Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Fragman melodisi Timbaland - Apologize
  • Nejat İşler kaç bölüm daha oynayacak bilen var mı ?

gayet iyi gidiyor reytingler 2-3 basamak daha artsa izlemeyenlerde dikkat edip izleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Fragman melodisi Timbaland - Apologize

O nasıl bir fragman, bu diziyi bu kadar gerçek çi yapmaları iyi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neccko -- 6 Ocak 2011; 15:20:31 >
  • "İyiler ilk görüşte tanınmaz."
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Fragman melodisi Timbaland - Apologize

Bu bölümde kaset ile ilgili gelişmeler mi yaşanacak acaba?
  • Kadın da delikanlı çıktı, içki getirene "ulan oğlum sen manyak mısın?" dedi
  • Fragmandan yeni bölüm ile ilgili bir şey anlayan var mı ?
  • 2.Fragman

• Ezel dışında dizi izlemiyorum.Ama bu behzat ç gerçekten çok farklı..Normalde bunuda izliyeceğimi sanmazdım ama Nejat İşler konuk oyuncu olduğundan beri izliyorum..Hazal Kaya bu dizide oynuyor mu yoksa çıktı mı..Bide önceki bölümleri izlememe gerek var mı.Yani dizinin her bölümü arka sokaklar gibi birbirinden bağımsız mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

Ezel dışında dizi izlemiyorum.Ama bu behzat ç gerçekten çok farklı..Normalde bunuda izliyeceğimi sanmazdım ama Nejat İşler konuk oyuncu olduğundan beri izliyorum..Hazal Kaya bu dizide oynuyor mu yoksa çıktı mı..Bide önceki bölümleri izlememe gerek var mı.Yani dizinin her bölümü arka sokaklar gibi birbirinden bağımsız mı..

Hazal Kaya konuk oyuncuydu. Bölümler birbiriyle bağlantılı, kimi zaman flashback yapıyor yönetmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 7 Ocak 2011; 23:30:24 >
  • quote:

Ezel dışında dizi izlemiyorum.Ama bu behzat ç gerçekten çok farklı..Normalde bunuda izliyeceğimi sanmazdım ama Nejat İşler konuk oyuncu olduğundan beri izliyorum..Hazal Kaya bu dizide oynuyor mu yoksa çıktı mı..Bide önceki bölümleri izlememe gerek var mı.Yani dizinin her bölümü arka sokaklar gibi birbirinden bağımsız mı..

Hazal Kaya sadece birinci bölüm konuk oyuncu olarak oynamıştı. Şimdiye kadar genellikle bölüm olayları birinden bagımsız olarak işlenmişti ama son 3-4 bölüm devam şeklinde gidiyor. Özellikle son bölümde örneğin daha önceki bölüm ile alakalı konular var. Çok da güzel bağlıyorlar olayları....
  • quote:

İzle tabii tüm bölümleri ondan sonra ne kadar video fragman varsa onlarıda izlemeye başlıyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

İzle tabii tüm bölümleri ondan sonra ne kadar video fragman varsa onlarıda izlemeye başlıyor insan.

Harbiden la, bağımlılık yapıyor bir yerden sonra. İşte böyle yazı dilinide değiştiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Harbiden la, bağımlılık yapıyor bir yerden sonra. İşte böyle yazı dilinide değiştiriyor.

Yalnız ratingleri bir anda fırlamış...Nedenide büyük ihtimalle Nejat İşler..
    12 aralıkta totalde 22. olmuş..
    19 aralıkta totalde 25. olmuş.
    26 aralıkta totalde 19. olmuş
    2 ocakta totalde 9. olmuş.

Bu hafta ilk 5 e girebilir..Dizi ilk 10 u koruduğu sürece yayından asla kalkmaz..Atıyorum 19 aralıktan sonra dizi yine ilk 20 ye giremeseydi büyük ihtimalle yayından kalkardı..Ama Nejat İşler sayesinde dizi uçurumdan dönmüş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP!!!!!!! -- 8 Ocak 2011; 0:16:00 >

• Nejat değil sebep

Pazar gününe alınması yetti,bundan sonra Nejat yok... bakıp görücez
  • Evet pazar günleri adam gibi birşey olmuyordu TV'de. Behzat amirim doldurdu boşluğu.
    Eskiden pazar günleri "öff yarın okul/iş var" diyenler artık "Behzat Ç. var bu akşam la" demeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

Nejat değil sebep

Katılıyorum
  • Pazar gününden yetenek sizsiniz'in alınmasıda başka bir etken.
  • Nejat İşler 2 bölümmü oynayacak yoksa 4 bölümmü??
    Face'de ki Behzat Ç. sayfasından bir not:

"Bir bilgi, Nejat İşler ile 4 bölümlüğüne anlaşma yapılmış, ancak senaryo gereği üst üste bölümlerde mi oynar yoksa sonradan mı diziye tekrar girer onu bilemiyoruz."

• quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

Nejat değil sebep

Sebebi Nejat İşler..Nedenine gelirsek..
    Totaldeki ratinglere bakalım
    1 Kasımda 34. olmuş
    8 Kasımda 29. olmuş
    15 Kasımda 24. olmuş
    23 Kasımda 31. olmuş
    30 Kasımda 30. olmuş
    Yani dizi zaten iyi rating alamıyordu.Sonra Pazar gününe aldılar..
    12 aralıkta totalde 22. olmuş..
    19 aralıkta totalde 25. olmuş.
    26 aralıkta totalde 19. olmuş (Nejat İşler bu bölümde diziye girdi)
    2 ocakta totalde 9. olmuş.
    Eğer Nejat İşlerle alakası yoksa o zaman dizinin 19. aralıktaki bölümünde 25. olmaması gerekir.Çünkü 12 aralıktaki ratinge göre ratingi artacağına,azalmış..Ne zaman ki Nejat İşler girmiş rating artmaya başlamış..25 den 19 a ordanda 9. luğa kadar ratingi artmış..Açıkçası ben Nejat İşleri gömeseydim diziyi izliyeceğimi pek sanmazdım..Ama Nejat İşlerin gelmesi ve senaryonun bu bölümlerde çok iyi olması bunda etkili olmuş..Nejat İşler diziden çıktıktan sonra ratinglerinde az da olsa bi gerileme olucaktır..Ama bide şu var.Türkan pazar gününe alındı..Buda ratinglerini azaltıcaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP!!!!!!! -- 8 Ocak 2011; 16:45:45 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.