Dokunmatik ekranın girmediği yer kalmadı zaten, pspnin de bundan kaçması imkansız
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
Öyle bi ekran olması güzel olur. İnternet tarayıcısı güzel olursa çok çok iyi olabilir.
+1 internet tarayıcısı herşeyi desteklerse . satış patlaması yapar.3g felanda koyarlarsa ipadin rakibi olur.ama çok pahalı olur ozaman da.
şahsen ben dokunmatik olmasını istemiyorum bu sonuçta bir oyun konsolu sadece multimedya özellikleri için dokunmatik ekran yapmamalılar daha önce belirttiğim gibi görüntü kalitesi ps3'e yakın olacak diye düşünüyorum tasarım olarak da kameralı olacak belki anteni felan olur televizyon olarak kullanılabilir ama sanmıyorum. benim şuana kadar gördüğüm en iyi tasarım gene daha önce gösterdiğim tasarımdı öyle olursa baya iş yapar
9" ne yav. Yeni psp'de kullanıcıların en çok istediği çift analog ve ps2 oynatabilme desteği
Mortal Kombat serisinin yapımcı şirketi Netherrealm Studios, PSP 2'nin yapımcılara test etmesi için verildiğini açıkladı.
Tokyo Game Show'da Industry Gamers'in Mortal Kombat yapımcısı Shaun Himmerick'e sorduğu "Mortal Kombat PSP'ye veya 3DS'e çıkacak mı?" sorusuna gelen cevap, beklenen cevap değildi ancak epey şaşırtıcıydı!
Shaun Himmerick, "Mortal Kombat, en yakın zamanda bütün konsollarda yerini alacak. Ancak uygun zamanı bekliyoruz. PSP 2'yi test etme imkanı bulduk. Şuan PSP 2 ile tekniksel açıdan ilgileniyoruz."
"Her zaman olabildiğince en iyi performansı hedefliyoruz. Oyunumuz konsollarda 60 FPS'de çalışıyor. PSP 2, gerçekten güçlü bir teknolojiye sahip. PSP 2'yi test etme imkanımız oldu ancak 3DS için aynı şeyi söyleyemeyeceğim." diye soruyu cevapladı.
Resmi duyurusu yapılmış ancak şirkete verilmemiş bir 3DS ve resmi duyurusu daha yapılmamış fakat yapımcılara verilmeye başlanmış bir PSP 2'yi göze alınca, sanırım PSP 2'nin duyurusu yakında yapılacak, çıkışı ise 3DS ile aynı döneme denk getirilecek gibi görünüyor.
Mortal Kombat serisinin yapımcı şirketi Netherrealm Studios, PSP 2'nin yapımcılara test etmesi için verildiğini açıkladı.
Tokyo Game Show'da Industry Gamers'in Mortal Kombat yapımcısı Shaun Himmerick'e sorduğu "Mortal Kombat PSP'ye veya 3DS'e çıkacak mı?" sorusuna gelen cevap, beklenen cevap değildi ancak epey şaşırtıcıydı!
Shaun Himmerick, "Mortal Kombat, en yakın zamanda bütün konsollarda yerini alacak. Ancak uygun zamanı bekliyoruz. PSP 2'yi test etme imkanı bulduk. Şuan PSP 2 ile tekniksel açıdan ilgileniyoruz."
"Her zaman olabildiğince en iyi performansı hedefliyoruz. Oyunumuz konsollarda 60 FPS'de çalışıyor. PSP 2, gerçekten güçlü bir teknolojiye sahip. PSP 2'yi test etme imkanımız oldu ancak 3DS için aynı şeyi söyleyemeyeceğim." diye soruyu cevapladı.
Resmi duyurusu yapılmış ancak şirkete verilmemiş bir 3DS ve resmi duyurusu daha yapılmamış fakat yapımcılara verilmeye başlanmış bir PSP 2'yi göze alınca, sanırım PSP 2'nin duyurusu yakında yapılacak, çıkışı ise 3DS ile aynı döneme denk getirilecek gibi görünüyor.
Gamesconda da yapımcılara gösterildiği söylendi.Tokyo game showda duyursalar da biz de görsek şunu
Sony'nin Tablet PC'si PSP2 olacak herhalde.
offf ne fılm ızlenır bu ekranda ya
Böyle bir PSP'nin hayali bile süper.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme