandaturkiye

• Ben Panda 360 2012 kullandım. Panda diğer programlara göre daha çok yavaşlatıyor. Bu yavaşlama en çok tarayıcılarda belirgin oluyor. Kanımca başka seçeneklere yönelmek daha iyi olur.
  • Selamlar
    Siz Panda kullandığınıza eminmisiniz? Hali hazırda ürün yelpazemizde 360 ismiyle bir ürün bulunmamaktadır. Cloud teknolojisini kullanan hiç bir antivirüs uygulaması sistemlerde kasılmaya sebep olmamaktadır.
  • Bildiğim kadarıyla Panda iki tip program çıkartıyor. Biri klasik tipte diğeri ise Cloud tipinde.

Ben Klasik olanı hakkında yazdım ve gerçekten yavaşlatıyor.

Eski laptopumda Panda Cloud Antivirus 1,5 Pro var. O program dediğin gibi en hafiflerinden biri.
  • Cloud antivirüs gerçekten hissedilmyecek kadar hafiftir ve onu geleneksel ürünlerle karşılaştırmak haksızlık olur... Ferrari ile Fiat kapışması gibi bir durumda kimin kazanacağı belli.
  • panda cloud için yok mu kampanya
  • panda cloud satality virusunu gorunce kafayı yiyor heheh.pc yi kasmaması onun lyl oldugu sonucunu cıkarmaz.ayrıca pro su belki kullanılabillr.panda ile ilgili hic bir olumlu izlenimim olmadı.arayüzü degistirsinler.manuel update secenegi iskence vs denemek isteyen olursa baksın bakalım
  • Panda Cloud 1.5 zaten ücretsiz bir üründür..İstediğiniz zaman download edebilirsiniz ve sürekli kullanıma açıktır.
  • Panda Cloud antivirüsü indirmiştim ve hiç memnun kalmamıştım. Antivirüs Pro'nun diğer şirketlerin yazılımlarından ne farkı var. Hatta bana göre eksik bile.
  • Güvenlik çözümleri konusunda rekabet bilindiği gibi son derece yoğun durumdadır ve memnuniyet herkesin kendi bakış açısı ile doğru orantılıdır. Kimisi için araba dört tekerden ibaretken kimileri için statü bir başkası için ise gücü ifade etmektedir. Hiç bir güvenlik yazılımı firmasının çıkıp ( bu temsil ettiğim marka içinde geçerli ) en iyisiyim demesini ben kabul edemiyorum. Panda şu anda Cloud mimarisini kullanarak sistem kaynaklarını minimum kullanan maksimum etkinliğe sahip çözümler sunmaktadır. Şu anda Cloud standart versiyonu haricinde sayfamızda sizlere ücretsiz olarak sunulan AV Pro ürünü ailesi ve bunun yanındaki ( GP ve IS ) diğer ürünlerimiz Cloud temellidir.

Kimse ürününe kötü demez fakat ben kimsenin çıkıp bu ürün iyi bu ürün kötü demesinide kabul edemiyorum. Bence bu noktada tartışılması gereken güvenlik açıkları algılandığında kimin daha hızlı cevap verdiği olacaktır. Bunu sağlamanın en mantıklı yolu ise cloud mimarisidir. Bir süre sonra bilinen bütün güvenlik üreticileri cloud çözümlerine geçecektir. Virüs artık bir tehlike olmamakla birlikte free ürünlerin hepsi size virüs çözümlerini fazlalıkla sağlamaktadır. Bunun yanı sıra asıl risk doğrudan sizin bilgilerinizi çalmaya çalışan kötü niyetli kişilerdir. Bu tür açıkları engellemek ise cebinizdeki cüzdanınızı korumak anlamına gelmektedir.

• cok politik seyler yazmisiniz.kullanicilarin begenmedikleri yonlerini yazmasi gayet normal.
    cloud teknolojisi gercektende cok guzel.ama hala ben guvenilir oldugunu dusunmuyorum.internetiniz olmadigini varsayin.sanki elinizi birakip bisiklet sürmek gibi.önunuze kimse cikmadigi sürece istediginiz kadar sürebilirsiniz.
    özellikle kaspersky gibi norton avira gibi 3 büyüklerin temelde cloud a gecmemelerinde bir isaret olamaz mi?

denedegim iki cloud urunu trend micro ve pandadan hic memnun kalmadim.denemek isteyen olursa zaten kullanabilir.ha illada cloud olun diyorsaniz hitman proya bakin derim
  • Selamlar

Aslında aynı noktadayız sizinle. Bir ürünü beğenip beğenmemek tamamen sizin tercihleriniz ile ilgili bir şey. Bu noktada benimde altını çizdiğim detay kesinlikle bir ürünü gözü kapalı savunmak değildir. Bununla birlikte Cloud un avantajları çok ciddi şekilde ön plana çıkmakla birlikte sizinde ismini andığınız firmalar kısa zamanda cloud a geçerse hiç şaşırmayın. Bu kaçınılmaz bir yol haritası fakat burada önemli olan ayrıntı ne kadar sağlam bir sisteme kendinizi emanet ettiğinizdir. Bu arada belirtmek istediğim önemli bir nokta daha var. Sizin bilgisayarlarınızda kullandığınız güvenlik yazılımının internete bağla olmadığı sürede yaşayacağı riskler ile cloud tabanlı yazılımların internete bağlı olmadığı sürede yaşayacağı risk bire bir aynıdır.
  • manuel olarak guncelleyince sorun kalmiyor

edit: kasp ve norton zaten eger cloud sayilirsa bir havuz olusturyor.kendi database o havuzla es güncellenip oyle koruma sagliyor.

panda cloud kullanacak varsa bi deneyip geri dönsün bakalim.türkiye sartllarinda pandanin ne kadar kullanilabir oldugu malum.ben olayin hala burasindayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 18 Temmuz 2011; 17:15:04 >
  • Sanırım size bu konuda biraz kaynak bilgisi sağlamakta fayda var. Kaspersky veya Norton geleneksel yapıda ürün sunmakla birlikte Cloud terminolojisi SaaS kavramıyla açıklanmaktadır. Bu konuda öncülük yapan firmalar Panda gibi mütevazi firmaların ötesinde Intel, Microsoft ve Google gibi devlerdir. Örneğin çok kısa bir süre önce Intel McAfee yi satın alırken yaptıkları duyuru Cloud çözümlerine yatırım yapmak için bu satın almanın gerçekleştiği yönündeydi.

Sizin bu noktada Türkiye de Cloud kullanmaktan kast ettiğiniz nedir tam olarak anlayamadım maalesef fakat belirtmek isterimki Cloud tabanlı güvenlik çözümlerinin temel ilkelerinden birisi dünyanın neresinde olursanız olun size erişebilir güvenlik sunmaktır.

Bu arada piyasayı yakından takip ettiğimiz için Kaspersky tarafınında Cloud a geçiş için çalışmalarını yürüttüğünü söylememde sanırım bir sakınca yok. Symantec tarafı ise yatırım yapmak yerine muhtemelen satın alma yoluyla cloud çözümlerini sistemlerine entegre edecektir. Konuyu biraz daha geniş perspektifle ele alacak olursak cloud tabanlı çözümler ister istemez hayatınıza girecek. Ben bunu MS-Dos dan Windows a geçiş sürecine benzetiyorum. Bir süre sonra herkes için kaçınılmaz hale gelecek..

• o gecis oldugunda da panda secmiycem sahsim adina
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.