Şimdi Ara

beklenen canak anten cıktı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
12.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendisi kucuk işlevi buyuk canak anten öas tarafından piyasaya sunuldu balkonlarda ve damlarda ki kirliligi buyuk olcude azaltıcak gorunuyor 90lık antenle aldıgınız tum yayınları alabiliyor bu anteni aldıgınızda lmb almanıza da gerek yok cunku içinde. mevcut anten ince ve kucuk yer problemide ortadan kalkıyor işin enguzel yanı tamamen turk malı olması argesi ve imalatı öas tarafından yapılıyor bence cok başarılı bir calışma boyle bir urunle bizi buluşturdugu için firmayı tebrik ediyorum..

http://www.ozdemirler.com/index.cfm?...e&ID=20&harf=A
    teknik özellikleri.

KOMPAKT,KÜÇÜK,İNCE
    HIZLI VE KOLAY MONTE EDİLEN
    ÇOK SEÇENEKLİ MONTAJLAMA YERİ ÖZELLİĞİ(NORMAL ÇANAK ANTENLERDEN FARKLI OLARAK ;PENCERE ,MASA,BALKON,YATAK ODASI,KARAVAN,YAT)
    LNB MONTE EDİLMİŞ (UYGUN LNB İLE İNTERNET ERİŞİM ÖZELLİĞİ)
    DİĞER DİGİTAL FLAT ANTENLERDEN DAHA EKONOMİK.
    BÜTÜN UYDULARDAN SİNYAL ALABİLME ÖZELLİĞİ(TURKSAT 1C/2A,HOTBIRD,ASTRA,EUTELSAT...)
    AYRICA DİJİTAL RADYO YAYINLARINI ALABİLME ÖZELLİĞİ

BOYUTLAR : 47.5 cm x 47.5 cm
    FREKANS : 10.7 - 12.75 Ghz
    POLARİZASYON : DAİRESEL ÇİFT İVMELİ
    KAZANÇ : 34.8 dBi
    C.POLARIZASYON : 30 º
    KALKIŞ AÇISI : 67º
    DÖNÜŞ AÇISI : 180º

• fiyatı ne kadar acaba ?
  • fiyatı gayet makul 50ytl civarı olcakmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicakmak34

fiyatı gayet makul 50ytl civarı olcakmış..

Hayırlı olsunda, Çıktı diye başlık atmışsın ama fiyat konusunda olacakmış çıktıysa bir fiyatı olmalı tam fiyat bekliyoruz en kısa zamanda
  • bu çanak çıkalı 6 ayı geçti şuan daha deneme aşamasında kullanılmıyor pek tutacağını sanmıyorum yakından inceledim
  • fuarda testlerin sonaerdini ve uretimin başlandını dagıtıcaklarını soylediler
    heralde sonkullanıcı rakamıda 50ytl cıvarı olacak dediler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicakmak34 -- 7 Ekim 2007; 23:26:18 >
  • çok iyi ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok ince uydu kablou varmı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzelmiş
  • Valla ben kendi hesabıma alacağım.Çok güzel bir şeye benziyor.Ne gerek var ki o koskocaman çanak antenlere.
  • güzel
  • FİYAT 50 YTL + KDV PİAYASADA VARMIŞ AMA FABRİKASI BÜTYÜKÇEKMECEDE BENDE ALACAĞIM HEM ESTETİK OLARAK HEMDE UZUN ÖMÜR OLARAK DAHA AVANTAJLI GİBİ GELİYOR.
    http://www.ozdemirler.com/index.cfm?fuseaction=urunler.liste&ID=22&harf=A
    GEREKLİ BİLGİYİ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN ALABİLİRSİNİZ. TELEFON VE ADRES MEVCUT.
  • madem ki aynı performansı gösterebiliyor çevreye bizimde bi katkımız olsun fiyatıda makul bence
  • Kullanış açısından güzel olanaklar sunuyor ama performansı diğerlerine göre iyi değilse görünüşüde para vermek mantıklı değil kirli oluversin kaliteyi tam versin hesabı tv yi ben izliyorum komşular değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

Kullanış açısından güzel olanaklar sunuyor ama performansı diğerlerine göre iyi değilse görünüşüde para vermek mantıklı değil kirli oluversin kaliteyi tam versin hesabı tv yi ben izliyorum komşular değil

Ne güzel söylemişsin
  • anten arife gun geldi zamanım olmadıgı için kutusunu acıp baktım okadar bugun ogleden sonra merakım depresti ve cıkarıp tek vida ile balkon duvarına tutturdum kucuk tv yi ve reciver i de balkona taşıyıp hiçbir ince ayar yapmadan denedim hava yamurlu test için arasam bulamı yacgım bir ortamda denedim anten kurulu geliyor içinden kısa le boruvar ama benim işimi gormedi allahtan elimde dik bi borum vardı onu kullandım ...
    sonuc ne derseniz tam bir 90 lık performansı vermesede boyuna gore cok iyi resimlerde boyut farkınıda gore bilirsiniz cok buyuk beklentilere girmeden hatta 50 lirayı heba ettigimi bile duşundum benim bekledigimden iyi cıktı şimdi bir uyducu carıp duzgunce ayarlattırıp monte ettirmek kaldı ..bu arada bide öas lnb istemiştim gercek 3db dediler motorlu canagın kini onunla degiştiricem bakalım oda anten kadar iyi cıkacakmı onun sonuc larınıda sizinle paylasırım assada cektigim resim leri veriyorum resimlerin ustundeki tarihi dikkate almayın makinanın tarihini ayarlamayı unutmuşum ....

kanalların sinyal seviyeleri de aşşada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicakmak34 -- 13 Ekim 2007; 23:33:44 >

• walla bence ço kda güzel değerleri var, bir tane edinmek lazım...
  • Sorması ayıp nerden aldın googledan arattığımda her yerde fiyatı 85 ytl çıkıyor.Fiyat olayını abartmış sanırım satanlar
  • ilk sonuc pek iyi değil galiba
    kaliteli görüntü elde ederseniz haber verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: remote

Sorması ayıp nerden aldın googledan arattığımda her yerde fiyatı 85 ytl çıkıyor.Fiyat olayını abartmış sanırım satanlar

fiyatı 50ytl kargo ucreti ekliyolardır öas ta 50ytl..
  • arkadaslar bi de arceligin var düz uydu anteni gayet şık ama fiyatı su an için pahalı

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8951971100.htm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quentin -- 15 Ekim 2007; 10:21:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.