Şimdi Ara

Bedelli Askerlik Süreci Hakkında Genel Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bedelli askerliği ödedikten sonra 1 yıl sonra bizim belirleyeceğimiz bir aralıkta askere gidebiliyor muyuz? Örneğin ben 2025 Ocakta ödeyip, 2026 senesi için gitmeyi talep edebilir miyim? Ya da 2025 Ocakta ödeyip Kasım 2025te gitmek gibi?

Öncesinden gidiş dönemi belli oluyor mu? Yani Ocak 2025te ödeyip gitmeye az zaman kala Mart 2025te gidiyorsun vs demiyorlar diye düşünüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• odedıkten sonrakı yıl gıdersın,şuan ode en erken 2025 şubatta gidersin, 2025 şubatta ode en erken 2026 şubat,gidecegın ayı da secebılıyosun 2-3 kere de sevk tarıhınden once degısme hakkın var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

O zaman anladığım kadarıyla mesela Aralık 2024te ödeme yaparsam, ben kendim Ekim 2025'te gitmeyi seçebiliyorum diye anladim?

bir de ben şuan y.l yapıyorum tecil için. bedelli askerliği ödediğimde kaydım sildirecegim bu sorun olmaz değil mi?

• G.U.Y kullanıcısına yanıt
    -Evet
    -Yok bisey olmaz

Tamam hocam çok sağ olun. Süreçte aklıma takılan bir şeyler olursa size sorabilir miyim?

Hocam bende bi soru sorayım e devletten bedelli iptal edilemiyor galiba askerlik şubeye randevu veriyor askerlik şubeden iptal ediliyor bi arkadaşım için soruyorumda

• Aksızıısıs A kullanıcısına yanıt
    evet oyleydı sanırım
    şu mesajda daha ayrıntılı cevap var
    https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159645729

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 29 Ekim 2024; 16:28:17 >

Msb sayfasında askerlik şubeden başvuru halinde iptal ediliyor yazıyor görmemişim Msb açıklamış zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.