ocatch sanırım 100 MB idi... ama kaç senedir kullanmadım belki azaltmışlardır...
piyasada bi suru var.ama en iyisi ocatch sanırım.
eğer istediğine yetecekse ben 10MB dağıtıyorum .. Hemde ücretLi hosttan aLdığıkLArımı.. Ama ücretsiz dağıtıyoruz.. istersenwww.sstrg.com u bi inceLe ..
SewgiLerimLe !! ..
eğer asp php hosting lazım değilse bir sürü yer var kardeşim.eğer asp php hosting var mı diye sorsaydınız anlardım.
bende önereyim bakalımwww.50megs.com , 20 dosyaya kadar upload imkanı veriyor.
max file size 1mb ??? bu ne yaw, kötüymüş ... adam gibi database koyamadıktan sonra adam ne yapsın php desteğini ...
sen ne sandın adam sana kafadan 10 mbyi hyiç sınırlamasız mı verecek specops kaerdeşim ben sana diyodumda inanmıyodun şimdi inandınmı
websamba.com arkadaşalr ... 30mb FTP ASP + sınırsız bandwith ... ayrıcaaa banner yok etme yoluda çok basit buldum ...
www.oakwood.com
[url]www.0catch.com[/url] 'a gittim ama yeni üye alımını durdurmuşlar freeservers a gidin diyorlar.[byes]
merhaba isteyen arkadaşlara web hosting için sponsor ayarlıyorum .. ilgilenen arkadaşlarhttp://www.hostinghizmeti.com a girip sponsorluk şartlarını okuyabilirler..
SewgiLerimLe !! ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme