Bildirim
Beko B55 OLED 9900 5B 4K 55' TV 6999 TL (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Hocam keske daha ayrintili baksaydiniz yaquote:
Orijinalden alıntı: evil2302
Akıllı kumandası varmış, ancak ST ellerinde o an olmadığı için evrensel bir kumanda kullandı.
Menü buna benziyordu.
Alıntıları Göster
Canli gozle gorunce tasarim olsun, panel renkleri vs olsun alinir mi? 55 inc nasil duruyordu buyuk ve yeterli mi sizce oled icin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel TV (tasarımı çok güzel ancak 9890 inceledim, kumandası scroll tipindeymiş dedim), güzel gösteriyor, haklısınız keşke yanımda başka biri de olsaydı. -
9890 ile 9900 ayni kasa. Arasindaki fark ne dedim arcelige onlar da aciklamayadiquote:
Çok güzel TV (tasarımı çok güzel ancak 9890 inceledim, kumandası scroll tipindeymiş dedim), güzel gösteriyor, haklısınız keşke yanımda başka biri de olsaydı.
Sanirim 9890 2018 uretimi, 9900 2019 uretimi.
55inc boyut olarak nasildi? Pmden konusmak istemiyorum baska insanlarda gorsun bunlari diye. Zaten oledi alirsam inceleme cekicem youtube koyucam
9890 2018 uretimi, 9900 2019 uretimi. Grundig, Beko ve Arçelik aynısını kullanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
9890 ile 9900 ayni kasa. Arasindaki fark ne dedim arcelige onlar da aciklamayadi
Sanirim 9890 2018 uretimi, 9900 2019 uretimi.
55inc boyut olarak nasildi? Pmden konusmak istemiyorum baska insanlarda gorsun bunlari diye. Zaten oledi alirsam inceleme cekicem youtube koyucam
Alıntıları Göster
55 bile bana göre oldukça büyük :)
3-4m için kullanacağım, oldukça iyi büyüklükte.
Mavi ekranlı bilgi ekranı iyi mi?
-
Attigim fotodaki menu goruntusu. Biraz basit duruyor ama hizli. Akilli tv yaziyor da o yuzden sorayim dedim.quote:
9890 2018 uretimi, 9900 2019 uretimi. Grundig, Beko ve Arçelik aynısını kullanıyor.
55 bile bana göre oldukça büyük :)
3-4m için kullanacağım, oldukça iyi büyüklükte.
Mavi ekranlı bilgi ekranı iyi mi?
Alıntıları Göster
Kullanmadıysanız menü rengini ve hızını nasıl biliyorsunuz?quote:
Attigim fotodaki menu goruntusu. Biraz basit duruyor ama hizli. Akilli tv yaziyor da o yuzden sorayim dedim.
Alıntıları Göster
Kısa zaman içinde alırsanız testi bekleriz
-
Youtube'da arcelik oled videosunda menuyu gordum. Grundig incelemesinde de menu hizini gostermisti.quote:
Kullanmadıysanız menü rengini ve hızını nasıl biliyorsunuz?
Kısa zaman içinde alırsanız testi bekleriz
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün 9890 olanını inceledim. Menüsü oldukça basit. LG oled serisi gibi birsürü özellikli görüntü ayarlama durumu yok . Bu biraz üzdü. Ellerinde adam gibi 4k videosu yoktu. İzlediğim 4k videolarda görüntü kötü değildi ama woww dedirtmediler. Gürültülü ortamdaydım galiba biraz ama ses düşük geldi nedense. 30-40 seviyesinde bile. Veya videoda çok sesli ortam yoktu. Bu sebepten usbye videolar attım 4k . yine gidersem onları izleyecem. Kumanda çok basit. O da hoşuma gitmedi. Tasarım güzel. Ayaklar farklı yapılabilirdi ama. Biraz fazla uzun. En kötü olaya geleyim. Youtube Aşırı yavaştı şok oldum. Telefondan wifi yaptım. video açmaya çalıştım bi baktım kumandaya basıyorum 1-2 sn sonra tepki veriyor. Oradaki çalışan bile şaşırdı ağırlığına. Yandaki daha basit tv'de farklı smart yazılım vardı ve o cidden daha güzeldi menüsü vs. youtube akıcı idi. oled yazılımda sağa kaydırmak isteyince tuşa basınca 1-2sn arası bekliyorsun öyle kayıyor. Bu şekilde piyasaya çıktıysa asla youtube kullanılmaz. Rezillikti. O tv'de sorun varsa bilemem. Yine giderseniz lütfen sizde youtube deneyin telefondan wifi verip. Ekran yanması göremedim. Ölü piksel yoktu ama sanki zayıf piksel vardı veya tozdu,kirdi anlayamadım onu.
Kampanyayı anlattım. Alsak şimdi alır mıyım dedim 9900 olanı. Bizde yok veremiyoruz dediler. Bende stoktan çekeceksiniz buraya gelecek. burdan da benim eve gelecek dedim. telde böyle anlatıldı diye. Ben ekrandan stok çekemezsem veremem malesef dedi bayi.Kimsenin kimseden haberi yok. Müşteri hizmetleri aradı sonra beni. Bayide yoksa veremeyiz dediler. Bende geçmiş konuşmalara bakın dedim. Biz siz dönecez dediler. Bugün dönmediler.
Yalnız o youtube olayı tek başına tv almamak için sebep. Onu görünce çok soğudum tv'den. Onun dışında iş görür tv. Ama renk ayarını güzel yapmak lazım gibi.
Ölü piksel kurulumda çıkarsa yeni tv ile değişiriz dediler. Burn in'de garantiye girer zamanla olursa dediler. Bu tv'de diğer olumsuz yanı kapalı iken piksel temizleme yapmıyor gibi.
Bayiye yine giderseniz lütfen youtube testi yapın hocam , beni bilgilendirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 22 Temmuz 2020; 1:9:48 >
-
Dükkanın kendi wifi si yok muydu? Cep telefonundan wifi de, youtube bazı cihazlarda gecikme yapabiliyor. Şu anda cep telefonu wifisi ile laptop kullanıyorum, youtube dışında normal, youtube geç tepki veriyor. -
Wifi cekimi burada zayif dedi. Bende 4k izleyecez, telden wifi vereyim dedim. Oradan uygulamaya girdik. Uygulama cok yavasti. Video kendisi calisiyordu. Teldeki wifi, uygulamayi yavaslatir mi ki? Ilk kez duydum.quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLT
Dükkanın kendi wifi si yok muydu? Cep telefonundan wifi de, youtube bazı cihazlarda gecikme yapabiliyor. Şu anda cep telefonu wifisi ile laptop kullanıyorum, youtube dışında normal, youtube geç tepki veriyor.
Cep telefonunda veri koruma varsa yapabilir. -
Oyle birsey aktif degil hocamquote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLT
Cep telefonunda veri koruma varsa yapabilir.
9890 da piksel temizleme yok biliyorum, ancak 9900 da varmış (yetkili servis demişti). YouTube yavaş değildi, gidersem yine kontrol ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 22 Temmuz 2020; 10:49:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de en çok 4k harici SD HD kanalları nasıl gösteriyor , Upscale nasıl çalışıyor onu merak ediyorum. Şu anki 10 yıllık LG TV mi 4k ekran kartlı Windows 10 PC ile kullanıyorum. Smartını sevmezsem en kötü öyle devam ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 22 Temmuz 2020; 11:34:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses komut özelliği de varmış. Ekran yanması ve ölü pikselden 4K upscaling gibi birçok özelliği inceleyemedik. -
arçelik indirime girdi bu gece. Yarın da beko indirim yapar webde.quote:
Ses komut özelliği de varmış. Ekran yanması ve ölü pikselden 4K upscaling gibi birçok özelliği inceleyemedik.
şuan varya sırf youtube yüzünden alamıyorum ya. her hafta bişey çıkıyor. -
2 hafta deneme süresi var, beğenmezsek iade ederiz.quote:
arçelik indirime girdi bu gece. Yarın da beko indirim yapar webde.
şuan varya sırf youtube yüzünden alamıyorum ya. her hafta bişey çıkıyor.
Alıntıları Göster
-
alıyor musun sen ? hangisini alıcaksınquote:
2 hafta deneme süresi var, beğenmezsek iade ederiz.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X