Şimdi Ara

Beetlejuice Beetlejuice | Winona Ryder - Michael Keaton | Tim Burton (6 Eylül 2024) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk filmin çok gerisinde kalmış bence. Kötü karakterin ne olduğunu bile anlamadan kayboldu gitti. Filmde eski gotik hava yerine korku öğeleri ağırlıkta idi ki bu beni rahatsız etti. Güzel olan Beterböceğin geçmişini öğrendik ve yine efsane bir Beterböcek izledik.

• 8 Ekim'de dijitalde.

• Konunun açılış tarihine ve içeriğindeki kronolojiye baktım. 11 yıl öncesine dayanıyor. Ne filmmiş be dedim. 11 yıllık süreci yeni tamamlamışlar. Squid Game 2. Sezona sövüyorduk acele etmeyin beyler diye ironi babında, Beter Böcek 2 ondan da beter... (Filmin adıyla da uyumlu oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Ekim 2024; 16:56:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar erken dijitale geleceğine göre ve yorumlara göre bu film de mi hayal kırıklığı oldu şimdi yani? Sinema hakikaten ölmüş.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Net revizyonlar gelmediği sürece sektör böyle devam eder. Çok yüksek bütçeli filmler ağır darbeler yiyor vizyonda. Bu film evet batmadı ama kâr da elde edemedi. Ciddi bir yeniliğe ihtiyaç var. Mainstream işlerin çoğu zarar ediyor.

• Beetlejuice filmi dünya çapında 400 milyon dolar barajını geçti. Film bu hafta sonu uluslararası alanda tahmini 8,2 milyon dolar hasılat elde etti.

• Geldi.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Hocam hangi dijital platforma geldi? Şundan dolayı soruyorum Türkçe dublajı var mıdır yok mudur diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şu an sadece Microsoft, Vudu, Apple vb. gibi yerlerde açık ama yurtdışı kütüphanelerinde var. Apple tr kütüphanesine baktım dublaj olarak da gelecek. Ama tarih konusunda bilgim yok.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

O zaman şu anda internette dublajlı versiyonunun bulunması imkansız yani. Anladım. Teşekkürler.

Ben de sadece altyazılı olarak bulabildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir devam filmi olmuş. Efektler, mekanlar eski filme bağla kalarak CGI olmadan yapılmış. Çok beğendim.

• Filmi 4-5 gün önce izlemiştim ama banlı olduğumdan yazamadım. Film fena değil ama önceki filminden daha iyi de değil. Ben 88 yapımına da öyle çok hasta değildim hatta çok yıllar sonra Tim Burton'un bu yapımı övüle övüle bir hâle geldiğinden lan ne kaçırmış olabilirim diye düşünerek filmi yıllar sonra tekrar izlediğimde yine bu kadar övülecek bir şey bulamamıştım. Belki yapımın yılından dolayı zamanına göre sevilmiş olabilir. Bu arada bazıları bu 2. yapımı daha karanlık daha ciddi bulduğunu söylemiş. Bence ortadaki ciddiye aynı belki sahneler bir tık karanlık, onun dışında bir şey yok. İlk film ne kadar ciddiyse bu film de o kadar ciddi.

Monica Belluci'yi de hep böyle seksi rollere koyuyorlar.
    Ruh emici

Çerezlik bir izle-geç aile filmi olmuş. 6/10 ama 7/10 da desek ziyano yok.

Yalnız Winona Ryder da yaşlanmış be yani hissettiriyor. Ancak Catherina O'Hara yaşına rağmen çok çok iyi durumda göründü bana.

Şuraya da eleştirel parodiyi yapıştıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Ekim 2024; 4:21:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.