Şimdi Ara

Beklediğiniz Server Geldi!!! İşte O Server WwW.OgameDe.CoM... Yeni Açıldı!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başta sitemizin tabanını anlatmak isterim.Sunucumuz türkiyededir domain alınalı 2 hafta olmuştur ve sınırsız host kendi firmamız bulunmaktadır.

Oyunu kapatmamak üzere cok uzun cabalar sonucu bir şekle soktum.Ve heralde bütün açıklar kapatıldı ve cok rahat güzel bir şekilde oynanıyor daha 1 üye bile bulunmamakda.

Şuan Saat: 30mayıs gecesi 02:06 da acılmış bulunmaktadır herkez sıfırdan.

Oyundan bahsedeyim.Herkez şikayetci cok yavaş serverler var. Çok hızlı serverler var ne hızlı ne yavaş tam kıvamında maden üretimi tam kıvamında filo hızı kıvamında oyun hızıda.

Adminlerimiz deseniz şuan için sadece benim :) hafta içi 12 saat hafta sonu 24 saat diye bilirim.

Oyun güncellemeleri her dk yapıla bilir en geç 6 saat içinde kesinlikle yapılır.

Ve ve ve... En önemlisi bunu sırf zevk için güzel bir server olması için açmak bulunmaktayım.

Sizden hiç bir şekilde para alınmayacakdır.Sonuna kadar güzel bir şekilde devam edeceksiniz.

Sunucu hızlı site hızlı oyun tam kıvamında daha ne duruyosun linke tıkla uç en erken
    sen üye ol sen kazan herkeze başarılar...

www.ogamede.com ogame'in tek adresi...

SchNell...

Saygılar....

• Çok fazla ogame server'ında oynadım.Çoğunda haksızlık vardı.İnşallah siz yapmazsınız.
  • cok guzel bi serverdı ama kapandı :)
  • budamı kapandı
  • buda gitti iyimiş ne dielim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.