Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.648
Cevap
58
Favori
489.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Varsa çok paran al 3,5 üyelik dağıt burda,devamı gelir o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krogoth

Cidden seviyorsanız kaçak izlemeyin verin aylık 19 lira izleyin.Öbür türlü devamı gelmeyecek.
    Bir Ankara'lı olarak cidden seviyorum ve torrentten izledim. Malesef ki beğenmedim hele "bize ancak behzat yardım edebilir" kısmı çok klişeydi çocuk kandırır gibi. 19 TL'ye değeceğini düşünsem alırdım ama değmez.

• Çok özlemişim be çok güzel başladı. Keşke haftada 2 bölüm falan yayınlasalar, 40 dakika harbiden yetmiyor tadı damağımda kaldı resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum beklentinin çok çok altında sosyal medyanız zoruyla çekilmiş gibiydi oyunculuk falan yani zorlama oyunculuktu.

• radko kullanıcısına yanıt
    2 tane aldım zaten.Seviyorsanız elinizi taşın altına sokun sizde.19 lira dediğin çok bir para değil iki paket sigara parası bile değil herkes verebilir ben niye dağıtayım,?

• SequentiaL kullanıcısına yanıt
    İlk hali bile böyleydi.Şu cinayetler için çözse çözse Behzat çözer demişti hastaneden çıkarmışlardı sonra.Beğenmeyen almaz tabi normal bende pek beğenmedim başlangıç için ama bakalım ilerde düzelir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krogoth -- 27 Temmuz 2019; 3:26:4 >
  • *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 18 Mart 2021; 21:20:10 >
  • Bu cinayet büroyu koymaları çok gereksiz olmuş iyi de oynamıyorlar bölümün kalitesini düşürmüş. Direk ilk jenerikten önceki sahnede ölmüş şekilde başlarlar diye düşünüyordum. 1.bölüm beni tatmin etmedi hiç ilerlemedi hikaye. 6 yıllık ara biraz hamlaştırmış herkesi sanki. Dizi bir çeşit deneme gibi olmuş sanırım hikayeyi çok yüzeysel anlatacaklar 9 bölümde. 2.sezonla birlikte yavaş yavaş açılacak sanırım.İlk bölüm itibariyle çok akmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Dolaylı yoldanmı izliyim yoksa blutv üyeliği satın alayımmı?

Kısacası behçat ç için değermi?
    Dizinin devam edebilmesi için alın. 20 TL sizi fakirleştirmez. (Yıllık alırsanız 12-13 TL'ye geliyor)
  • aynen çok belli oluyor
  • tüm ekip ayn
  • tüm ekip aynı mı şüphe ettim
  • Sonunda izleyebildim, şunu çok rahat söyleyebilirim ki nerede bıraktıysa oradan devam ediyor. Behzat ç.yi bu kadar popüler yapan sıcaklığı oldu, farklı karakterleri oldu, yoksa yan roller her zaman iyi oyunculuk sahibi değildi. Bazıları beklentiyi gereksiz arttırmış sanırım. Zorlamadan keyif alarak izleyince bence süperdi ama 45 dk yetmedi

• Bende dun uye olup izledim, 20 lira nereye vermiyoruz ki arkadaslar bakarsiniz leyla ile mecnunda doner soylentiler var ama dogru mu bilemiyorum tabi.

Ilk bolume gelecek olursak o kadar sene sonra tekrar izleyince amirimizi ozlemisiz la dedim icimden ama 40 dk gercekten cok kisa

Hazir uye olmusken 1 nci sezondan tekrar basladim izlemeye

• Arkadaşlar daha ucuza buradan alabilirsiniz. 3 aylık 47,76 TL

Son 3 saat :)
    www.hepsiburada.com
    BluTV 3 Aylık Dijital Abonelik Kodu / E-pin Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/blutv-3-aylik-dijital-abonelik-kodu-e-pin-p-HBV000006V3U1?magaza=BluTV
  • Blutv LG smart TV de yok mu? Baktım bulamadım ,indirmedim de ne saçma iş ,Netflix uygulaması var ama Blutv yok

• Ürünü aldım, yalnız izlemiş olduğum dizi bu platformda yok. Kodu aktif etmedim. İsteyen olursa, satın almış olduğum fiyattan verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 28 Temmuz 2019; 18:49:45 >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Var hocam 2 tane lg televizyonum var evde ikisine de kurdum baya keyifli tv den izlemesi

• aynı üyelik iki kişi izlenebiliyor mu
  • yaniyorsunfuatabi kullanıcısına yanıt
    30 kişi bile izler

• 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.