Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu videonun altında büyük bir şikayet var okuyun öyle almayı düşünün.
    https://m.youtube.com/watch?v=lzAeomIRAa0

Şikayet Mesajı :
    Merhaba...En son gelen güncelleme olan yapı 114 no ile HDMI-CEC Tamamen kaldırıldı...(Senin tanıtımın da 112 yapı var ve özelliştirmeler vardı ..) Ama önceki 112 ve 113 yapıda da çalışmıyordu...Kendi forum sitesinde de en fazla sorun olarak bildirilen konu hocam...(Bu arada nova launcher de çalışmıyor simgeler taşınmıyor vs...) Bende sıkı bir Beelink kullanıcısıyım ve inan bu cihaz Beelink GT-1 ULTİMATE nin yanına bile yaklaşamaz performans olarak...Haa tabii ki yeni güncellemeler gelip düzeltilebilir (Sonuçta GT-1 ULTİMATE Bir senedir güncellenen stabil bir cihaz) ama şu an aldığı yapı 114 no ile benim için tam bir hayal kırıklığı..(Gene ULTİMATE ile karşılaştırıp bundan daha iyi performans almak hayalim yıkıldığı için..) Ve bu cihaz ULTİMATE den 1 gb daha fazla bir ram e sahip bu arada ama bence işletim sistemi Amlogic S905X2 ve gene Amlogic S912 Sekiz Çekirdek işlemciyi fena halde aratıyor...Bunlar sıkı bir Beelink kullanıcısı olan benim naçizane deneyimleri SAYGILAR.....
    Alıntı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gece itibariyle banggood dan vergiler dahil 4/64 versiyonunu satın aldım 450 tl ye umarım pişman etmez air mouse olmaması üzücü tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birşey dikkatimi çekti kutu içeriğin de gözüken kumanda air mouse olan ama alan arkadaşlarımızın kutusundan çıkan air mouse değil yani sağdaki zaten tuş farkı var sağ üst te nasıl iş bu anlamadım

Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastiansyzmanski

Bu gece itibariyle banggood dan vergiler dahil 4/64 versiyonunu satın aldım 450 tl ye umarım pişman etmez air mouse olmaması üzücü tabi
    Hayırlı olsun, ben de 2 gün önce 4/64 olanı 70 dolara aliexden aldım bakalım umarım ben de pişman olmam, kullanıcısı az olduğu için korkmuyor değilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabax

Hayırlı olsun, ben de 2 gün önce 4/64 olanı 70 dolara aliexden aldım bakalım umarım ben de pişman olmam, kullanıcısı az olduğu için korkmuyor değilim :)

Alıntıları Göster
    Ali'den alınca ustune artı gumruk ve bandrol olacak galiba daha pahalıya gelmesin bir araştırın isterseniz o yüzden ben bagnggood alacağım bilirkişi yönlendirmesi ile ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoank

Ali'den alınca ustune artı gumruk ve bandrol olacak galiba daha pahalıya gelmesin bir araştırın isterseniz o yüzden ben bagnggood alacağım bilirkişi yönlendirmesi ile ☺️

Alıntıları Göster
    valla artık şansımıza hocam siparişim kargoya verildi, bugüne kadar gümrük konusunda şans yanımda oldu belki bunda da vergisiz şekilde direk ulaşır :) peki olur da gümrükte kalırsa verginin ne kadar olduğu hakkında bilginiz var mı?
  • Selam , şu an cihazın videosunu çekiyorum , standartlar, sıcaklık ,oyunlar vs.. istediğiniz bir inceleme varsa yazın ekleyeyim.

Not:ücretli aboneliklerim yok...

• quote:

valla artık şansımıza hocam siparişim kargoya verildi, bugüne kadar gümrük konusunda şans yanımda oldu belki bunda da vergisiz şekilde direk ulaşır :) peki olur da gümrükte kalırsa verginin ne kadar olduğu hakkında bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    Günaydın.
    forumdan okuduğum kadar kimine en az olan 10ero kiminede 20euro yazmılar bandrol bedeli
  • quote:

Günaydın.
    forumdan okuduğum kadar kimine en az olan 10ero kiminede 20euro yazmılar bandrol bedeli

Alıntıları Göster
    Selam. Eğer o kadarsa aliexpressten almakla daha doğru seçim yapmışım sanki, vergi binse de aşağı yukarı banggoddaki rakamı buluyor veya biraz fazlası oluyor. Şayet vergisiz direk geçerse de aradaki fark yanıma kar kalır :)
  • quote:

Selam. Eğer o kadarsa aliexpressten almakla daha doğru seçim yapmışım sanki, vergi binse de aşağı yukarı banggoddaki rakamı buluyor veya biraz fazlası oluyor. Şayet vergisiz direk geçerse de aradaki fark yanıma kar kalır :)

Alıntıları Göster
    İnşallah öyle olur ya sevinirim :)
    limanyakan üstadın tavsiyesi üzerine ben banggood dan sipariş vermeyi düşünüyorum
  • quote:

İnşallah öyle olur ya sevinirim :)
    limanyakan üstadın tavsiyesi üzerine ben banggood dan sipariş vermeyi düşünüyorum

Alıntıları Göster
    valla şu an dediğin sitede 482 tl, alide 375 tl.. Oradan alırsan zaten daha gümrüğe takılmadan vergisini ödemiş gibi oluyorsun. Ben ise "eğer takılırsa öderim, takılmazsa neden peşinen vergisini ödeyeyim ki" seçeneğini seçmişim :) tercih senin tabi ki..
  • Lighthome launcher da , hava durumu için İstanbulu kaydedemiyorum, bununla ilgili beelink 21 Ocak tarihli lighthome apk çıkarmıştı, yükleyebilen oldumu?

Not: güncellemelerden sonra cihazım 114 sürümünde

• 4 cihaz aldım sattım bakalım bundan alanlar memnun olacakmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

4 cihaz aldım sattım bakalım bundan alanlar memnun olacakmı.
    4 cihaz derken yani beelink ürünlerini mi alıp sattınız, memnun kalmadınız mı?
  • miki kullanıcısına yanıt
    115 yüklü bu sorun 114’te vardı. 115’te şehir yazınca kaydediyor. 115’i otadan kendisi yükledi.

• Hayır başka başka cihazlar.
    Bunun incelemesini bekliyorum.

• Arkadaşlar özel mesaj okuyamıyorum, yazamıyorum.
    Elimde bu ürün yok, almış olan arkadaşlar beğenirse alacağım.
    4 box, iki İpTv, 3 uydu cihazı aldım memnun kalmadım.

• dr.hulk D kullanıcısına yanıt
    Bana henüz bir güncelleme gelmedi.. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.