Şimdi Ara

Bedava Facebook ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim nokia c5-03 telefonum var.Hattım Turkcell.Şuan TL yok ve internet paketi vs. hepsini bitti.Ve para yüklemediğim için iptal oldular.Ama facebooka tıklıyorum açılıyor internet bağlantısı soruyor Turkcell Internet e basıyorum.Ve bağlanıyor ? Yani bağlanıyor birileriyle felan konuşabiliyorum , bişeyler paylaşabiliyorum (video felan hariç) ama şey başlangıçta biraz yavaş bağlanıyor neden acaba . Bu hızlanırmı acaba yoksa yani herkesdemi böyle bedavadan giriyor yoksa ben ayarları değiştirmiştim turkcell internetin ondanmı ? Ondan önceki denemelerimde seçiyordum sonra bağlanmaya çalışıyordu bi süre sonra tekrar soruyodu böyle 4-5 kere seçiyordum sonra internetten biyer açılıyordu ama hiç bakmadım . Acaba neden yavaş bağlanıyor ha bazen hemen tıkladığın an bi saniyede bağlanıyor bazen 5 dk sürüyor bağlanması . Hızlanırdırılırmı bu (Bazılarının ne diyeceğini biliyorum ama )...

• Aklima gelen bi atasozu var ama cizilme tehlikesi yuksek pm atarsan soylerim dd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zubizerretta

Aklima gelen bi atasozu var ama cizilme tehlikesi yuksek pm atarsan soylerim dd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava mezar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zubizerretta

Aklima gelen bi atasozu var ama cizilme tehlikesi yuksek pm atarsan soylerim dd

Yok saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone bedava internet
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.