Hitler tamamen tekil ip den gelmektedir.kesinlikle sahte hit değildir ve bir zorlama söz konusu değildir ben 3 sitemde kullanıyorum günlük (sizin sörfünüze de) bağlı olmak kaydıyla 3k civarı hit alabiliyorum. sistemin işleyişi ve hit kazanmayla ilgili döküman için mail atabilirsiniz. iletisim@osmaniyesektorel.com
nasıl olduğuna dair bilgi verebilir misiniz
pmden bilgi yollasana
Şimdik mantık olarak zaten saçma, zorlama ile yada illegal olmadığını düşünelim. Ben mesela gerizekalisalak.com die bi site actım indexede sadece 1 resim koydum diyelim, bu siteye insanlar neden girsin ? Senin yaptığın sistemde gerçek kullanıcı siteye girmez, girse bile sitede kalmaz, yada daimi olarak ziyaretcin olmaz. Digg ile zamanında günlük 3-4 k arasında tekil hit aldığım zamanlarıda biliyorum ama bunlar gereksiz şeyler. Önemli olan insanların ilgisini cekecek birşeyler yapmak, siteye giren insanın tekrar girmesini sağlamak devamlılık arzetmek.
Bırak 3-4 K yı ben sana günlük 20 K hit bile veririm nedirki bunun mantığı ?
adsense anlayıp sistemden çıkartabilir
ödemeye yakın araştırma yapıp sistemden çıkartıyor google
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet62
Şimdik mantık olarak zaten saçma, zorlama ile yada illegal olmadığını düşünelim. Ben mesela gerizekalisalak.com die bi site actım indexede sadece 1 resim koydum diyelim, bu siteye insanlar neden girsin ? Senin yaptığın sistemde gerçek kullanıcı siteye girmez, girse bile sitede kalmaz, yada daimi olarak ziyaretcin olmaz. Digg ile zamanında günlük 3-4 k arasında tekil hit aldığım zamanlarıda biliyorum ama bunlar gereksiz şeyler. Önemli olan insanların ilgisini cekecek birşeyler yapmak, siteye giren insanın tekrar girmesini sağlamak devamlılık arzetmek.
Bırak 3-4 K yı ben sana günlük 20 K hit bile veririm nedirki bunun mantığı ?
sana tamamen katılıyorum dostum..
Aynen gereksiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme