Mega kuponlar geçiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 9 Kasım 2021; 22:45:18 > |
Bein connect 2 Aylık Eğlence Paketi - (Mega kuponlar geçiyor.)
-
-
1 adet aldım teşekkür ederim. Yeni abonelikte 1 ay ücretsiz deneme süresi veriyor. Kodu onun üzerine ilave etsek 3 ay olur mu?
Bir de birden fazla kod alsak aynı hesaba tanımlayarak süreyi 4-6-8 ay diye uzatabiliyor muyuz bilginiz var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirmen için 1 ₺ ye geldi kuponla.
-
Bu hesabı nasıl yaptılar bilmiyorum ama 1 lirayı sembolik olarak aldılar galiba🤣. Yoksa onların bize borçlu olması lazımdı🤣.
Bunları ben de bilmiyorum😀. 10 liralık kuponu nereye harcasam diye düşünürken buna rastladım🤣. 25 likleri harcayacak yer bulamazsam söylediklerinizi tecrübe edeceğim galiba😀
-
Alıntı
metni:2 Aylık Eğlence Paketi (3 Ekran) aktive edilmesi durumunda... 3 ekran olunca TV dahil oluyor mu?
-
Aynen 50 TL alt limitsiz kuponda da aynısını yaptı 1 tl aldı.
-
Olmuyor. Şunlardan birini almanız lazım.
-
Bahsettiğiniz mega kuponları nasıl alacağız?
-
-
Kaçırmışız, teşekkürler :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gün saat 6 da yine verebilirler ama çok çabuk bitiyor. 25 lik alıyordum. Dün onu da alamadım 😀. 10 liralık olandan alabildim😀.
-
Müsait olursak bakalım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yıl 2022 para verip yayın izleme kaldımı 😆
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normali bu olduğu için evet para verip izliyoruz.
Netflix, Blutv, S Sport+ sürekli, ihtiyaç oldukça diğer platformların üyeliklerini de aylık alıp kullanıyorum.
Dexter yeni sezon başlamışken iyi oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X