Şimdi Ara

Bein Connect Muhteşem Cuma İndirimleri-YANIYOOOR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
7
Favori
58.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxplanck

Bu mesaj silindi.
    android tv box ile istediğin tvden cam gibi izlersin. yayınları hd ve sd seçimi ile istediğin şekilde izleyebilirsin. hd yayın kbps yüksek biraz ben bu şekilde izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtulsnn

Ben aldım, lig bitene kadar açık.
    pcden girip paket bitiş tarihini ve paket içeriğinizi görüntüleyebilirsiniz.

• berden kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum 99tl ye iyi =)

eğer 99tl farkla tüm maçları verseler onu da alırım açıkçası, ama 192tl paket yükseltme fiyatı benim için,

Şimdi işin gerçeği geçen yıl iptv aldım ve memnun kalmadım (bir sürü memnun olan var ama eninde sonunda memnun olunmayan bir nokta oluyor). Digiturkplay in 3 ekranı var bende gürüntü aşırı iyi değil, ama izlenmeyecek gibi de kötü değil (pc den hdmi ile aktarınca) 4 ekran alsak görüntü nasıl olur bilemem ama 720p ye yakın bir video gibi görünüyor (HD değil kesinlikle).

Ama bana 200tl ye tüm sezonu verse iptv yerine hep bunu alırım. Güvence var bi kere, iptv gibi sıkıntı olmuyor,,,

ve ben digiturk yerinde olsam bu connect platformunu kesinlikle erişilebilir fiyatlara yaparım.

not:digiturkplay kullanaıyorum sezon başından beri.

Son olarak ücretsiz 1 ay üyelik var bein connect te (film vs. olan paket) onu alıp görüntüyü kontrol edebilirsiniz. Fena değil derseniz de alın gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

android tv box ile istediğin tvden cam gibi izlersin. yayınları hd ve sd seçimi ile istediğin şekilde izleyebilirsin. hd yayın kbps yüksek biraz ben bu şekilde izliyorum.

Alıntıları Göster
    Xiamoi tv box a uygulama indirip mi izleyeceğiz hocam. Sipariş vermiştim daha gelmedi cihaz. Smart tv nin kendi uygulaması izin vermedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANLOVE

Laptop bağlayarak yada smart tv internet tarayıcı ile
    Uygulaması izin vermiyor sanırım. Tarayıcıda denemedim. Akşam bir deneyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxplanck

Xiamoi tv box a uygulama indirip mi izleyeceğiz hocam. Sipariş vermiştim daha gelmedi cihaz. Smart tv nin kendi uygulaması izin vermedi

Alıntıları Göster
    smart tvden izleyemezsin abonelik yoksa. android tv box ile izlersin başka yolu yoktur. beinconnect uygulamasını indirin izleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: awsedrzxc

Ben diyorum 99tl ye iyi =)

eğer 99tl farkla tüm maçları verseler onu da alırım açıkçası, ama 192tl paket yükseltme fiyatı benim için,

Şimdi işin gerçeği geçen yıl iptv aldım ve memnun kalmadım (bir sürü memnun olan var ama eninde sonunda memnun olunmayan bir nokta oluyor). Digiturkplay in 3 ekranı var bende gürüntü aşırı iyi değil, ama izlenmeyecek gibi de kötü değil (pc den hdmi ile aktarınca) 4 ekran alsak görüntü nasıl olur bilemem ama 720p ye yakın bir video gibi görünüyor (HD değil kesinlikle).

Ama bana 200tl ye tüm sezonu verse iptv yerine hep bunu alırım. Güvence var bi kere, iptv gibi sıkıntı olmuyor,,,

ve ben digiturk yerinde olsam bu connect platformunu kesinlikle erişilebilir fiyatlara yaparım.

not:digiturkplay kullanaıyorum sezon başından beri.

Son olarak ücretsiz 1 ay üyelik var bein connect te (film vs. olan paket) onu alıp görüntüyü kontrol edebilirsiniz. Fena değil derseniz de alın gitsin.
    En son film goruntusuyle maç goruntusu aynı degildi. Filmler full hd iken maçlar 480p gibi bir şeydi. Sanırim beinsportstaki özet kalitesiyle aynı kalitede yayın olacak beinconnectte. 99 tl cok iyi fiyat maç basına 4.5 tl hicbir şey değil. Içinde 4 tane de büyük maç var

• twitter kullanan insan T kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi maksimum 720p 2010 kbps

• quote:

Orijinalden alıntı: twitter kullanan insan

En son film goruntusuyle maç goruntusu aynı degildi. Filmler full hd iken maçlar 480p gibi bir şeydi. Sanırim beinsportstaki özet kalitesiyle aynı kalitede yayın olacak beinconnectte. 99 tl cok iyi fiyat maç basına 4.5 tl hicbir şey değil. Içinde 4 tane de büyük maç var

Alıntıları Göster
    benimkinde cam gibi görüntü var. 50mbps fiber net uhd 4k kablo ile bağlı tvye. himedia q10 pro cihazdan bakıyorum dün maçta vardı çok net görüntü 4k tvde

• u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    3 senedir digitürkplay kullanıyordum ve memnundum. Bu sene almamıştım bu fiyata kaçak ile uğraşmaya gerek yok bence, maç başına 4,5 TL sadece. 720p görüntü kalitesi var televizyondan izlemek isteyenlerin canını sıkabilir ancak ben zaten %90 mobil olup notebook ve telefondan izleyeceğim için önemsemedim. Ancak 82 ekran üstünde 720p izlemek biraz can sıkabilir.

• Yukarıda da sordum ama cevaplayan olmadı taraftar paketini aldığımda uygulama da bulunan film-diziler ve belgesel kanalları izlenebiliyor mu bilgisi olan var mı Digiturk cevap vermiyor ona göre arada bir film falan izletiyirsa Netflix iptal edecem

• quote:

Orijinalden alıntı: muhosain

Yukarıda da sordum ama cevaplayan olmadı taraftar paketini aldığımda uygulama da bulunan film-diziler ve belgesel kanalları izlenebiliyor mu bilgisi olan var mı Digiturk cevap vermiyor ona göre arada bir film falan izletiyirsa Netflix iptal edecem
    Hayır sadece taraftar paketiniz geçerli. 1 aylık ucretsiz eğlence paketi var önce onu alin sonra taraftar paketini alın. Ancak ben eğlence paketini alınca linke tıkladığımda ana sayfaya atıyor kampanyayi göstermiyordu. Gizli sekmeden açıp alabildim taraftar paketini. eğlence paketini aldıktan sonra veri işleme iznini falan kaldırın 😀
    Bein Connect Muhteşem Cuma İndirimleri-YANIYOOOR

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    99 liralık paket Web, Cep, Tablet destekliyor TV uygulamasından izleyebilmek için ekstra ücret istiyorlar
  • ben mevcut aboneyim, paketi bir türlü satın alamadım. hangi bölümden satın aldınız
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.