Şimdi Ara

Bekir Avşar takip edenler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.etaptayım ALES sorularını nasıl çözüyorsunuz ?
    Ben pdf den baka baka çözüyorum gözüm yoruluyor ekrana bakmaktan çıkartıp çözen var mı ya da çıkmışları hazır satan bir kaynak var mıdır?

• Fotokopi almayı düşünüyorum ben çözmeye başlayınca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anti-Bekir hocacılar geliyor. Bunu suda hissediyorum, toprakta hissediyorum. Kokusunu alıyorum. Eskilerden pek bir kimse kalmadı, zira hatırlayan mezunlar yok artık. Her şey Bekir Avşar' a palme şakası yapanlarla başladı.

• merhabalar. ben yediiklim yayınları ales çıkmış sorular 2020 kitabını çözüyorum, hocamızın söylediği sayısal mantığa ek olarak olarak sözel mantığın çıkmış soruları da var. güzel hazırlanmış, derli toplu bi kaynak. bi inceleyebilirsiniz

• maya_1 kullanıcısına yanıt
    inceleyeceğim teşekkür ederim.
  • thejaqen T kullanıcısına yanıt
    rica ederim

• Hocam kitap alacaksanız tavsiyem internetten almayın kitapçıya gidin bakın öyle alın çünkü çıkmış sorular kitabı diye basıyorlar kitaba bir bakıyorsunuz çıkan sınav sorularıyla alakası yok kendi sorularını koymuşlar altına da ales sınav soruları paralelinde yazıp bırakmışlar

• ales soruları nasıl sizce daha önce incelemedim bir şey katar mı ?
  • leyture kullanıcısına yanıt
    cidden mi? az önce sipariş ettim ya
  • emirarikaan E kullanıcısına yanıt
    sayısalı tyt mat gibi sözelde tyt türkçe gibi tyt destekler niteliklte bence.
  • Aleslerin ne kadarının çözülmesi faydalı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    yıl olarak soruduysanız çok da eskiye gitmemek gerek bence ben 2013 den başladım.
  • thejaqen T kullanıcısına yanıt
    Hangi yayın aldınız hocam

yediiklim aldım hocam.
  • Tm hocam onun hakkında bir şey bilmediğimden yorum yapmayayım benim kastettiğim irem yayınlarının beyaz kapaklı bir kitabı son 10 sınav mı ne arkadaşım söve söve bitirdiydi son 3 senenin sınavları normal ama geri kalanlara kendi uydurdukları sınavla alakalı olmayan soruları koymuşlar siz de dikkat edin hocam hemen gelir gelmez çözmeyin önce ösym nin sitesindekilerle karşılaştırın aynıysa çözün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyture -- 17 Ekim 2019; 18:41:2 >
    forumdan bi arkadaş mesaj attı o da kullanıyormuş ve çıkmış sorularmış içim rahatladı.
  • Tm hocam ben sadece uyarmak istedim nolur nolmaz paranız boşa gitmesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.