Şimdi Ara

Bedava vBulletin varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben birşey sormak istiyorum . Bedava vbulletin var mı? Galiba vbulletin için lisans gerekiyormus ... lisans da ah hayli yüksek fiyatlı Bedava bir sürümü var mı? Varsa sürümün ismini yazar misiniz? Teşekkürler...

• Tabiiki yok.. vBulletin lisanslı bir forum yazılımıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savaşım

Tabiiki yok.. vBulletin lisanslı bir forum yazılımıdır.

Allah razı olsun. 3 gündür cevap bekliyordum. Bir de kaç para onu yazar misiniz ?
  • 300 dolar yıllık belki sürümlerden değişebilir fiyat
    https://www.vbulletin.com/order/
    bilgi için sitesini gez
  • Teşekkür derim.
  • Ne tesadüftür ki bir hafta önce bende bu sorunun cevabını arıyordum.
    Bir başka forumda,sanırım digitalpoint'de bir webmaster'a sormuştum ve bedeva olmayacağını öğrenmiştim.
    Lisansta maalesef cep yakıyor.
  • Siteniz çok gelişmez ve şikayet edilmezse uzun bi süre kaçak olarak kullanabilirsiniz :D ama sitenizin gelişmesini isteyceğiniz için tabi ki lisans parası ödenmesi en iyisi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretsiz Premium Link Çeviri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence Smf Daha mantıklı yılda 300$ Biraz fazla.
  • null kullanırsınız vbulletin ben çok kullandım o şekilde bi probem olmuyo yada vbulletin kadar iyi ücretsiz dağıtılan mybb var onu kurabilirsiniz..
  • mybb de güzel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asrin43

300 dolar yıllık belki sürümlerden değişebilir fiyat
    https://www.vbulletin.com/order/
    bilgi için sitesini gez

Ömür boyu lisans 180 dolar

300 dolar olan 1 yıllık telefon desteği
    destek istemem dersen 180 dolar ödeyeceksin 1kerelik.
  • En iyi forum kendi kodladığın forumdur.

ASP Playground scriptlerine bakabilirsiniz.
  • ASP'ler daha çok hoşuma gidiyor. vBulletin'e verilen paranın değmeyeceğine inanıyorum.
  • vBulletin Lisanslı bir forum olduğundan Bedavasını bulamazsın. Null sürüm olarak kullanabilirsin, fakat onlarda ilerde başını ağrıtabilir :) Yani siten tam gelişirken falan bi bakarsın kapanmış :) vB lisansları 180 - 200 $ arası bişey. Ömür boyu lisans bu. Ayrıca ikinci el lisansda alabilirsin. Daha ucuz bi fiyata. Lisansı olan birisi, Lisansı senin üstüne devreder,bu şekildede olabilir. Bu tiplerde genelde 100 YTL civarı bişey oluyor ;) Sagibine ödüyorsun. Tabi devreden bulabilirsen :)
  • Yasal olmayan vbulletin kurarsanız ve yakalanırsanız ( ki yakalanmak çok zor değil, vb nin sitesinde zaten ihbar kısmı var. Sitenizi çekemeyenler hemen ihbar ediyorlar. ) bildiğim kadarıyla vb artık size parasını ödeseniz bile lisans satmıyor. Bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.