Şimdi Ara

Bedava Premium (legal)A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında k2 ye parasını veriyosunuz size para bedavadan gelyo :) Bütün herkezin dikkatini çekicek bu konuya hemen başlıyalım .
    www.paypal.com a girip ardından ''sign up'' tıklayın.sonra karsınızıa cıkanları doldurun e-mail dısındakileri sallayın . Çünkü oraya yazdıgınız e-mail hesabı siniz paypal hesabınız olcak . (ama doldurun tabi) . Bunları yaptıktan sonra en sonda kredi kartı ismi ve numarası istiyo . Kredi kartı bölümü çıkınca üstteki paypal resmine basın ve ordan çıkın . Merak etmeyin aktivasyon kodu yinede gelicektir . Aktivasyon için postadaki linke tıklayıp paypal hesabınızı aktif edin
     Bedava Premium (legal)A

Bedava Premium (legal)A

Bedava Premium (legal)A

Bedava Premium (legal)A

E-Postanıza gelicek aktivasyon linkine tıklayın . Paypal la artık şiimiz bitti
    http://adbux.org/?r=0nlyflywitn linkine tıklayın burdan registera girin bilgileri doldurun email adresine bi önce yazdınız emaili yazın.ayıt işimizde bittikten sonra adınızı ve parolanızı yazarak siteye giriş ( Login ) yapın . Giriş yapınca üstte MEMBER butonuna basın . O bölüm de bir adres çıkıcak o adres sizin adbux adresinizdir .
     Bedava Premium (legal)A

SURF ADDS
     Bedava Premium (legal)A

SURF ADDS deki linklere tıkladığınızda en üst sol köşede 30 dan geri ye doğru sayım olucak . Bu sayım bitince DONE$ e dönüşücek geri sayımın olduğu yer . Bunun anlamı o linki başarı ile gerçekleştirdiniz demek oluyor .
    Ama uyanıklık yapıp bütün linklere aynı anda basmayın silinebilirsiniz . Size önerim her link e tıkladığınızda ve o linkle işiniz bitince link sayfanızı kapayın . Kapadıktan sonra link sayfanızı ( ama DONE$ yazısını görmeden kapamayın ) başka bir linke tıklayın böle böle bütün linkleri teker teker bitirin .

Tiyo : Size benden bir tiyo surf adds de bütün linkleri tıklamayı ( teker teker ) bitirince tekrar yenile yapın arasıra yeni linklerde çıkıyor .
    KAZANCIMIZ

Günde 10 reklama tıklarsanız = $0.10!
    10 alt üyeniz 10 reklama tıklarsa = $1.00!
    Haftalık kazancınız = $7.70!
    Aylık kazancınız = $30.80

LÜTFEN REGİSTER OLURKEN AŞAĞIDA 0nlyflywitn YAZCAK ONU SİLMEYİNDE BİZDE YARARLANALIM

BİLDİİMİZ GİBİ PY BY CASH GİBİ HESAPLARA PAYPALDAN PARA AKTARIP PRE ALMAK MÜMKÜN BUNUDA BU YÜZDEN YAYINLADIM LÜTFEN AMA LÜTFEN 0nlyflywitn YAZISINI HİÇBİR ŞEKİLDE SİLMEYİM HADİ İYİ PARA KASMALAR

DİKKAt ADS SURF BÖLÜMDEKİ REKLAMLARA TIKLAMANIZ SİZE DAHA KOLAY PARA KAZANDIRACAK UNUTMADAN YAZDIIM GİBİ ARD ARDA YAPMAIN ACOUN SİLİNİO YOKSA
    dikkat parayı paypala geçirmek için cash outa bascaksınız memberde ayrıca 30 dolar deil 100 kişi gelirse ayda 300 dolar kazanırsınız iyi para kazanmalar
    NOT: ayrıca illegal diyenler için neresi illegal onu sorayım sonucta paypal parasına çevirip knigta ücretini ödemiyomsunuz?

ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBestTırtıl -- 21 Haziran 2007; 13:42:38 >

• saol güzel çalışma emeğe saygı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

saol güzel çalışma emeğe saygı
    illegal
  • quote:

(Ç)ALINTIDIR YAZSAYDIN İYİ OLURDU EMEĞE SAYGI DİMİ
  • peki bu pre alma olay nasıl olucak bedavaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaTu

illegal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: explore

illegal

Tamamen legal bi olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

(Ç)ALINTIDIR YAZSAYDIN İYİ OLURDU EMEĞE SAYGI DİMİ

Alıntıları Göster
    yanliz burada ufak bir problem var o da knightonline dan paypal ile premium alamiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 21 Haziran 2007; 13:38:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avira Premium 3 ay BEDAVA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

yanliz burada ufak bir problem var o da knightonline dan paypal ile premium alamiyorsun

Alıntıları Göster
    ben alıyosun diye biliyodum ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

• quote:

Alıntıları Göster
    legal de uğraşmaya değmes ,, aynı pc den reklama tıklarsan sadece 1 ker algılıyor öle tıkla tıkla para gelmiyo ben kendi forum siteme kurmuştum google adsense yi , ben bunuda onungibi düşünerek konuşuyorum .. Tıkla günde 10 kere feln olmuyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: kalas

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

Alıntıları Göster
    eee bu işlemleri de yaparsak ta gelmio mu premium?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_bull -- 21 Haziran 2007; 13:44:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KENZOOvet

legal de uğraşmaya değmes ,, aynı pc den reklama tıklarsan sadece 1 ker algılıyor öle tıkla tıkla para gelmiyo ben kendi forum siteme kurmuştum google adsense yi , ben bunuda onungibi düşünerek konuşuyorum .. Tıkla günde 10 kere feln olmuyor ..

Alıntıları Göster
    oluyor ayrıca kendi üzrinden kayıt ettirceksinbazılarını onlar ne kadar tıklarsa sanada geliyorç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KENZOOvet

Alıntıları Göster
    BU YOLLA PRE NASIL ALIYOZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByEVOL

BU YOLLA PRE NASIL ALIYOZ

Alıntıları Göster
    oluyor ayrıca kendi üzrinden kayıt ettirceksinbazılarını onlar ne kadar tıklarsa sanada geliyorç. para yı cash outa basarak paypala geçiriyosun ordanda harcıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBestTırtıl

oluyor ayrıca kendi üzrinden kayıt ettirceksinbazılarını onlar ne kadar tıklarsa sanada geliyorç. para yı cash outa basarak paypala geçiriyosun ordanda harcıyosun

Alıntıları Göster
    beyler e-mail atresi yazıyom altında şifre var orayada yazıyom şifre sonra kabul etmiyo orayı
    bide gizli soruyu kabul etmiyor
    nasıl olcak o yardım edin pls
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: temo

manyak post kasiyon hea

• quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa_Zoro

quote:

manyak post kasiyon hea

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Sentinel

quote:

manyak post kasiyon hea

gizli soruda iki farklı gizli soru ve 2 farklı cevap vericen şifreyi anlayamadım kısa yap 8 karakter fln belki olur.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Sentinel

quote:

manyak post kasiyon hea

gizli soruda iki farklı gizli soru ve 2 farklı cevap vericen şifreyi anlayamadım kısa yap 8 karakter fln belki olur.

Alıntıları Göster
    pre paypaldan alınmayacak zaten bıldıgım kadarıyla parayı yonlendırecegız yanılmıyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: casper987

pre paypaldan alınmayacak zaten bıldıgım kadarıyla parayı yonlendırecegız yanılmıyorsam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: casper987

yanılmıyon
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: casper987

yanılmıyon

Alıntıları Göster
    para gelmesi için sitelere gir,in para gelmez yoksa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.