Şimdi Ara

Bedava ZooGue iPhone 4S kılıfı, sadece gönderi ücreti var. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
6.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde ptt sayfasında görülmüyor yukarıdaki arkadaşın nasıl göründüğünü merak ettim doğrusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Yeni partiden siparişi ulaşan var mı? Benim paket ağustos 29 dan beri gümrükte bekletiliyor.

Normalde Çinden bir paket geldiğinde, ülkeye giriş yaptığının ertesi günü dağıtıma çıkardı ama bu Amerikadan geldiği için mi bekletiyorlar acaba bilgisi olan var mı?

27 ağustos tarihinde yeni parti sipariş geçtim ve gün sonunda gönderi için hazırlandığı hesabıma not düşüldü. Ertesi gün de kargolandı ama hâlâ PTT sayfasında göremiyorum. Yanılmıyorsam sizin bir hafta zarfında Türkiye' ye ulaşmıştı!

evet ben de 24'ünde ödeme yaptım 25'inde kargoya verilmiş ve 29'unda ülkeye girmiş paket. fakat o tarihten beri bir gelişme yok. dediğim gibi çinden bir paketim geldiğinde ülkeye giriş yaptığının ertesi günü bulunduğum bölgedeki ana ptt binasına ordan da dağıtıma çıkıyordu. ama ilk defa gümrükte bu kadar uzun kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

normalde ptt sayfasında görülmüyor yukarıdaki arkadaşın nasıl göründüğünü merak ettim doğrusu..

Bilemiyorum kendisi görüldüğünü yazmış. Ben de genelde yurtdışından ürün aldığımda takip etmez ve yalnızca gelmesini beklerdim. Arkadaşın belirttiği gibi takip numarasını giriyorum ama göremiyorum.
  • buarada ptt den takip sadece paket Türkiyeye girdikten sonra oluyor. Eğer sizinkiler takipte çıkmıyorsa ülkeye girmemiştir büyük bir ihtimalle.

Bedava ZooGue iPhone 4S kılıfı, sadece gönderi ücreti var.
  • quote:

buarada ptt den takip sadece paket Türkiyeye girdikten sonra oluyor. Eğer sizinkiler takipte çıkmıyorsa ülkeye girmemiştir büyük bir ihtimalle.

Bilgilendirme için tekrar teşekkürler...
  • quote:

rica ederim. youtube da yeni partiden ürünü eline geçenler yavaştan incelemeleri yüklemeye başlamışlar. bir önceki partiye göre daha güzel görünüyor bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 4 Eylül 2012; 19:49:09 >

• güzel ben son versiyonu dahada çok beğendim.
  • Arkadaşlar benim paketim bugün itibarı ile geldi. Dün gelmiş ama evde olmadığımdan postacı bugün tekrar getirmiş sağolsun. kalite olarak orta seviyede bir ürün ama gerçekten güzel yakıştı. Tek "-" yanı ekran koruma jelatininde kalkma yapıyor olması. Ses tuşlarının kapalı olması ve istendiği takdirde açık olarak da kullanılabilmesi gayet yerinde bir düşünce olmuş. Kısacası piyasada bolca bulunan Ttech marka dandik kılıflarla aynı bedele almış olmaktan dolayı memnunum...

Edit: Alım tarihim 27 Ağustos...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 5 Eylül 2012; 11:26:25 >

• Arkadaslar benim kilifimda bugun itibari ile geldi.10 numara kilif cikti.anlamadigim bir tane siparis vermistim 2 tane gondermisler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

Arkadaslar benim kilifimda bugun itibari ile geldi.10 numara kilif cikti.anlamadigim bir tane siparis vermistim 2 tane gondermisler :)

Kısa günün kârı.. Yanlış hatırlamıyorsam epey bir gecikme yaşanmıştı ürününüzde ve mail yollamanızın ardından gönderilmişti. Sanıyorum ki 2. kılıfı bir "özür" baabında yollamışlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

Arkadaslar benim kilifimda bugun itibari ile geldi.10 numara kilif cikti.anlamadigim bir tane siparis vermistim 2 tane gondermisler :)

Kısa günün kârı.. Yanlış hatırlamıyorsam epey bir gecikme yaşanmıştı ürününüzde ve mail yollamanızın ardından gönderilmişti. Sanıyorum ki 2. kılıfı bir "özür" baabında yollamışlar.

Aynen bende oyle dusunuyorum :) piyasada 30-50 liraya aldigim kiliflara 10 basar, sahsi fikrim cok begendim.

• quote:

quote:

buarada ptt den takip sadece paket Türkiyeye girdikten sonra oluyor. Eğer sizinkiler takipte çıkmıyorsa ülkeye girmemiştir büyük bir ihtimalle.

Bende de aynı ekran var, ne zaman elimize ulaşır sizce? Yani başka nasıl öğrenebiliriz son durumunu? Türkiye'ye girdi tamam ama şimdi nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: blacke2

quote:

quote:

Bende de aynı ekran var, ne zaman elimize ulaşır sizce? Yani başka nasıl öğrenebiliriz son durumunu? Türkiye'ye girdi tamam ama şimdi nerede?

ben dün aradım, gümrükte bekliyor dediler başka bilgi yokmuş. ürünü eline geçen arkadaşlar takip yapamıyordu onlar aldı bizimki takipte görünüyo ama paketten haber yok. ilginç bir durum. bakalım beklicez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 5 Eylül 2012; 14:25:34 >

• Bende paketin turkiyeye girisi yapildi yaziyordu sadece, yani gumrukte.. Halen oyle gozukmesine ragmen bugun teslim aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: blacke2

quote:

quote:

Benim gönderim yalnızcahttps://www.usps.com/ adresinde görülüyordu ve hâlâ da aynı şekilde: Los Angeles' dan çıkış yaptığı görünüyor. Türkiye' de ise hiçbir kayıt görünmüyor ama ürün elime ulaştı. İsim ve tüm iletişim bilgilerini doğru yazdıysanız kısa zaman zarfında elinizde olur diye düşünüyorum.

• Benim de paketim bugun gelmis komsu teslim almis lacivert ve fistik yesili istemistim renkler cok canli, guzel bir kilif. Bende de ekran jelatinini koseden kavlatti biraz ama yapicak birsey yok. Firsatini buldugumda fotograf da eklerim.

• quote:

Benim de paketim bugun gelmis komsu teslim almis lacivert ve fistik yesili istemistim renkler cok canli, guzel bir kilif. Bende de ekran jelatinini koseden kavlatti biraz ama yapicak birsey yok. Firsatini buldugumda fotograf da eklerim.

Hayırlı olsun. Fıstık yeşili nasıl duruyor telefonda merak ediyorum doğrusu.. Ben de çok beğenmiştim o rengi
  • quote:

quote:

Benim de paketim bugun gelmis komsu teslim almis lacivert ve fistik yesili istemistim renkler cok canli, guzel bir kilif. Bende de ekran jelatinini koseden kavlatti biraz ama yapicak birsey yok. Firsatini buldugumda fotograf da eklerim.

Hayırlı olsun. Fıstık yeşili nasıl duruyor telefonda merak ediyorum doğrusu.. Ben de çok beğenmiştim o rengi

Tesekkurler. Acikcasi koyu renklerden sıkıldığım icin siparis ettim o rengi. Siyah cihazda guzel bi kontrast yaratti bence. Beyaza cihazla daha hos durur heralde.

edit: fotolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 7 Eylül 2012; 0:51:15 >

• Bence fıstık yeşili, siyah cihaza beyaz kılıftan daha iyi yakışmış. Görseller için teşekkürler..
  • Bir adet beyaz ve bir adet beyaz bugün geldi. Gayet güzel :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.