Zararınız falan yok. Olmayan araçların fiyatı indi. Ocaktan itibaren görün fiyatları. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Zararınız falan yok. Olmayan araçların fiyatı indi. Ocaktan itibaren görün fiyatları. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu enflasyon ortamında kredi alıp TL borçlanmak varken beklemek mantıklı değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
Bayon Elite’in kaporasını Kasım ayı başında vermiştim. ÖTV matrahından 30.0000 TL indirim oluştu ama ben 1 gün ile kaçırdım. Aracın ötv tutarı bir gün önce yatırıldı. Çok üzerinde durmadım, araç bulduğuma ve elimdeki mevcut aracı hızlıca satabildiğime sevindim artık. Esasen zarar diye birşey yok. Liste fiyatında araç almak imkansıza yakın zaten. Kapora versen Aralık veya Ocak ayını beklemen gerekiyor ki fiyat garantisi yok. Bayilerde araç yok, fiyatlar hayali araçların hayali fiyatları. Aralık ve özellikle Ocak ayı başında fiyatlar Hyundai’de Euro kuru nedeniyle yukarı gidecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |