Yetkili bayide 2. el araç var, araçta bedelsiz çarpma varmış. Mesai bittiği için arayamadım ama çok sorun oluyor mu bu bedelsiz çarpma olaylarında? |
bedelsiz carpma yazısı ile ilgili (2. sayfa)
-
-
kapı çıtasının altına ufak bir sürtme oldu . bu bedelsiz çarpma gözüküyor . 12 sene önce böyleydi. en iyisi sahibini tanıdığın 1.el almak çok fazla düzenbaz var.
-
Güvenmek zor olacak o zaman, teşekkür ederim hocam.
-
Hocam ne yaptınız aracı aldınız mi? Ve de bir sorun ile karşılaştınız mı?
-
Yok hocam almadım halen araç arayışındayım. Otokoç ikinci el satıyordu aracı, aradım hava yastıkları işlemliymiş, direnç atılmış.
-
merhaba, bahsettiğiniz otokoç beylikdüzü mü? araç neydi? size otokoç mu söyledi airbaglerin dirençli olduğunu? cevaplarsanız çok sevinirim.
-
Hocam üzerinden bayağı zaman geçti ama ben İstinye Otokoç diye hatırlıyorum. Evet Otokoç'taki arkadaş söyledi bana bu durumu o yüzden fiyatı uygun tutuldu denildi.
-
Araç neydi -
Seat İbiza. Hayırdır hocam bir sorun yoktur umarım?
-
Bende otokoctan araç aldım geçenlerde bedelsiz tramer var, araçta boya değişen yok, acaba dedim aynı aracı mı aldım, sen Ibiza deyince içim rahatladı -
Anladım hocam. Zaten piyasaya göre uygundu araç, merak edip aradım duruma göre şehir dışından geleceğim dedim. Bana bilgi verdiler sağ olsunlar. Size de hayırlı olsun, kazasız belasız.
-
Eyvallah -
karıştığı kazada karşı kendi kusuru olmamış, karşı tarafın sigortasından onarım yapılmış. ucu biraz açık, pert de olabilir, ayna kapağı da değişmiş olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X