Şimdi Ara

Bein Connect Muhteşem Cuma İndirimleri-YANIYOOOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
7
Favori
58.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süre sonra derbiler hariç bakmıyorsun, aslında en sıkıcı maçlar derbiler olmaya başladı ama merak işte. Emin olun bu lig izlenmez bazen uyuya kalıyorum, özetleri izle geç.
    Edit: Smart Tv uygulamadan direk izlenmiyormuş. Çöp ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat07 -- 2 Aralık 2019; 16:28:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    +1
    sky sport üyeliği aylık 15-20 para birimi arası. yıllık yaklaşık 200 para birimi. bizdeki de black friday ayağına 200 yapmış. yersen

Bein Connect Muhteşem Cuma İndirimleri-YANIYOOOR

sakın para birimi karşılaştırmasi yapmayın. bizim ligin topcusu burak 3 milyon, premier lig topcusu harry kane 150 milyon. arada 50 kat kalite farkı var. verdiğimiz para daha fazla ama

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    iyi de teknoloji araplarin değilki, yine fransız ya da amerikan mühendisler kurmuştur onu.
    hem biz de link aramıyoruzki, elimizde kumanda, android box ile işimizi görüyoruz.
    pm 'den link istemeyin, ben de bilmiyorum.

• obsesoz kullanıcısına yanıt
    30 kasıma kadar açıkmış 1.lig maçları varmış ekstra olarak filmler diziler de açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Merhaba hangi firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah konuyu açandan razı olsun, daha 6 gün önce sezonluk taraftar paketini 312tl ye almıştım. Müşteri temsilcisini arayıp iptal ettirdim, durumu anlattım hemen iptal ettiler sağ olsunlar, aynı paketi 99tl ye aldım konu sahibi sayesinde. 1 haftalık kesinti olur dediler ama olsun 50tl kesse bile kârdayım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.