Şimdi Ara

BEDAVA WEB ALANI ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dreamweaver ile kücük bir site hazirladim bunu bedava nasil yayinlayabirim bazilari geocities ya da mynet üzerinden acayip tassarimlar yapip yayimliyorlar.Bende bu kücük siteyi yayinlamak istiyorum bu mumkun müdür nasil yapabilirim?

• www.freewebtown.com Buraya girip üye ol. Daha sonra kullanıcı adın ve şifrenle girip file manager dan upload files deyip bilgisayarında ki siteni internette yayımlayabilirsin. websayfan kullanıcı adına görewww.freewebtown.com/kullanıcıadın şeklinde olacaktır...

Kolay gelsin
  • eğer domainin varsa sana yer veriim

msn ekledim seni
  • ya tmm bu verdiginiz link de build your webs uet var ben direkt dreamweaverda yaptigimi aktarmak istiyoru onu nasil saglayabilirim?
  • abi adam oraya yazmış sana file manager dan upload files a geleceksin diye...pes!
  • File manager ile htm belgelerini,resimleri ve swf dosyalarini aktardim geocitiesde sonra page builder da actim fakat orada istedigim gibi gözükmüyor bunu nasil saglayabilirim?Nerde hata yapiyorum?
  • page builder ı boşver...index.html veya default html diye anasayfanı isimlendir ve explorer da bak nasıl durduğuna...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeter yaw

bi araştırma yapın

http://forum.donanimhaber.com/m_1947442/tm.htm

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.