Şimdi Ara

beklenen yeni focus fiyatları belli oldu. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizel otomatik diğer markalarda olduğu gibi baya bir sonra gelir, her nedense uzunca bir süre manuel vitesi satarlar; sonra otomatik ...bu yöntem klasiktir.

Ancak ford dizel otomatik te çok sıkıntı yaşadı, farkındaysanız 2006- 2007 den sonraki focus ve c-max modellerinde dizellerde otomatik versiyon satmadılar.. Ben 2.5 sene c-max dizel cvt kullandım çok konforlu ancak çok sorun çıkardı ve servisle akraba oldum birçok sefer uzunca süreler aracım serviste yattı.

Ama şu var ford türkiyenin hakkını yiyemem araçlarının hep arkasında durdular avis ten ücretsiz araç verdiler, aracımın garantisi bittikten sonra bile cvt şanzumanla ilgili her konuda ücretsiz yardım ettiler.
  • Trend 1.6TDCi 95PS 4K 48.450 TL

yan perde hava yastığı opsiyonel (fiyata dahil değil yanii)
    alaşım jant yok
    otm yanan far yook
    mercekli far yok
    esp opsiyonel
    yookuş kalkış desteği yok
    ısıtmalı, katlanabilir ayna yok
    hız sabitleyici yok
    ısıtmalı koltuk yook
    ön sis farı yook
    yağmur sensörü yok
    klima manuel, dijital değil
    kararan dikiz aynası yok
    sunroof yok
    bluetooth yok
    kol dayama ıvır zıvır yook

araç C sınıfı, fiyatı 48.500 lira ama nerdeyse hiç bişey kooymamışlar
    herşeye para istiyorlar, ısıtmalı katlanabilen aynayı bile çok görmüşler, sis farı bile yok, pes yanii
    focus alacak arkadaşlar satarken aynı fiyata satarlar işte.
  • dün ben de bayiye gittim, tam biri hayal kırıklığı yaşadım . bagaj küçük ve trendin dizeli için verilen fiyat için...onun yerine dizel bir leon al 45000 tl ye zaten tek paket var.Style; hız sabitleyicisine kadar.
  • Bugün aracı inceledim.
    -Bagaj hacmi dar, ancak tam boy yedek lastikten dolayı öyle olmuş. Eğer ince yedek lastik kullanılırsa bagaj önceki kasa gibi olur.
    -Aracın ön göğüs fazla abartılmış ve içeri doğru gelmiş
    -İçerisi biraz dar gibi geldi.

Ama dış tasarım açışından eski kasadan daha elit durduğunu söyleyebilirim. Kapıların örtülüşü bile sanki farklı yani dış tasarım güzel. Ancak fiyatlar oldukça yüksek.
  • Nolucak bu araba fiyatlarının hali böyle :( C sınıfı araçlara 60 bin TL vermek ne kadar akıl karı bilemiyorum.
    Birde powershiftli dizel yapmak bu kadarmı zor merak ettim. VW nin dsg şanjımanı hemen hemen bütün motorlarda uygularken, bu ford un uyuşuklugu yedi bitirdi beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burçak
    -Bagaj hacmi dar, ancak tam boy yedek lastikten dolayı öyle olmuş. Eğer ince yedek lastik kullanılırsa bagaj önceki kasa gibi olur.

Bu "tam boy yedek lastik" olayını abartmıyor musunuz... Yani benim ve eşimin B segmenti araçlarında da tam boy yedek lasik var ve her ikisinin de bagaj hacmi 270 litre... Benim atladığım bir nokta mı var, merakımdan soruyorum, yanlış anlaşılmasın...
  • astra h hb de de tam boy stepne var ve bagaj hacmi 380litre.
  • ekonomik krizle sallanan otomobil markaları faturayı müşterilerine kesmiş görülüyor
  • 55 bin liraya focus satıyo, hey yavrum benim, gören de passat aldım sanır.
  • 2009 model comfort focusu 2 sene evel 30 bin tl'ye almıştım.bendeki donanımların olmadığı yeni focus trende 39 bin tl vermek hiç mantıklı gelmiyor.sırf kasa farkı için.fiyatlar uygun olsaydı değiştircektim ama bu fayatlara aslaaa
  • Memlekette yeni araba diye atlamayıp bu fiyatlar nedir böyle diye sorgulanarak araba alınsa eminim fiyatlar bu kadar abartı olmaz.Marka model farketmiyor bütün markaların fiyat stratejileri böyle. nasıl olsa satıyorlar adamlar haklı.
  • araba firmalarının hepsi cakal olmus daha gecn gun rekabet kurulu ceza kesti neden aralarında analsıp fiyatları yukselttikleri icin. simdi bakıyorumda ocaktan beri arac fiyatları ucuyor. 43 lira olan opel yeni astra dizel simdi 50 bin lira 7 bin lira koydular aralık ayı bekleenecek bu cakallar ancak o zamana indiriyor
  • Otasan 'da Doğuş'a benzedi anlaşılan.Araçlar boşaldı fiyatlar arttı nasıl bir mantıksa.Yeni C4 de bile bagaj hacmi 400 küsür litre en iyilerden biri sanırım.Titanium fiyatına C4 exclusive e-hdi,otomatik donanım konusunda da daha üstün.

Ayrıca titaniumda neden sony müzik sistemi yok anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 7 Mayıs 2011; 13:46:35 >
  • satmaz bunlar.powershift geliştiriyorsun ama yeni kasa araca koymuyorsun .yazık .
  • Yahu ne ince lastik mevzusu o hikaye, hiç lastik koymasanız önceki kasanınki gibi olmaz.
    Bagaj olayı fiyasko, hb versiyonuna çocuklu bir aile kendi eşyalarını geçiyorum sadece çocuğunkileri sığdıramaz, portatif yatakdan bahsetmiyorum 3-4 oyuncak, eşyaları, arabasını aliyim deseniz hesap kitap yapmanız lazım sığdırmak için.
    Durum böyleyken, fiyatda böyleyken 3-4 yıllık krediler çekerek tabloyu daha da kötü hale getirecek insanlarımıza buradan sesleniyorum, yapmayın etmeyin..

Türk ailesine son durumda illa ford olacaksa c-max gider, focus yanlış olur. Focus ancak gençlere, aile olarak kısa-orta vadeli aile kalkınma planında çocuk olmayan yeni evli çiftlere filan gider. Gafletle, dikkatsizce alınmış aile reislerinin ilanlarını şu şekilde görür gibiyim; çocuk geliyor focus satılık, tatile gittik dönüşte ikinci çocuğu kargoya vermek zorunda kaldık focus satılık vb.
    Sahibinden sitesindeki ev aldığımızdan araba satılık temalı ilanlara yenileri gelecek gibi duruyor.

Otokoç, Ford bu bagajsız arabayı Türk ailelerine satabilirse onlara da dehalarından dolayı saygılarımı bizzat sunacağım. Önümüzdeki ayların satış rakamlarını bekliyorum. Düşündüğümün aksine bu araçta yok satar, 4 ay sıra bekleme benim 10bin km bindiğim aracı 0 fiyatına al akımının cereyan etmesi durumunda, hesapsız insanların yanlışlarını froto alarak değerlendirmeyi planlıyorum.

• Bagaj hacmi konusunda Bravo'yu tek geçerim net 400L bagajı var. Focus'un bagajı gerçekten Fiesta gibi olmuş. Ön konsol da çok karışık geldi bana. Telefon ahizesi gibi 1den 9a rakam butonları var. Ne işe yaradığını bilmiyorum ama bence gereksiz olmuş. Bluetooth ile telefon görüşmesi yaptıracaksa bu olay, yani telefonu ele almak çok mu zor? Şunu da ekleyeyim ön yolcu da hiç rahat edemez sol diz aşırı rahatsız oluyor.
  • araba dıştan-içten çok güzel, ancak arabanın bagajı nerede ben anlamadım. arkasına baktım teker koymak için bi yer yapmışlar, satıcıya bagaj nerede diye sordum, acaba önde mi diye, vesselam baya bi satıcıyla tartıştıktan sonra meğersem o ilk gördüğüm yer bagajmış. iki kilo elma, bi karpuz, iki kavun zor sığar oraya. netice itibariyle bu araba alınmaz. alan da daha sonra satamaz. çünkü yeni diye heves eden olup alacak kerizler, sonra milletin gözüne bu bagaj olayı battıkça elindekini satamayacaklar. parasına bişey demiyorum, o kadar parası olan alsın diyeceğğim ama bagaj yok, acayip bişey. kavunu karpuzu arka koltuğa koyacaklar alsın.
  • yeni focuslar fiestaya benziyor tip olarak tek eksisi bu
  • yeni focusta da focus 2deki gibi gicirtilar tikirtilar varmi acaba.ben kapi fitillerinden gelen gicirdamalardan epey sikildim cunku..bu arabaya yakismiyo dogrusu..fordu kiniyorum bu konuda
  • bende geçen farkettim o gıcırdamayı hoşuma gitti nedenini bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.