Şimdi Ara

Bedava Tekil Hit İçin Buyrun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hitler tamamen tekil ip den gelmektedir.kesinlikle sahte hit değildir ve bir zorlama söz konusu değildir
    ben 3 sitemde kullanıyorum günlük (sizin sörfünüze de) bağlı olmak kaydıyla 3k civarı hit alabiliyorum.
    sistemin işleyişi ve hit kazanmayla ilgili döküman için mail atabilirsiniz.
    iletisim@osmaniyesektorel.com

• nasıl olduğuna dair bilgi verebilir misiniz
  • pmden bilgi yollasana
  • Şimdik mantık olarak zaten saçma, zorlama ile yada illegal olmadığını düşünelim.
    Ben mesela gerizekalisalak.com die bi site actım indexede sadece 1 resim koydum diyelim, bu siteye insanlar neden girsin ?
    Senin yaptığın sistemde gerçek kullanıcı siteye girmez, girse bile sitede kalmaz, yada daimi olarak ziyaretcin olmaz.
    Digg ile zamanında günlük 3-4 k arasında tekil hit aldığım zamanlarıda biliyorum ama bunlar gereksiz şeyler.
    Önemli olan insanların ilgisini cekecek birşeyler yapmak, siteye giren insanın tekrar girmesini sağlamak devamlılık arzetmek.

Bırak 3-4 K yı ben sana günlük 20 K hit bile veririm nedirki bunun mantığı ?
  • adsense anlayıp sistemden çıkartabilir
  • ödemeye yakın araştırma yapıp sistemden çıkartıyor google
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet62

Şimdik mantık olarak zaten saçma, zorlama ile yada illegal olmadığını düşünelim.
    Ben mesela gerizekalisalak.com die bi site actım indexede sadece 1 resim koydum diyelim, bu siteye insanlar neden girsin ?
    Senin yaptığın sistemde gerçek kullanıcı siteye girmez, girse bile sitede kalmaz, yada daimi olarak ziyaretcin olmaz.
    Digg ile zamanında günlük 3-4 k arasında tekil hit aldığım zamanlarıda biliyorum ama bunlar gereksiz şeyler.
    Önemli olan insanların ilgisini cekecek birşeyler yapmak, siteye giren insanın tekrar girmesini sağlamak devamlılık arzetmek.

Bırak 3-4 K yı ben sana günlük 20 K hit bile veririm nedirki bunun mantığı ?

sana tamamen katılıyorum dostum..
  • Aynen gereksiz.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.