Şimdi Ara

Beklenen büyük soruyu yarın öğretmenlere soruyorum! [OLAY! OLAY!] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
10
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hoca bir çok saçma sapan konuda başroldesin. asıl rolün burda, bir cevap versen nolurdu ha nolurduu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 19 Eylül 2013; 23:04:50 >
  • Diğer konuya yazmıştım gerekli şeyleri.Bu soruyu cidden sor ama ,size bu soruyu soranlara sor.Ya da tüm öğretmenler şöyle sor: "Bazı öğretmenler neden öğrencilerin babalarının mesleğini, sınıf ortamında sorarlar? Bundaki amaç ve niyet nedir? Merak ediyorum" gibisinden öğretmeni savunma durumuna getirmeden sor.Zira savunma psikolojisine girerlerse cevaplar objektif olmaz ve sizi tatmin etmez...
  • Hadi bakalım.
    Bende reklam alayım.

ÇİFT HATLI, GİZLİ KAMERALI DOKUNMATİK IPHONE6 SADECE 499 TL ÜSTELİK YANINDA KOL SAATİ HEDİYE
    www.rerörerö.com
  • takip
  • Takip edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben cevap vereyim nedenlerinden biri öğrencinin maddi durumu hakkında tahmini bir öngörü oluşturmak.Devamını sonra özel olarak inceler zaten.Bir diğer neden de büyük ihtimal tanışma dersi olduğu için ders işleyemez veya işlemek istemez soruları uzatarak konu açmaya çalışır ki öğrenciler ile kaynaşabilisin onları az çok tanısın. vb...

naçizane tavsiyem dikkate alır almazsın sana kalmış tabi umurumda değil daha büyük sorular ile uğraş boşver tepki mepkiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Lord British

Yaradılışınızda bulunan "okuma" yetisini kullanarak, yani başlığın ana mesajını okuyarak "amacımı" öğrenebilirsiniz.

Ohhh Sweet Jesus

Ben o soruyu sorarken neden böyle bir şey yaptığını sormuştum.

Tamamen muhabbet olsun birbirini tanıma amaçlı olduğunu 7 yaşındaki kardeşim bile çözmüşken senin bunu araştırman ne kadar mantıklı.

Ayrıyetten okuma yetisi yaradılışla gelmez eğitilerek öğrenilir.Yaradılışla gelse cahil insanlar olmazdı.

Ekstra olarak 94 lüsün 96 lı komşunun oğlu üniversiteyi kazandı yine 96 lı arkadaşım 1 sene bekleyecek ve üniversite sınavına tekrar hazırlanıyor yani 2. girişe hazırlanıyor.Sen 94 lü olduğuna göre 4. hazırlanışın ve hala kazanamamışsın.

Bence millete laf sokacağına biraz daha test çöz şampiyon.Olmuyor böyle.

96lı birisi nasıl mezun olmuşta 1 sene daha üniye hazırlanıyor birde 94 lü birisi nasıl oluyorda mezun oluyoda 4. senesi oluyo bi anlatda bilelim sna zahmet

• gbzlim kullanıcısına yanıt
    96 lı arkadaşım liseyi bitirdi istediği bölüm gelmedi bir daha hazırlanıyor.Neyini anlatıyım bunun ?
  • Arkalardan

• Açıklıyorum, ilk derslerde tanışma ayağına vakit doldururlar. Ders anlatmaktan daha eğlencelidir sonuçta.

• reklam alanı
  • Bende 95 liyim ama mezun oldum onun icin sordum erken yasta nasil okula almislar. Birde 94 birisinin nasil 4.senesi oluyo onu acikla bide

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

96 lı arkadaşım liseyi bitirdi istediği bölüm gelmedi bir daha hazırlanıyor.Neyini anlatıyım bunun ?

Arkadaşın 5 yaşında falan mı başlamış ilkokula ?

• Bekliyoz editi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Bende 95 liyim ama mezun oldum onun icin sordum erken yasta nasil okula almislar. Birde 94 birisinin nasil 4.senesi oluyo onu acikla bide

Sallıyor hocam yaşı küçük muhtemelen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Therocqula

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Bende 95 liyim ama mezun oldum onun icin sordum erken yasta nasil okula almislar. Birde 94 birisinin nasil 4.senesi oluyo onu acikla bide

Sallıyor hocam yaşı küçük muhtemelen

daha sayı saymayı bilmeden 94 lü birisinin 4. senesi olduğunu iddia ediyo adam 15 yaşında liseyi bitirmiş :D
  • Beklenen ilgi toplandı, iyi günler
  • hala bekliyoruz
  • Uzaklaştırma almasaymış eyiymiş eyiymiş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.