< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bedelli Askerliğe ne zaman başvurmalı(Tecil bitmek üzere acil yardım.) (2. sayfa)
-
-
kardeşim sa, sen ödemeyi tecil bittikten sonra mı yaptın? Ben başvurumu tecil öncesi yaptım fakat ödemeyi tecilden sonra yapabilicem -
Tecil bitmeden başvurup tecil bittikten sonra ödeme yapınca sorun olur mu? -
Tecil bitmeden başvuru yaptıktan sonra zaten tecil tarihi geçici olarak uzuyor yani başvuru yaptıktan 1 ay sonra da yatirsaniz parayı sıkıntı çıkmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yok hocam hiç bı sıkıntı olmaz ama parayı 1-2 ay içersinde yatirin.
Bedelliye başvurdum ama Askeri durum sorgulama sayfasında tecil tarihi değişmedi bu normal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize yeni tecil tarihini gösteren bı belge verdilerde eğer sknt yok sisteme geç düşüyor
sa beyler. ben edevletten basvuru yaptim. odeme bekleniyor diyor ancak 35bin tl diyor. 37ye cikmamis miydi fiyat?
Pm attım bakar mısın
Merhaba temmuzda tecilim bitiyor.
Eylülde tusa gireceğim uzmanlık için.
Eğitime başlamam 3 ay sürer tercih yerleşme falan derken.
Asistanlığa başlayınca yine tecil edilir mi benim askerlik?
Temmuzda tecil biteceği için bedelli hakkım bitecek evet ama tekrar eğitime başlayınca yine başvurabilir miyim?
Yoksa bir kere yoklama kaçağı olunca toptan yanıyor muyuz?
Bu başlık altında verilen tüm bilgilerin doğru olduğunu düşünüyordum ben de. Bugün şubeye gittim. Ben mezuniyetten sonra 2 yıl tecil ettirmiştim ve tecil bitiş tarihi 19/08/2021'di. Bana net bir şekilde denen de şuydu, tecilim bitene kadar acele etmeliyim hemen başvurmalıyım diye düşünmenin hiçbir anlamı yok. Zaten tecilin bittikten sonra otomatik 31/12/2021 olacak o idi. Bana çok net bir şekilde şubeden bu bilgi verildi. Bunun doğruluğunu teyit edecek, bu başlıktaki tüm verilen cevapların doğru olmadığı konusunda bir şey yaşamış başka birileri var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kanaryafurkiBu başlık altında verilen tüm bilgilerin doğru olduğunu düşünüyordum ben de. Bugün şubeye gittim. Ben mezuniyetten sonra 2 yıl tecil ettirmiştim ve tecil bitiş tarihi 19/08/2021'di. Bana net bir şekilde denen de şuydu, tecilim bitene kadar acele etmeliyim hemen başvurmalıyım diye düşünmenin hiçbir anlamı yok. Zaten tecilin bittikten sonra otomatik 31/12/2021 olacak o idi. Bana çok net bir şekilde şubeden bu bilgi verildi. Bunun doğruluğunu teyit edecek, bu başlıktaki tüm verilen cevapların doğru olmadığı konusunda bir şey yaşamış başka birileri var mı?
Tecilim bitince otomatik olarak 31.12.21 e uzadı benimde.
-
Aynı şekilde benim de 31.12.21 e uzadı
-
Aynı şekilde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alitaranAynı şekilde benim de 31.12.21 e uzadı
arkadaşlar şuan 27 yaşındayım üniversite devam ediyor 31/12/2021 e kadar otomatik tecilli
askerlik şubesine gidip tecili uzatmak istiyorum uzatırlarmı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X