Şimdi Ara

bedelsiz carpma yazısı ile ilgili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
14.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yetkili bayide 2. el araç var, araçta bedelsiz çarpma varmış. Mesai bittiği için arayamadım ama çok sorun oluyor mu bu bedelsiz çarpma olaylarında?

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

kapı çıtasının altına ufak bir sürtme oldu . bu bedelsiz çarpma gözüküyor . 12 sene önce böyleydi. en iyisi sahibini tanıdığın 1.el almak çok fazla düzenbaz var.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Güvenmek zor olacak o zaman, teşekkür ederim hocam.

Hocam ne yaptınız aracı aldınız mi? Ve de bir sorun ile karşılaştınız mı?

• 01levent01 0 kullanıcısına yanıt

Yok hocam almadım halen araç arayışındayım. Otokoç ikinci el satıyordu aracı, aradım hava yastıkları işlemliymiş, direnç atılmış.

merhaba, bahsettiğiniz otokoç beylikdüzü mü? araç neydi? size otokoç mu söyledi airbaglerin dirençli olduğunu? cevaplarsanız çok sevinirim.

• saday20 kullanıcısına yanıt

Hocam üzerinden bayağı zaman geçti ama ben İstinye Otokoç diye hatırlıyorum. Evet Otokoç'taki arkadaş söyledi bana bu durumu o yüzden fiyatı uygun tutuldu denildi.

Araç neydi

Seat İbiza. Hayırdır hocam bir sorun yoktur umarım?

Bende otokoctan araç aldım geçenlerde bedelsiz tramer var, araçta boya değişen yok, acaba dedim aynı aracı mı aldım, sen Ibiza deyince içim rahatladı

Anladım hocam. Zaten piyasaya göre uygundu araç, merak edip aradım duruma göre şehir dışından geleceğim dedim. Bana bilgi verdiler sağ olsunlar. Size de hayırlı olsun, kazasız belasız.

Eyvallah
  • karıştığı kazada karşı kendi kusuru olmamış, karşı tarafın sigortasından onarım yapılmış. ucu biraz açık, pert de olabilir, ayna kapağı da değişmiş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.