Şimdi Ara

Beklemekte fayda var bence ya sizce ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mnk9624

beyler aklıma takılan bir şey daha var,verdiğim linkte makinada sadece hd 4400 ekran kartının bulunduğu yazıyor,buna anlam veremedim açıkçası dell yeni notebooklarında hem çift kartlı hem de tek kartlı modeller üretiyor,türkiyedeki satıcılar çift kartlı modellerini getiriyorlar,bu alet de kesinlikle çift kartlı olacaktır ama ikinci kart ne olacak onu merak ediyorum,hiç bir yerde bulamadım.

Hocam ultrabooklarda genelde olmuyor. Bu dokunmatik windows 8 bilgisayarlarında da bazen olmuyor sadece intelinki oluyor. Çünkü ben de sitesinde göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck94

quote:

beyler aklıma takılan bir şey daha var,verdiğim linkte makinada sadece hd 4400 ekran kartının bulunduğu yazıyor,buna anlam veremedim açıkçası dell yeni notebooklarında hem çift kartlı hem de tek kartlı modeller üretiyor,türkiyedeki satıcılar çift kartlı modellerini getiriyorlar,bu alet de kesinlikle çift kartlı olacaktır ama ikinci kart ne olacak onu merak ediyorum,hiç bir yerde bulamadım.

Hocam ultrabooklarda genelde olmuyor. Bu dokunmatik windows 8 bilgisayarlarında da bazen olmuyor sadece intelinki oluyor. Çünkü ben de sitesinde göremedim.

hocam ama alet ultrabook değil notebook touch versiyonu ondandır herhalde,non-touch versiyonunda kesinlikle çift kart olacaktır bence,beklemekten başka çare yok hocam ama ben dell türkiye ile de bir görüşme yapacağım.

• kolay gelsin beyler bende bir hafta içinde laptop alicaktım şimdi kararsız kaldım beklemek ile almak arasında, toshiba ve asus un haswell işlemcili laptopları türkiyeye ne zaman gelir acaba? Bi bilgisi veya tahminde bulunacak varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler dell türkiye distribütörlerinden birinin satış sorumlusuna mail attım,bakalım ne olacak?
  • quote:

Saglikli bir cevap bulabilmen icin dell musteri hizmetlerini ara kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Asus a mail attım az önce cevap geldi eylül döneminde gelecekmiş inşAllah bu kadar geciken tek firma Asus olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Dün Asus a mail attım az önce cevap geldi eylül döneminde gelecekmiş inşAllah bu kadar geciken tek firma Asus olur

Eylül çok geç Lenovo da eylülde getircekse hemen bu haftosonu gider Y500 alırım. Lenovoyla iletişime geçen var mı??
  • quote:

quote:

Dün Asus a mail attım az önce cevap geldi eylül döneminde gelecekmiş inşAllah bu kadar geciken tek firma Asus olur

Eylül çok geç Lenovo da eylülde getircekse hemen bu haftosonu gider Y500 alırım. Lenovoyla iletişime geçen var mı??

hocam bütçen ne kadar?lenovo modellerinin eylüle kalacağını düşünmüyorum ancak lenovonun yeni duyurduğu modeller 2000 tl'den aşağı olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

hocam bütçen ne kadar?lenovo modellerinin eylüle kalacağını düşünmüyorum ancak lenovonun yeni duyurduğu modeller 2000 tl'den aşağı olmaz.

Hocam bütçem en fazla bi 2300e çıkar o da çok iyiyse. Y500'ün yeni SLI'yı yada Y510P'nin yeni SLI'nı 2300e alabilir miyim ki hocam? Temmuz başında çıksa da rahatlasam. Bi öğrensem ne zaman çıkcağını yada nasıl bi fiyatla çıkcağını ona göre gidicem eski kasa Y500 SLI alıcam vatandan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bütçem en fazla bi 2300e çıkar o da çok iyiyse. Y500'ün yeni SLI'yı yada Y510P'nin yeni SLI'nı 2300e alabilir miyim ki hocam? Temmuz başında çıksa da rahatlasam. Bi öğrensem ne zaman çıkcağını yada nasıl bi fiyatla çıkcağını ona göre gidicem eski kasa Y500 SLI alıcam vatandan.

hocam bu yeni çıkacak modellerin en ucuzu 2200-2300 tl arası gelir diye düşünüyorum.
    inşallah dell yeni modelleri 1-2 haftaya gelir,mail attım ama daha cevap gelmedi,ben de dellin yeni modellerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 19 Haziran 2013; 16:41:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bu yeni çıkacak modellerin en ucuzu 2200-2300 tl arası gelir diye düşünüyorum.
    inşallah dell yeni modelleri 1-2 haftaya gelir,mail attım ama daha cevap gelmedi,ben de dellin yeni modellerini bekliyorum.

1.100$ - 1.300$ arasında değişiyor fiyatları. Umarım 2300gibi giriş yapar da alabilirim. Ben lenovo alacağım büyük ihtimal fiyatına göre performansı çok iyi. Bir de msi gs70 modeli var 22mm yüksek performanslı bi laptop onun fiyatını merak ediyorum. Bence siz de lenovo tercih etmelisiniz. Umarım dell'ler de temmuz başında türkiyeye gelir.

• yok hocam ben dellden şaşmam,yıllardır dell kullanıyorum en ufak bir sorununu görmedim,yani şu güne kadar sadece bilgisayar içinde değil tüm markalar içinde verdiğim tüm paralar sonuna kadar helal olsun dediğim tek marka delldir,bir de bir yakınım lenovo ideapad serisi bir notebook almıştı,çıkarmadığı sorun kalmamıştı ama yeni modelleri bilmiyorum.
  • quote:

yok hocam ben dellden şaşmam,yıllardır dell kullanıyorum en ufak bir sorununu görmedim,yani şu güne kadar sadece bilgisayar içinde değil tüm markalar içinde verdiğim tüm paralar sonuna kadar helal olsun dediğim tek marka delldir,bir de bir yakınım lenovo ideapad serisi bir notebook almıştı,çıkarmadığı sorun kalmamıştı ama yeni modelleri bilmiyorum.

Hiç kullanmadım bilmiyorum ama şöyle güzel bir ekran kartı koymuyorlar, fiyatları çok fahiş oluyor. Lenovo biraz sorunlu ama hocam gerçekten güzel donanım koyuyorlar bilgisayara. Biraz servisle ugrasırız ama 2000TL'ye üst düzey ekran kartlı bişey almak daha mantıklı. Bir bakıyım dell'in yeni modellerine yine de

• http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5521-g33w81c-notebook-urun9861.html
    hocam yok aslında dellin ürünleri zaten kalitelidir yanında hem performanslı hem de uygun fiyatlıdır,hocam mesela şöyle söyleyeyim ben sana yukarıdaki alet 1300 tl o fiyata daha iyisini bulamazsın.
  • quote:

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5521-g33w81c-notebook-urun9861.html
    hocam yok aslında dellin ürünleri zaten kalitelidir yanında hem performanslı hem de uygun fiyatlıdır,hocam mesela şöyle söyleyeyim ben sana yukarıdaki alet 1300 tl o fiyata daha iyisini bulamazsın.

Hocam ürün fiyatına göre iyi ama ben biraz paraya kıyıcam 2000tl'ye çıkıcam. Beni 4 yıl götürecek bi bilgisayar alıcam. Ekran kartı çok önemli en az bi 660mx 675m ekran kartı olması lazım. Bu arada lenovo da bana eylül de gelceğini söyledi aradım

Ayrıca dell'lere baktım hocam, istediğim gibi birşey bulamadım. Fiyatları biraz beni aşar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mck94 -- 19 Haziran 2013; 17:32:20 >

• yapma hocam be,beklemeyecek misin yeni modelleri?inşallah dellin modelleri geç kalmaz.
  • Msi ge60 2oe çıkmış pcdepoda var gtx765 i7 haswell 128 gb ssd var ışıklı klavye var 2.444 fiyatu var
  • quote:

yapma hocam be,beklemeyecek misin yeni modelleri?inşallah dellin modelleri geç kalmaz.

Hocam beklemeye değceğini düşünmüyorum, yani fiyat farkı da olucak çıktığında da alamıcam. Şimdi alıyım hiç değilse yazın boş vaktimi değerlendirim. Ama sizin öyle bi aceleniz yoksa bekleyin hocam. Hazır almışken haswell işlemcili alın Ben seneye biraz projelerimle mesgul olacağım için bu zamanlar iyi zamanlar.
  • quote:

quote:

yapma hocam be,beklemeyecek misin yeni modelleri?inşallah dellin modelleri geç kalmaz.

Hocam beklemeye değceğini düşünmüyorum, yani fiyat farkı da olucak çıktığında da alamıcam. Şimdi alıyım hiç değilse yazın boş vaktimi değerlendirim. Ama sizin öyle bi aceleniz yoksa bekleyin hocam. Hazır almışken haswell işlemcili alın Ben seneye biraz projelerimle mesgul olacağım için bu zamanlar iyi zamanlar.

ben beklerim büyük bir ihtimalle hocam,herhalde dellin yeni ürünlerinin gelmesi çok uzun sürmez,bazı yerler danıştım yakın zamanda stokta olur dediler,maile de cevap gelse tam olacak.

• İnşallah erken gelir hocam dell'ler, Lenovolar da ben aldıktan sonra kısa bi süre gelmez de içim rahat olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.