< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (306. sayfa)

-
-
2 sezon bir arada paketi 12 ay 299 tl gözüküyordu suan 329 tl gözüküyor zam mı geldi acaba?
-
Bu konsepte devam edecek ise muhtemelen seneye yenileme yapmam.Fiyatlar da arşa çıkıyor zaten.Online yayına 3000 kusur vermem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung smart monitör hocam, onu da denedim ama pek bir faydası olmadı. Bu şekilde saniye farkı tam bir saçmalık. Pcyi hdmi kablosuyla bağlayıp öyle izliyorum 7-8 saniye gecikme oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl rahat izliyorsaniz sorunsuz sizin için en iyisi o tod arcelik 4k kumanda desteği 3-5 saniye geriden izliyorum.bazen maçlara göre bu fark değişiyor.Tod aşırı canlı yayın olmadı.Geri den daha düşüyor.
Normal şartlarda yayın 1080 hd 50 fps olması lazım.Digiturk 720-1080 arasında kafasına göre takılıyor.Bana sorsanız iz tv yayınları yüksek dört büyükler maçları ordan verilebilir.
Bugun 299a alayım diye girdim ben de aynı fiyatı gördüm:/
2 yıldır Tod kullanıyorum ama artık bu fiyatlar beni aşmaya başladı
Bu sezon 329'dan 12 ay veremem ne yazık ki
4000 TL civarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu yıllık paket. Aldığınız zaman seneye aynı gün sona eriyor
Benim gördüğüm 2 sezon bir arada
Yani seneye sezon bitene kadar olan paket
O paket 329 TL
Böyle bir teklif var hesapta. Seneye bugüne kadar izleyebileceğim satın alsam değil mi bunu? Çok benzer açıklamalarla farklı fiyatlar var TOD sitesinde. Kafam karıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 28 Nisan 2025; 12:45:47 > -
Anladım hocam teşekkürler
Her şey dahilse güzel fiyat direkt onaylanır.
Bu değil hocam. Arkadaşın dediği gibi bu yılın kalanı artı gelecek yılki paketti. 30tl zam gelmiş. Totali 360 zamlanmış yani.
Anladım hocam. Ama bence çok pahalı.
Hayatımda hiç paket satın almadım ama deneme promosyon hediye kodu vs için üye olduğum bir yer yıllardır. Bu kampanya bende de var.
Bence bu kampanyaların asıl hedefi yazın 3 aylık boşluğu değerlendirmek.
Bizim ligde şampiyon 2 haftay belli olur. EPL'de şampiyon belli olmuş heyecan olmaz.
Bence sezon başlayınca paket alın.
-
Üyelik iptal seçeneği çıkmıyor arkadaşlar.1 aylık deneme bitti.Ara ara çıkan yok zaten TOD müşteri hizmetleri yok ,canlı destek yok .Bu ne saçmalıktır
Bilerek yapıyorlar zaten üye uğraşsın ,1-2 ay daha sistemde kalsın fatura çıksın falan filan..
Kartı kapattım zaten,çekemezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Nisan 2025; 17:7:39 > -
Bence de çok pahalı neredeyse 4000 tl
Gs değilsen seni ortak alabilirim kardesim
Gs degilsen ortak alabilirim
Biraderle alıyoruz.
Fb-Gs 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X