Şu anda dünyanın en çok kullanılan kodlama yapma editörlerinden biri olan Adobe Dreamweaver'ı hepimiz kullanmak isteriz.Bunun için Dreamweaver'ı bilmeyenler ve biraz bilipte kendini geliştirmek isteyenler için derlediğim ders videolarını sizlerle paylaşıyorum. Yararlı olması dileğiyle...
Notepad++'ı tercih ederim en son kullandığımda o hantal iki saat açılmasını beklediğim program 600 küsür mb idi. Mis gibi 4-5 Mblık, tık diye açılan program da aynı işi yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahmsen
quote:
Orijinalden alıntı: Cigarette Smoking Man
Dreamweaver mı kaldı allasen?
neden siteleri nerde kodluyolar?
Artık moda php ve asp dostum. He yinede Html site yapılacaksa bile Html5 kullanıyorlar onunda pluginleri visual studioda var. Şahsen üniversitede aldığım dreamweaver derslerinin sınavlarında bende not defteri kullanıyorum. Dreamweaverın tabi ki bazı faydaları vardır ancak ben Dw.yi karmaşık kullanışsız ve hantal bulanlardanım ...
quote:
Orijinalden alıntı: oKsyqeN
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahmsen
quote:
Orijinalden alıntı: Cigarette Smoking Man
Dreamweaver mı kaldı allasen?
neden siteleri nerde kodluyolar?
Artık moda php ve asp dostum. He yinede Html site yapılacaksa bile Html5 kullanıyorlar onunda pluginleri visual studioda var. Şahsen üniversitede aldığım dreamweaver derslerinin sınavlarında bende not defteri kullanıyorum. Dreamweaverın tabi ki bazı faydaları vardır ancak ben Dw.yi karmaşık kullanışsız ve hantal bulanlardanım ...
dreamweaverin hantallığı bilgisayarlardan kaynaklı. Adam akıllı bir bilgisayarınız varsa dreamweaver canavar gibi çalışıyor.