Dreamweaver ile kücük bir site hazirladim bunu bedava nasil yayinlayabirim bazilari geocities ya da mynet üzerinden acayip tassarimlar yapip yayimliyorlar.Bende bu kücük siteyi yayinlamak istiyorum bu mumkun müdür nasil yapabilirim?
www.freewebtown.com Buraya girip üye ol. Daha sonra kullanıcı adın ve şifrenle girip file manager dan upload files deyip bilgisayarında ki siteni internette yayımlayabilirsin. websayfan kullanıcı adına görewww.freewebtown.com/kullanıcıadın şeklinde olacaktır...
Kolay gelsin
eğer domainin varsa sana yer veriim
msn ekledim seni
ya tmm bu verdiginiz link de build your webs uet var ben direkt dreamweaverda yaptigimi aktarmak istiyoru onu nasil saglayabilirim?
abi adam oraya yazmış sana file manager dan upload files a geleceksin diye...pes!
File manager ile htm belgelerini,resimleri ve swf dosyalarini aktardim geocitiesde sonra page builder da actim fakat orada istedigim gibi gözükmüyor bunu nasil saglayabilirim?Nerde hata yapiyorum?
page builder ı boşver...index.html veya default html diye anasayfanı isimlendir ve explorer da bak nasıl durduğuna...