Şimdi Ara

Beden Eğitimi öğretmenliği kadar boş beleş meslek yok! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla öğretmen olarak iyi bir yere kapak attın mı gerisi gelir. ne öğretmeni olduğun farketmez. ama sorun atanmakta. üni bitirsen bile direk olarak resmi işsiz olarak kayıtlara geçiyorsun. kimbilir ne zaman atanırsın
  • Bizim bedenci ile konusuyoduk matematik ogretmeni kadar maas aliyorum 3 bin kusur dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin en sevdiği ders, benim en sevmediğim derstir beden.

• Kapilalist dünyada adalet aramak?

Where's your logic?
  • Eşofman değiştirme olayı güzeldi bir gün soyunma odası kitliydi koridorda giyiniyorduk 2-3 arkadaş kızlar koşa koşa girdiler beyaz külodumu gördüler sonra ben çıkarıp suratlarına şlak şlak geçirdim

Böyle olmadı tabi rezil oldum
  • Gerçekten rahat meslek bütün öğretmenler takım elbise,kravat giyerken sen çekiyorsun eşofmanları ohhh
  • Aynen. Derste serbest bırakırsın öğrenci de sever, sayar Atanması zordur muhtemelen ama atandıktan sonra rahatsın.
  • bir matematik ogretmeni olarak bos meslek olarak degil de rahat olduguna inandığım bir branstir. misal ben haftada 32 ders surekli ayakta ve 40 dakikanin buyuk bir kismini bagirmanin bir tik altinda geçiriyorum. aksam eve gittigimde zihnen muthis bir yorgunluk yasiyorum. neyse Allah herkese kolaylik versin

• Haklı olmasına haklısında sonuçta öğretmen

ayrıca keşke bütün hocalar öyle yapsa serbestsiniz dese ama eline bi top versede isteyen maç yapsa

hey gidi günler ilk okulda beden dersinde yaptığımız maçlar geldi aklıma
  • Birisi bana beden ogretmeniyim diyince gozumde vasifsiz bir insan canlaniyor soguyorum.

• 5 lise değiştirdim ben hala adam akıllı beden eğitimi hocası görmedim. Ama yani bundan memnunum 100 veriyolar. Bana 100 veren hoca o maaşı hak ediyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

+1

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Herkesin en sevdiği ders, benim en sevmediğim derstir beden.

Aynen dostum
    İlginc gibi ama benimde öyle

• ulan ülkede bedenciye kadar milyar dolarları götüren başçalan var haftada 3 programla günlük 500 milyar kazanan acun var. ossurarak milyonlar kazanan şahan var.
  • bizim ünide besyo okuyanlar sımdıden rahatlar adamlar tenis falan oynuyo derslerde yüzüyolar vs vs girmek zor ama hakları helal olsn.
  • Bende beden öğretmeni olmak istiyorum, dediklerinede katılıyorum. Fakat okullarımız da gereken spor salonu yokki onlarda birşeyler yaptırsın ettirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.