Şimdi Ara

BEKİR AVŞARLA ANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bekir avşar düşmanlarını kafes dövüşüne davet ediyorum.

Ben de sizin gibi Bekir avşarı balon buluyodum.Gercekten abartılıyordu her yerde.videoları en az 100k izleniyordu.Bu adamın olayı ne dıye merak etmiştim.Youtubeda ismini arattırdım.Meğer kanalı varmış.Yüzlerce videosu vardı.O kadar vaktim olmadığı için MÖ 228 yılında çekilmiş biyoloji ders videolarını izledim.(netlerim düştü a*)

Sınava az kaldıkça telaşlandım.Netlerim istediğim seviyede değildi.Ben de bu adamın 20dakıkalık skype görüşmesine katılmaya karar verdim.Sadece 100tl idi.biraz tuzlu gibiydi ancak o 20 dakikada alacağım verim 100tlden çok daha değerliydi.Akşam 6 gibi görüşmeyi gerçekleştirdim.tam 20 dakika sürdü.

etkisini görebilmek için görüşmeden önce tyt denemesi çözdüm( 36 net )

görüşme bitiminde hemen aynı yayının başka bir yayınını yaptım ( 116 net)

FARKI GÖRDÜNÜZ MÜ GÜZEL İNSANLAR???????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordemircann -- 18 Mayıs 2020; 21:54:45 >

• Trollü bıraktım diye konu açmıştın en fazla iki gün dayanabildin herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sappy0 S kullanıcısına yanıt
    sonuclar acıklandıgında bekir hocamla birlikte bogazici güney kampüste video attıgımızda anlarsın troll mü değil mi diye
  • ohoo oldu mu şimdi bunları söylemen ne güzel rakip eliyorduk
  • Sen Bekir Avşar'ı savundunnnnn
  • Lbkvıgıgıgıgıhogıfog7 iyiydi bu :)

• Çıkar göster, ahlaksız adam :)

• Tekir hocama laf edeni kafes dövüşüne davet ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden 50 tl 30dk idi üzüldüm bu fiyata :((((

• 20 dk nin 10 dk si azarlamayla geciyodur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen istiyor duj, verecek 100tl daha

• Ulan paragrafın yarısında dedim burada bir anormallik var nicki görünce harcadığım zamanın acısıyla kalbim bi küt etti doğrusu.

• queenlala kullanıcısına yanıt
    cidden ne anlatıyodur acaba o 20 dkde merak ettim şimdi bu hocayı yeni tanıdım niye herkes alaylıyor bu hocayı hocam

• Hocam videolardaki ile aynı. Ben randevu almıştım geçen sene. Almamın nedeni spesifik bir şey diyeceğini bildiğimden değil. Adamın realiteleri hoşuma gidiyordu. Diğer koçlar gibi boş olumlama yapmıyor en azından. Böyle realist bir hocayla birebir konuşmak beni motive edecek düşüncesi ile aldım ve gerçekten de oldum. Çünkü senin netlerine bakarak bir şey söylüyor ki adamın hakkını yemeye gerek yok inanılmaz öğrencileri var. Ama bu son fiyat ve dakika indirgemesi işin amacını saptırmış bence. Hoş değil o kısım.

• Vaay be demek herkesin 100 lirası olsa 20dk da ilk 1k yapacak herkes. Yazık işte. Ekonomik koşullar.

• Bizim millet çok enteresan bana kalirsa enayi ya.
    Tamam önemli bir sinava hazirlaniyorsun da bu adamlara bu kadar para verilmez ya.
    Al iste bizim dershanenin rehberlikcisi var adam aylik 500tl aliyor koçluk parasindan milletle özel ilgileniyor.10 kisiyle ilgilense 5 bin tl.Birde dershaneden, okuldan maas aliyor aylik rahat 20-25 bin gelir
    Bize gelince de 5 dk ilgileniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 19 Mayıs 2020; 9:55:1 >
  • Terbiyesiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önceden troller kaliteliymiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.