Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Züper bölümdü Akbaba yine satışlarda mı bu arada?
  • Bayılıyom bu diziye ya
  • Bi elham melham bişey okuyak mı ?
    Süper dizi ya :D
  • Gazetecinin sonu çok feci olucak beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Harun: Bu mal aşık olmuş, bu mal koklamış bulmuş.
    Behzat: sen malda kazma salladın.
    Harun: he öyle oldu vallaha..

ayrıca çok pis faka basıldılar o gazeteci adam resimlerini çekiyor haftaya daha heyecanlı olacak gibi

İşler iyice karışıyor.

• Hayalet'e acıdım ya adam bir kızı sevdi orda da gitti pisliğe bulaştı gariban.
  • akbaba görecek gazeteciyi..satmaz bi daha o reyiz kimseyi..
  • Çekimlerdeki Kamera değişmiş mi..
    Yoksa görüntü ayarları mı değişmiş. ?!
  • Önce akbaba görecek gasteciyi sonra mezarlıkta kıstırcaklar, makinayı falan parçalayıp Ercü'nün adını söyletecekler. Ondan sonra seyreyleyin cümbüşü.
  • Harun behzatı gördüğü anda " Ananı bacını *** " dediğinde karnıma ağrılar girdi.Ulan harun ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Çekimlerdeki Kamera değişmiş mi..

çekimlerde kullanılan makine bu

Behzat Ç.  | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

Önce akbaba görecek gasteciyi sonra mezarlıkta kıstırcaklar, makinayı falan parçalayıp Ercü'nün adını söyletecekler. Ondan sonra seyreyleyin cümbüşü.

Verecekler küsküyü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Çekimlerdeki Kamera değişmiş mi..

çekimlerde kullanılan makine bu

Ee bundan evvel ki bölümlerde de bu kullanıldı ama , soluktu hep. bu bölüm daha canlı görüntü ayarları vardı.

• Halla halla.. ben pek bişe farketmedim hatta fullhd izlememe rağmen hiç bir fark göremedim
    geçen haftalarda disko kral'ında söylemişlerdi ışık vs efekt kullanmıyoruz diye görüntü direk çekilen görüntü diyordu doğal renkler diyordu.. belki bu hafta değişik birşeyler denemiş olabilirler fakat ben değişiklik farketmedim dediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 9 Ocak 2011; 22:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

quote:

ulen diziyi bekliyorum sıkıldım icene 1 saatten fazla var haberler felan.. ayırca evet bu dizi daha çok internette patlama yaptı ciddi anlamda internetten daha çok indirilip yada online olarak izleniyor. dizi devam edecektir çok başarılı ve güzel ayrıca fotoğraf makinesiyle çekilmesi bile fullhd yayınını güzel hale getiriyor müptelasıyım

böyle bir çekim dünyada duymadım ben ,
    Fotoğraf makinası dedikleri en yüksek performanslı makinalar CANON EOS D500 diye bi arattırsan süpersonic bişey görürsün
    illa ki 25 30 kiloluk şart değilmiş
    kamerelardı ışıkdı kablo kalabalığıydı gerek yok demek,
    bu şekilde daha hızlı tamamlanıyor çekimler

Orta sınıf EOS 500D'den daha iyi sonuç veren üst düzey profesyonel 5D Mark II ve 7D var. Çekimler de 5D Mark II ile yapılıyor bildiğim kadarıyla. Daha önce başka bir arkadaş paylaşmıştı bu haberi.

hmm belki de öyledir

Okanın programında Erdal B. konukken ağzından Canon çıkmıştı da ordan aklımda kaldı

ßu akşamki bölüm de çok pis yerde kaldı
    bu sefer, daha beter manşetten çıkarlar

• Konu dışından bir mesaj.

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Behzat Ç. adlı diziyi bilirsiniz Bir Ankara Polisiyesi , 2 gün önce Kızılay'da çekimler vardı r'ajans'dan aradılar figüran lazımmış gittim 3-5 sahnede yürüdüm metro bekledim vs 16. bölümde beni görebilirsiniz...

Şöyle bişi oldu "artiz mi ne artizi..." diye giden meşuuurr olayı biliyorsunuz bakın ben ne yaşadım...Kızılay metrosunu kapattılar sadece r'ajans'dan gelen figüranlar var 40 kişi kadar normal yolcu yok 2 tane metro güvenlik bekliyor kimse geçmesin diye 1 tane göbekli 60 yaşlarında amca aşağı inmiş elinde beğendik torması bekliyor set ekimlerinden bir bayan "amca ajansdanmısın" diye sordu amca "ne ajanı kızım , ben ajan değilim valla eve gidiyorum" dedi orda bunu duyan 6-7 kişi gülme krızine girdik..diğer hafta yine gel dediler bakalım çaycı,simitci,torbacı,esnaf gibi bir rolde çıkarım karşınıza..

Buda Harun(Fatih Artman) - Ben , Hayalet(İnanç Konukçu)

• 15 dk'ya yeni bölümü izleyeceğim. Dikkat ederim bu arkadaşa metro sahnelerinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

15 dk'ya yeni bölümü izleyeceğim. Dikkat ederim bu arkadaşa metro sahnelerinde :)

Arkadaş 16. bölümde yani bir sonrakinde görünecek sanırım.
  • Konu Dışında ne çok adam varmış figüran olarak oynayan. Şimdi biri de Köprü dizisinden kendi sahnesinin SS'ini ekleyecekmiş oradaki konuya. Vay be DH ahalisi içerisinde cast figüranları doluymuş da haberimiz yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

15 dk'ya yeni bölümü izleyeceğim. Dikkat ederim bu arkadaşa metro sahnelerinde :)

Arkadaş 16. bölümde yani bir sonrakinde görünecek sanırım.

Doğrudur, unutuyorum hep dizilerin bölüm stoğu yaptığını :)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.