Bildirim
Bekar Bir Gencin Yurtdışında rahatça tatil yapabileceği ülke tavsiyesi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bekar bir genç dünyanın her yerinde rahat bir tatil yapabilir. Gelişmiş ülkelerde tek başına erkeğe oda vermeme, barlara damsız almama gibi rezillikler yoktur. Ne tip bir tatil istediğinizi (gezi, kültür, deniz, eğlenceli, sakin vs) , ne kadar gelir ayırdığınızı belirtirseniz ve pasaport renginizi, varsa vize durumunuzu belirtirseniz daha çok yardımcı olunabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: chuck_bartowski
Bekar bir genç dünyanın her yerinde rahat bir tatil yapabilir. Gelişmiş ülkelerde tek başına erkeğe oda vermeme, barlara damsız almama gibi rezillikler yoktur. Ne tip bir tatil istediğinizi (gezi, kültür, deniz, eğlenceli, sakin vs) , ne kadar gelir ayırdığınızı belirtirseniz ve pasaport renginizi, varsa vize durumunuzu belirtirseniz daha çok yardımcı olunabilir.
ilginiz için tşk ederim, amerikan vizem var, daha önce shengen vizesi de aldım yani yine alabilirim, pasaportum normal pasaport, gelir olarak çok abartmadıkça sorunum yok, istediğim tatil türü ise deniz ve akşam eğlencesi (bar, club vs)... -
Harika, o zaman benden çok daha fazla bilginiz vardır. Ben bu yaz Yunan adalarını düşünüyorum. Size de öneririm. Hem yakın, hem 15 güne kadar limanda vize alınıyor birkaç prosedürle. Gündüz deniz, akşam gece hayatı mükemmel oluyor. Özellikle Rodos' ta Faliraki bölgesi bu tanıma çok uyuyor. Gezilecek çok yerde var. İspanya' da İbiza çok iyidir. Gidipte pişman olan duymadım ben. Ama fiyatları bilemiyorum. Geçen sene Hırvatistan' a gitmiştim, bayağı güzel bir yer. Gezilecek yer çok, mimarisi filan mükemmel. Denizi genelde taşlık olmasına rağmen pırıl pırıl. Gece hayatı ise daha çok barda oturup içki içmek, tanıdığınız-tanımadığınız insanlarla muhabbet etmek tadında. Tabi clublarda var. Ben Dubrovnik' e gitmiştim ama Hvar adası, Split ve Zagreb' te çok güzelmiş. Barcelona' da çok iyi bir fikir olabilir. Gezilecek tonla yer var, denizi var, eğlencesi var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Handsome2000
Bekar Bir Gencin Yurtdışında rahatça tatil yapabileceği ülke tavsiyesi? tek başıma tatile çıkmak istiyorum, tavsiye verebilecek var mı?
İspanya turu yapabilirsin kardeşim.Üstelik 400 euro gibi ucuz bir fiyatı var.Lüx arttıkça fiyat artıyor tabi bu başlangıç fiyatı -
Rusya -
quote:
Orijinalden alıntı: JohnnyChrist
quote:
Bekar Bir Gencin Yurtdışında rahatça tatil yapabileceği ülke tavsiyesi? tek başıma tatile çıkmak istiyorum, tavsiye verebilecek var mı?
İspanya turu yapabilirsin kardeşim.Üstelik 400 euro gibi ucuz bir fiyatı var.Lüx arttıkça fiyat artıyor tabi bu başlangıç fiyatı
Bu fiyati nerden buldunuz acaba? Pm atar misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: efsanechosenone
Rusya
Rusya da neresi?
varna-burgas bulgaristan mesela :) -
Varna ve Burgaz en azından 40 derece değil ,gece için uzun kollu giysi bile gerekebilir.Geçen sene Kemer de kavrulduk be... -
Kemerde kavrulmuyor insan, karada suda yüzüyor gibi oluyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73
varna-burgas bulgaristan mesela :)
Turla mi gittiniz? Fiyatlar nasil? Vize gerekiyor mu?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73
varna-burgas bulgaristan mesela :)
Turla mi gittiniz? Fiyatlar nasil? Vize gerekiyor mu?
Yeşil pasaporta gerekmez.Vize almak uğraştırıcı oluyor.Fiyatlar Türkiyeden ucuz ama her şey dahil yok.İnsanlareğlenmeyi biliyor.. -
Hırvatistan Dubrovnik sahilleri der susarım.
Bekar bir genç için en eğlenceli yerler Balkan ülkeleri bence. Dubrovnik yukarıda demiş bir arkadaş sakın es geçme. Biraz tuzlu olabilir fiyatlar ama değer. Belgrad gece hayatı çok çok iyi kızlar çok rahat.. Barlar çok ucuz içki ve sigara fiyatları çok uygun. Gay takılırım dersen Amsterdam, Berlin veya Barcelona (Siges) en gözde tatil yerleri. -
Karadag, Budva'dan selamlar...
Dubrovnik'e alternatif arayanlar burayi arastirabilir. Sorunuz varsa bildigim kadariyla cevaplayayim -
takipteyim konuyu -
quote:
Orijinalden alıntı: trineux
Dubrovnik'e alternatif arayanlar burayi arastirabilir. Sorunuz varsa bildigim kadariyla cevaplayayim
Budva güzel yer,dubrovnik gibi kayalık değil plajı. -
quote:
Orijinalden alıntı: protar50
quote:
Dubrovnik'e alternatif arayanlar burayi arastirabilir. Sorunuz varsa bildigim kadariyla cevaplayayim
Budva güzel yer,dubrovnik gibi kayalık değil plajı.
Dun gunluk tur ile gittim Dubrovnik'e. Guzel, tarihi yapilar cok ama pahali baya Budva'ya gore. Farkli ulkelerden turist de coktu (yolda yururken Ingilizce ve Turkce duymaya hasret kalmisim ), Budva'da genelde yabanci olarak Rus-Ukraynali var
Burada gece hayati renkli, go-go danscilari da var gece 1'de acik mekanlarda muzik kesiliyor ama kapali mekanlar mevcut oralara transfer olabilirsiniz.
Son olarak Budva kucuk ama ben sevdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 5 Temmuz 2012; 1:16:05 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: protar50
quote:
Budva güzel yer,dubrovnik gibi kayalık değil plajı.
Dun gunluk tur ile gittim Dubrovnik'e. Guzel, tarihi yapilar cok ama pahali baya Budva'ya gore. Farkli ulkelerden turist de coktu (yolda yururken Ingilizce ve Turkce duymaya hasret kalmisim ), Budva'da genelde yabanci olarak Rus-Ukraynali var
Burada gece hayati renkli, go-go danscilari da var gece 1'de acik mekanlarda muzik kesiliyor ama kapali mekanlar mevcut oralara transfer olabilirsiniz.
Son olarak Budva kucuk ama ben sevdim
Evet,Dubrovnik pahalı Zagrep ten bile pahalı.ama gece hayatı orda da güzel.Budva güzel bencede.
Benzer içerikler
- uçak bileti alırken pasaport numarası gereklimi
- makedonya pasaport kontrolü
- agoda güvenilir mi
- gruppal güvenilir mi
- uçağa çiçek alınır mı
- green card yaş sınırı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X