Şimdi Ara

Bedava siteden fotoğrafcı sitesi yaptım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde öyle bir facede görmüştüm bedava site yapan bir şey vardı Wix diye oradan bir site yaptım kendi çalışamalarımla umarım beğenirsiniz.

www.mertunphotography.co.nr

dalga geçmeyin :D eskiden profesyoneldim

• bie şey soracağım burada kaç mb lık alan verdiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

bie şey soracağım burada kaç mb lık alan verdiler?
    250mb falan veriyorlar ama gayet güzel sonra co.nr diye bir yerden link küçültüyorsun yeterli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknik__destek

250mb falan veriyorlar ama gayet güzel sonra co.nr diye bir yerden link küçültüyorsun yeterli oluyor

Alıntıları Göster
    anladım tşkler bilgilendirme için. illa wix denilen sistemle mi yapılması gerekiyor ben dreamweaver ile yaptım birşeyler, hosting alayım mı almayım mı diye düşünüyorum da ondan sordum. Yani illa wix ilemi yapacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 4 Mart 2013; 19:55:51 >
  • quote:

anladım tşkler bilgilendirme için. illa wix denilen sistemle mi yapılması gerekiyor ben dreamweaver ile yaptım birşeyler, hosting alayım mı almayım mı diye düşünüyorum da ondan sordum. Yani illa wix ilemi yapacağız?

Alıntıları Göster
    Güzel resimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

Güzel resimler

Alıntıları Göster
    ben kıydım paraya , yıllık 30 liraya aldım domaini ve hostingi :))

www.genckansarikoc.com

ince detaylar kaldı , kendi resmimi değiştirip tanıtım yazımı değiştirtim mi olay tamamdır :D
  • quote:

ben kıydım paraya , yıllık 30 liraya aldım domaini ve hostingi :))

www.genckansarikoc.com

ince detaylar kaldı , kendi resmimi değiştirip tanıtım yazımı değiştirtim mi olay tamamdır :D

Alıntıları Göster
    şu anda bir sürü fotoğraf paylaşım sitesi var. hatta kimi sosyal paylaşım siteleri resim kalitesini yükseltmek amacıyla başka firmalarla anlaşma yapıyorlar.

maksat paylaşmak ise bir sürü fotoğrafçının bir arada bulunduğu siteler özel hesaplarla bile hizmet vermekte, hem de resim gösterim kalitesi iyi düzeyde.

eğer şu anda pek isim yapmış ya da takip edilen bir fotoğrafçı değilseniz fotoğraf gösterim düzeyi belli olmayan siteler istenilen sonucu vermeyebilir. sadece fotoğraflarınızı belli ölçülerde sanal ortamda depolamış olursunuz.(büyük ihtimalle de fotoğraflarda kalite kaybı yaşayarak. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 8 Mart 2013; 20:51:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyuıtyuı

şu anda bir sürü fotoğraf paylaşım sitesi var. hatta kimi sosyal paylaşım siteleri resim kalitesini yükseltmek amacıyla başka firmalarla anlaşma yapıyorlar.

maksat paylaşmak ise bir sürü fotoğrafçının bir arada bulunduğu siteler özel hesaplarla bile hizmet vermekte, hem de resim gösterim kalitesi iyi düzeyde.

eğer şu anda pek isim yapmış ya da takip edilen bir fotoğrafçı değilseniz fotoğraf gösterim düzeyi belli olmayan siteler istenilen sonucu vermeyebilir. sadece fotoğraflarınızı belli ölçülerde sanal ortamda depolamış olursunuz.(büyük ihtimalle de fotoğraflarda kalite kaybı yaşayarak. )

Alıntıları Göster
    Güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Güzel.

Alıntıları Göster
    Güzel resimler var hocam ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkDeveloper

Güzel resimler var hocam ^^

Alıntıları Göster
    fotoğraf merakı bana bir arkadaştan zorla geçti :D hikayesi çok komik yalnız :D

motor satıyordım bir ara arkadaşın biriyle tanıştık bak kardeşim elimde prof makina var normalde 1500 tl eder dedi bende dedimki yok kardeşim o fiyata alamam araştırdım ettim makinanın başlangıc fiyatı olan 900 tl den aldım elemandan ama lensleri vs coktu daha sonra ingilizcem oldugu için forumlarından oradan buradan tekniklerini öğrendim dökümanlarını okudum ilk cekimlerini yapmaya başladım daha sonrada makinayı satınca eksikliğini anladım ve gittim yine aldım devamlı aldım daha sonra satıp iyisini aldım şimdi kompakt makina ile işte ne cekersem odur. bence güzel fotoğraf çekebilmenin sırrı kareyi aklında canlandırabilmektedir

• quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2014

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Fotoğraflar hoş fakat arkadaşın dediği gibi gerçekten şu sıralar aşırı derecede fotoğraf sitesi türedi.
  • Au anda en iyi derecede yayinlayab sosyal ag hangisidir peki? Yeniden konu acmak istemedim .
  • Bu resimler de guzel. Ne yetenekler varmis DH'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Bu resimler de guzel. Ne yetenekler varmis DH'de
    500px ile instagram birde thumbr gidiyor öyle
  • Güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscifci

Güzel
    site tasarımı kötü fotograflar iyi. eline saglık
  • güzel. eline sağlık.
  • çok güzel hocam. eline sağlık.
  • hocam site yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F.Y.D

hocam site yok
    link kırık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.