Şimdi Ara

bedavaya premium accaunt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 paypala üye olunwww.paypal.com
    2- Paypal üyeliğimizi tamamladıktan sonra sıra geldi para kazanacağımız siteye üye olmaya.
    Siteye üye olmak için ----->http://www.advertisinginstitution.com/
    Bana destek için aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz...
    http://www.advertisinginstitution.com/pages/index.php?refid=whiteman28

3- 2. adımdaki linke tıkladıktan sonra karşımıza çıkacak olan ekrana tıklıyorsunuz.

4- Daha sonra mail adresiniz yazıp Continue tuşuna tıklıyorsunuz, Mail adresiniz doğru vermeyi unutmayınız ve junk, bulk mail kısmını da kontrol ediniz belki mail o klasörlerinize gelmiş olabilir...

5- Mailinize gelen aktivitasyon linkini tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekranı doldurabilirsiniz...

6- Üyelik işlemimiz tamamlandı ve sıra geldi siteye log-in olup tıklayacağımız yerlere söylemeye...

7- 6. adımdaki işlemleri hergün tekrar edin, günlük olarak 0,25 dolar kazanacaksınız ve ay sonunda Site hesabınızdaki total parayı (ortalama 7,5 dolar) Paypal hesabınıza yatıracaktır...

Paypaldaki hesabınızla paypal'a üye olan şirketlerden alış veriş yapabilirsiniz...

K2 network'ta paypal üeweti olan bir şirket olduğu için bir nevi aylık 8,95 dolar olan Bronze Premium Hizmetini 2. ay sonucunda günlük sadece 5 dakikanızı ayırarak Paypal hizmetinden yararlanabilirsiniz...

Bu uygulamada insanların kafasına takılan bazı soru işaretleri olabilir bunlardan biri neden bu şirket bize günde her tık başına 0,25 dolar veriyor ?

Çünkü siz her tıkladığınızda site sizin tıklamanızdan kendiside para kazanıyor ve kazandığı paranın bir kısmını da sizinle paylaşıyor ve bu düzen bu şekilde ilerleyip gidiyor.

Site sizden herhangi bir Kredi Kartı veya özel bir bilgi istemiyor sadece mevcut olan Paypal accountunuzun kullanıcı mail adresini istiyor oda paranızı havale yapabilmek için...

Uzun lafın kısası günde 5 dakikayla ayda 7,5 dolar kazanabilirsiniz

Saygılar...

• daha önce verilmişti ama yinede emeğe saygı sağol..
  • Eminmsn PArasız Olcağımzdan ??
  • böyle şeyler daha önce de vardı ama denemicem.. adam nie durup dururken 0.25 dolar verio ki?? bizim yaptıklarımızın ona faydası ne
  • boş işler bunlar
  • boşver yawww
    onun yerine hergün kendine 0.50 ayır silver al
  • Bunlar Boş işler bi ara bende denedimde cok sacma bir şey senin ordan para kazanıp premium alman en az uc dort ay surekli kullanman lasım tabie eger parayı gonderirlerse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avira Premium 3 ay BEDAVA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her tıklamaya 0.25 dolar verde oooooOOoo ne güzel olur sen yanlış okuma 0.25 cent veriyor (yani bu da 1 cent in dörtte biri ) ancak siteye çok üye getirmen gerekir ki sana çok paralı reklamlar versinler.
  • Bence Saçma herkez Para yla Alırken Biz Nasıl Beleşe Alıcaz Boş İŞler
  • tamam da paypal a üye olurken kredi kartı numaramızı ve şifresini veriyoz paypal a üye olmakta bedava olsun işte o zaman güzel olur
  • peki nereye tıklayıp para kazanacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HASAN BABA

tamam da paypal a üye olurken kredi kartı numaramızı ve şifresini veriyoz paypal a üye olmakta bedava olsun işte o zaman güzel olur

paypala üye olurken kredi kartı numaranı vermen gerekli değil...
    Onu atlayabilirsin

2-Paid to click yazan yere tıklayacaksın ve para kazanacaksın fazla bişey bekleme ama premium alacaksanda mutlaka dene

• cok saol uye oldum
  • yaa yardım edın paypala uye olamıorum card soruo bu card sızdı hanıı ben kendı kredı kartrımı nıye verıım kı kredı akrtı numarasını vermeden yapmak yok mu yaa
  • tamam herseyı yaptım reklamları tıklıorum 44 sanıye bakıosun beklıosun alıosun parayı ona tamam ama ben sunu anlamadım ne zaman paypal hesabıma para eklenıcek demıstınız?
  • 25$ olunca ay sonunda yani 25 bul paranın eklenmesini bekle daha çok yol almamız lazım ama ben alacam
    Bende net kafede çalışıyorum inşallah alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geceyuruyusu -- 8 Mayıs 2006; 12:29:10 >
  • bu adam bıldıgım butun forumlara topıc acıo butun forumlarada aynı seyı yazıo
  • arkadaşlar sakın denemeyin bile.

ben 1 ay uğraştım 0.37$ yaptım.

yani bronze prem. için toplamda 2 sene uğraşmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

arkadaşlar sakın denemeyin bile.

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: ismo_88

quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

arkadaşlar sakın denemeyin bile.

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.