Şimdi Ara

BEDAVADAN BİRAZ PAHALI SİLVERLİNE ANKASTRE 3'LÜ SET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
5.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşa haksızlık etmeyin piyasadan 150 -200 uygun bence üstelik marka da sağlam
  • 16 yillik silverline aspirator var, herseyi sapsaglam, lambalari bile patlamadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

quote:

Orijinalden alıntı: hasangul

Ben özellikle fırından hiç memnun değilim. Ayda yılda bir ihtiyacımız olur, onda da bozulur ya da zaten bozuktur. Düğmesi kağıt gibi, sakın kullanmayın yoksa kırılır garantiye girmez! Servisinden de memnun olmadığım ve aldığıma en pişman olduğum ürünlerden biri.

Biraz daha para verin, daha kaliteli ve servisi daha iyi bir ürün (mümkünse Alman) alın derim.

Markaya kesinlikle kötü demem 4 yıldır kullanıyorum. 1-2-3 liraya fırın varken 1 liralık alıp 5 liralık başka markayla kıyaslıyorsunuz. 2-3 liralık alıp diğer markanın 5 liralığıyla sonra kıyaslayın bence. Ben yorumumu yaptım fakat düşük model olduğundan yaramaz dedim. Bir üst modelini alacak olan kesinlikle silverline bu işte çok sağlam.

Benim kaç TL ödeyerek, hangi modelini aldıgımı nereden biliyorsunuz? Ben ödediğim paranın hakkını alamadığım bir ürün için tecrübemi paylaştım. Kimseye direkt marka ismi dahi söylemedim. Ben bir daha almam, ulaşabildiğim kişileri de uyarırım.

Müsade eder ve düşünceme saygı duyarsanız bu yaptığımda bir sorun olmadığını düşünüyorum. Teşekkürler.

• bence kesinlikle alınır ve iyi fiyat.
  • Garantili mal. Servis gelip kurulumunu yapar. Servisi iyidir. Bu fiyata set olarak çok iyi
  • tek çarşıdan bundan 4 sene önce evlilik beyaz eşyası olarak sharp buzdolabı almıştım. piyasadan da çok daha iyi bir fiyata.

gerçekten iyi bir firma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

quote:

Ben özellikle fırından hiç memnun değilim. Ayda yılda bir ihtiyacımız olur, onda da bozulur ya da zaten bozuktur. Düğmesi kağıt gibi, sakın kullanmayın yoksa kırılır garantiye girmez! Servisinden de memnun olmadığım ve aldığıma en pişman olduğum ürünlerden biri.

Biraz daha para verin, daha kaliteli ve servisi daha iyi bir ürün (mümkünse Alman) alın derim.

Markaya kesinlikle kötü demem 4 yıldır kullanıyorum. 1-2-3 liraya fırın varken 1 liralık alıp 5 liralık başka markayla kıyaslıyorsunuz. 2-3 liralık alıp diğer markanın 5 liralığıyla sonra kıyaslayın bence. Ben yorumumu yaptım fakat düşük model olduğundan yaramaz dedim. Bir üst modelini alacak olan kesinlikle silverline bu işte çok sağlam.

Benim kaç TL ödeyerek, hangi modelini aldıgımı nereden biliyorsunuz? Ben ödediğim paranın hakkını alamadığım bir ürün için tecrübemi paylaştım. Kimseye direkt marka ismi dahi söylemedim. Ben bir daha almam, ulaşabildiğim kişileri de uyarırım.

Müsade eder ve düşünceme saygı duyarsanız bu yaptığımda bir sorun olmadığını düşünüyorum. Teşekkürler.

Arkadaşım, senin ne kadara aldığını bilemem. Ben memnunum markadan da servisinden de. Sen yorumunu yazdın bende yazdım. Sen değilsin ben memnunum. İnsanların beklentisi farklıdır. En azından benim beklentimi karşıladığı gibi şuana kadar da hiç arızası olmadı.

• harun bey
    fırın sizin dediğiniz model
    davlumbaz 2241.6.110.01 modeli
    ocak ise 110f veya 126f modeli için fiyat neolur
    birde bu modeller birbirleriyle uymlu olurmu
    birde örneğin bu setin ocağını simens yapsam renk farkı olurmu
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikadam -- 15 Ocak 2014; 9:47:32 >
  • Fırında Silverline KS 200 ve KS 200 I diye iki farklı model var
    Aralarında ne fark var bilen var mı??

• komikadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, silverline olarak elimizde başka model yok silverline stoğumuz setteki bu 3 üründen ibaret. Siemens ürünlere yönelebilirsiniz fakat renk farkı olur mutlaka. Komple Siemens ürün seçerseniz o şekilde de yardımcı olmaya çalışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekÇarşı -- 15 Ocak 2014; 12:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekÇarşı

Merhaba, silverline olarak elimizde başka model yok silverline stoğumuz setteki bu 3 üründen ibaret. Siemens ürünlere yönelebilirsiniz fakat renk farkı olur mutlaka. Komple Siemens ürün seçerseniz o şekilde de yardımcı olmaya çalışırız.

Teknosada KS 200 kampanyada . Karşılaştırmak için sormuştum bir fark var mı diye..

• bedaava olsa alırdım hacı abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

Davlumbaz disinda urunler guzel

350m3/saat hava emiş kapasitesi var cok dusuk bu firin multifoksiyenel guzel ocakda bildiginiz emaye fena degil

Eger davlumbazi 350 metre kup olmasaydi alirdim en az 500 -600 olmasi lazim

Bende yeni ev aldim ankastre set bakiyorum butun firmalarin teknik servislerini aradim :)

Davlumvazda 500-600 metrekup
    Ocak cam olmasin dediler patlama ihtimali var
    Firin ise multifonksion olsun dediler

uygun fiyatlı bakıyorsanız termikel e de göz atın derim.

Hoveer bakiyorum candy 650metre kup davlumbaz multi firin emyaya ocak 799 tl cekle vs daha uyguna gelir

7 yil garantisi var ..

Ocak cam almiycam patlama riskini goze alamam..

yıllardan beri cam ocak kullanan arkadaşlarım var bu patlama olayını duymadım hiç. nası bir risk bu? elektrikli ocak patlarmı ya?

• zgtrkr Z kullanıcısına yanıt
    Ankastre ürünlerde "I" harfi inox anlamına gelir. Çoğu markalarda model ismi belirleme işlemi bu şekilde. Bahsettiğiniz KS200 Modelini biz silverline sitesinde bulamadık piyasada iki farklı model algılaması oluşmuş olabilir ya da bahsettiğiniz ürün daha önceden üretiliyorken şu an üretilmediği için resmi sitesinde ürün görseli ve bilgisi olmayabilir. Ürünle ilgili link paylaşırsanız iki ürünü karşılaştırıp sizi bilgilendirmeye çalışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekÇarşı

Ankastre ürünlerde "I" harfi inox anlamına gelir. Çoğu markalarda model ismi belirleme işlemi bu şekilde. Bahsettiğiniz KS200 Modelini biz silverline sitesinde bulamadık piyasada iki farklı model algılaması oluşmuş olabilir ya da bahsettiğiniz ürün daha önceden üretiliyorken şu an üretilmediği için resmi sitesinde ürün görseli ve bilgisi olmayabilir. Ürünle ilgili link paylaşırsanız iki ürünü karşılaştırıp sizi bilgilendirmeye çalışırız.

Teknosadaki üründe 200 I mış.Teşekkür ederim.

• zgtrkr Z kullanıcısına yanıt
    Biz teşekkür ederiz. Bu arada teknosa sitesindeki ürünün resmi yanlış olabilir resmi sitedeki ürün resmi ile küçük farklılıklar var haberiniz olsun.

resmi site sayfası :
    http://www.silverline.com.tr/tr/products.asp?id=19&pid=243

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekÇarşı -- 15 Ocak 2014; 15:20:56 >
  • Anneme Ankastre set almak istiyorum.
    en uyugn olanını..

Bir sitede Candy marka gordum
    hoover ile aynı fabrikada üretiliyormuş.
    fiyatıda uygun siz ne dersiniz.
    150-200 daha koyup iyi birşey mı almak gerek.??

Candy Ecomfort 3'lü Ankastre Set
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    satış sonrası destek varsa ve servis ağı da yaygınsa alınabilir. Ama diğer markalarla özellik olarak kıyaslansa daha sağlıklı seçim yapılabilir. Tabi burada sizin ihtiyaç duyduğunuz özellikler de önemli örneğin zaman ayarını herkes kullanmıyor annenizde kullanmıyorsa bu özellik için daha fazla para ödemenize gerek yok.
  • bizdede bu markadan var yalnız bizdekiler cok cizildi davlumbaz özellikle süs yapıştırmıştık mknatıslı baya bi cizdi ama güzel tavsiye ederim bu fiyata kaçımayın derim ,bu modeller daha iyi görünüyor,bizdeki ocak cam ve çok leke bırakıyor bu model cam değil o açıdan temizlemesi daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

bizdede bu markadan var yalnız bizdekiler cok cizildi davlumbaz özellikle süs yapıştırmıştık mknatıslı baya bi cizdi ama güzel tavsiye ederim bu fiyata kaçımayın derim ,bu modeller daha iyi görünüyor,bizdeki ocak cam ve çok leke bırakıyor bu model cam değil o açıdan temizlemesi daha kolay.

kime cevap verdiniz bilemedim.
    Sizdedemi Candy ankastre set var??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.