Şimdi Ara

Bedensel mi? Zihinsel mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
27.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer Türk Oynuosan Ve GüzeL İtem Yapmayı Biliosan BedenseL
  • Zihinselsen sersemliğe karşı bağışıklı kalkanın varsa tadından yenmez.Öte yandan bedensel kasılırken zevk verir zihinsel ağır kaçıyor bana göre ama düello da zihinsel daha avantajlı oluyor
  • WS'de

Bedensel Hızlı Saldırır Çok Fazla Vuramaz Zihinsel Ruh vurusu Vurana Kadar sen Kılıc Cevirme Vurursun + 2-3 tane atak yapabilirsin [ayrıca fazlasıyla delici yarı hp olması lazım ]

Zihinsel Yavaş Vurur ama Vurdugundada Felç Eder [ kritik cok olması lazım ]

Kasılmada:

Zihinsel Süper Kasılır Canı Pek inmez Yine Az Vurur Ama Kolay Kolay Ölmez

Bedensel Hızlı Kasılır Çok Fazla vurur Dayanıksızdır !

İyi Günler
  • bENCE KESİNLİKLE BEDENSEL Metin-Boss Kesmekte Bedensel 2 Kat daha iyidir. WS Lerde de bedensel iyidir.
  • Bedensel,atım zırhlı Lv40 bnm çar,atım zırhlı Öfke M1 Hava Kılıcı M2 Kılıç Çevirme 3
    Atımın üstünden gölge metnini 5 dk da hallediyorum :)
  • Kullanmasını bilene doğru şekilde idare edebilene her karakter güçlüdür çoğu kişinin takmadığı şaman karakter doğru bir dizilim ile çoğu bedensel zihinseli pert edebilir . Wslerde karabüyü güçlüdür her zaman derler doğru dizilmiş bir bedensel veya yakın dövüş kara büyü surayı rahatlıkla alt edebilir . Karakter hakkındaki bilginize tecrübenize bağlıdır diye düşünüyorum .
  • Bedensel sonuna kadar.Tabii kullanmayı bilene.
  • hort.
  • İltimas güzel hortlatmış barii düşünenler felan olur diye cevap verelim, zihinsel.
  • Sana şöyle diyeyim wslik çar istiyosan zihinsel (ruh vuruşu)
    Metinlik farm carı istiyosan bedensel (hava+öfke)
    ayrıca bedensel delici dizildiği takdirde her karakteri yıkabilecek güctedir (bkz.büyülüsilah)
  • Kesinlikle zihinsel
  • Electronic2 kullanıcısına yanıt
    Forever Zihinsel
  • Zihinsel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedenseli tek geçerim
  • ruhsal
  • Eğer iç itemler sağlamsa bedensel değilse zihinsel bu arada bedensele dolunay zihinsele kdp unutma iyi günler.
  • Bedensel istersen iç itemler sağlam olucak zihinselsen el ve üst sağlam olucak bence zihinsel yap zihinsel yapıp içleri üstü felan sağlam dizersen en güçlü olursun saygılar.
  • Her ikisininde kendine göre avantajları var önemli olan senin hangisini kullanmak istediğin

Edit: Tarihi sonradan gördüm konuyu hortlatmışız bilmeden ahh o zamanlar ne metin oynardık be anılarım geldi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado.11 -- 9 Ekim 2014; 15:48:50 >
  • Zihinsel her zaman iyidir itemin olmadan bile kasılırsın güçlü beden yeterli olur. Lakin metin ve slotları zor kesersin itemin yoksa. Bedenselde iyidir slotları metinleri çok seri keser lakin savunması düşüktür kaçarak kesersin ve bolca pot harcasın pot parası felan derken iş büyük bir çileye dönüşür.

Dipnot ; Konuyu sağlam hortlattık nereden nereye... :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.