Şimdi Ara

Bedeli Çok Ağır Olmuş Tecrübeler (Siz Yapmayın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
5
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyiyken nasıl oluyordu da bu düşünceler aklıma gelmiyordu diyorum sadece. Belki serotonin mekanizmasında bi sorun olmadığı için o zaman hiçbir şey takılmıyordu kafama diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyaya bir kere geleceksin ve saçma sapan bir şey yüzünden hayatın kararacak. Ve bunların hepsini sana kendi beynin yapacak. Ne garip bi hayat...

• Özellikle genç arkadaşlara söylüyorum, benim eski hayat dolu halimi görseniz hayret ederdiniz. Öğrenilmesinden korkacağınız hiçbir şey yapmayın. Eğer genetik yatkınlığınız varsa (bunu hasta olmadan asla bilemezsiniz) o korku sizi bi yerde yakalar ve hayatınızı karartır. Anksiyetenin obsesyonun va tetiklenmesinin asıl sebebi bana göre korku ve büyük travmalardır. Diyelim sigara mı içiyorsunuz, gizlemeyin. Dayak delisi olacak olsanız bile saklamayın. Birini kaybedeceğiniz korkusuyla hiçbir şey yapmayın, kimseden korkmayın, çekinmeyin. Ben şu an gidici duruyorum çünkü bu acılara, bu korkunç duygulara dayanamıyor gibiyim. Ölmek istemiyorum ama ne kadar dayanırım onu da bilmiyorum. Öldürmeyen Allah öldürmez tabi ama dualarım hep bu yönde. Sporunuzu yapın, sağlıklı beslenin be kimseden çekinmeyin. Birinden çekineceğiniz hiçbir şey yapmayın. Bir günde hayatım karardı. Ağzına sigara sürmeyen ben bi paket sigara içiyorum her gün. Bunları yazma sebebim de eğer bi gün daha fazla dayanamazsam en azından yazdıklarımla insanların belki hayatlarının kararmasının önüne geçmiş olacağım ve ahirette cezamı hafifleteceğim. Kim bilir belki Allah affeder bilemiyorum, Allah bilir. Eğer anksiyete bozukluğunuz yoksa kanser bile olsanız takmayın. Çünkü ben bunları yaşayacağıma kanser olup ölmeyi tercih ederdim. Kulağımda problem çıkmasın diye hiç kulaklıkla yüksek ses müzik dinlemedim ama şu an anksiyete yüzünden kulaklarım çınlıyor. Tarifsiz bir azap. Bu arada dua edin siz de bu abim kardeşim bir an önce acısız şekilde kısmetse can versin, bi kazada ya da herhangi bi şekilde can versin ama canı yanmasın çok diye. Lütfen bolca dua edin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.