Knk askerde öyle insanlar varki keşke o adam askere alınmasa çünkü alınmasa daha faydalı adam nöbetten kaçıyor sürekli revire çıkıyor askerlik yapmaya g.tü yok yani firar edenleri saymıyorum bile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bedelli askerlik kaç gün ?? (2. sayfa)
-
-
Kemal dedem babacanın kafası tokmağı vurur otur yerine çen der
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı ortamda nefes almak bile çile
blok sistemi sen nelere kadirsin be...
istemediğin kişiyi blokluyorsun ve bir daha görmüyorsun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
babacan i***nin teki o yüzden kaldırcam dedi bütün lgbtliler (askerlik yapmak istemeyen ve bedelliler) de onun tasmalı finosu oldu 1 aydır
-
Sabredecen artık ben bide onbaşıydım 6 ay bu malların cezasını çektim
osiris34 sen beni zaten görme lütfen kral sen kızlarsoruyor.com da hesap aç en iyisi
-
valla mutfakta beraber takılıyolardı bakam şeçilirse ne olcak cebimden para çıkmasını istemiyorum çünkü
-
rütbeli olmak daha iyi değil mi
-
Haklı olduğunuz taraflar olabilir ancak ! Hayat bu soylemleriniz etrafında dönmüyor ne yazık ki herşey kolaylasiyor profesyonel askerlige dönüyor durum kimseyi de zorlayamassiniz bu devirde askerliğini yapacaksin askerliği yapmayan adam adam değildir bedelli yapan hiç erkek değildir demeniz zaten başlı başına trajikomik bir durum herkes in bir yaşamı ve bir hayati var seçenek sunulur insanlar da ona göre bir seçim yapar kısacası hayat sizin etrafiniz da dönmüyor insanların bir eğitim hayatı ailesine bakmak ile yükümlü olanı düzgün kariyer sahibi iş olanı böyle say say bitmez bu konu kısacası dediginiz haklılık payı durumları var ancak bu bir yasa herkese tanınmış siz bile kullanabilirsiniz istemeyebilirsiniz de gorusunuz farklı olabilir siz 6 ay yaparsiniz askerliğinizi diğer kişide parasını verir 26 gün yapar çıkar kısacası okadar çok sorun problem varken buna takılmayın milliyetciliginizi farklı konularda yapın saygılar diliyorum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Herşeyden sorumlu olacaksın sorumluluk yüksek zor kendi açımdan söyliyim hiç suçum olmadığı halde çok azar yedim başkalarının mallığı yüzüne
25 gün 4 martta girdim 29 martta terhis oldum mayıs ayında gidenler de 31 mayısta terhis olacaklar.
-
31 Mayıs yemin törenimi kardeş
Ne haklısı kardeşim, devlet böyle imkan vermiş parasını verdim. Böyle askerlik yapıyorum. Herkes işine baksın, benim sorum belli terhis yemin töreni ne zaman gerisi hikaye
evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X