Üşenmeyip mh yi aradınmı ya onların haberdar olması için aradan bi 10 sene geçmesi lazım. |
Bein Medya Yeni Yayın İhalesiyle İlgili Gelişmeler !!! (12. sayfa)
-
-
Yok üyeliği uzatıp modül var mı diye soracaktım:) Lig belli değil dedikleri için tmm dedim kapattım.
-
Valla ben 4k kutudan modüle geçtim yarın 1 hafta olacak gelen servis tv arızalı yok şey dedi gittim eve 2 dk da kurdum teknik servislerinin bilgileri sıfır adamların modül onların işi değilmiş normalde öyle demiş bide arkadaş
-
Modülde 4K kanalları var dimi ?
-
Yok hocam eklencekti hala eklemediler.
-
%99 beine verecekler onu anladık da hala resmi olarak açıklanamaması sanırım rekabet kurulu ile ilgili çünkü yeni başkan mecbur uzattık dedi yada aklıma gelen bein 1+1 istiyor tff vermiyor 1 sene diyor
arkadaş 50 puan toplasa bir kulüp 50 milyon ila 80 milyon TL arası bir geleliri olacak ne hale getirdi nihat efendi futbolu BECERİKSİZ ler ordusu !!!
-
Hayırlı olsun konu kilitlenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gomendor -- 23 Haziran 2022; 23:39:36 > -
Hayırlı olsun
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X