Şimdi Ara

Beko klima iade sureci ve yeni klima tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sevgili dostum polemik için yazmadım, ben böyle uyguluyorum.
    Bunu firmalar bize yansıtmıyor ama kanun böyle.
    Hatta geçenlerde 16 yaşında genç bir kerdeşimabi yerdımcı ol dedi.
    2.600 tl bisiklet almış, arızalar çıkmış ama daha 4 aylık. firma çocuğu birde alay etmiş, hemde bunu yapan mağaza müdürü.
    Bende yolu gösterdim ama sabırla 2 ay beklemen lazım dedim, 2 ay sonunda firma iban isteyerek parayı müşteriye verdi. Ama şunu bilmek lazım ki firmalar insanların iyi niyetini suistimal ediyor..Bunun çok farklı sebepleri var ama şimdi yeri değil.

Saygılar.
  • aslında çok güzel ve inanılmaz tasarruflu üründür, sadece kullandıkları kompresör seslidir.
    Sesli olan kompresör iş yerlerinde yada dış duvarda olduğunda sıkıntı yapmaz ama benim gibi iç balkonda kurulduğunda inanılmaz rahatsızlık verir, adamın beynini yer.Hemen hatırlatayım ki içi ünite de iyi kurulum yapıldığında en düşük hızda fısıltı bile yoktur,sadece 5 kadenmede üfleme sesi gelir.,ç ünite çok başarılıdır.

Ürün çok yeni derhal ürün iadesini talep edin.Buna olumsuz cevap veremezler.,Servisin yada müşterihizmetlerinin ne dediği önemli değil, sizin ne istediğiniz önemlidir, bu konularda Arçelik-Beko çok yardımcı olmaktadır.
  • Oncelikle abilerim buyuk ihtimalle benden buyuksunuz burda beyin fırtınası yapiyoruz akil akildan ustundur bu klimalarda sanirsam diger urunler gibi iade hakkimiz kosulsuz sartsiz yoktur acikcasi aldigim bayide esnaflikla alakasi olmayan bir yer iade etmek istedigimde ters tepeceginden korkuyorum bu konu ile ilgili tuketici haklari gibi biryerden net bilgi alacagim veya herhangi bir cagri merkezi yokmudur hangi yollari izleyecegim servis geldi bugun tanidikti dedi bunlarin sesi budur yapacak birşey yok ben dedim ayipli diye rapor tutsan nasil olur dedi bu seferde benim başım agrir bariz sorunu olmayan bir mala ayipli dersem tanidikti diye zor durumdada birakmak istemedim bide bizim duvarlarda fazla kaliteli degil müteahhit işi çalmiş ha çalmış civi cakilirken duvar yikilacak gibi oluyor bu sesin iceri gelmesini nasil onleyebilirim acaba klimanin arkasindaki duvara yumurta kartonu dizsem etkilermi vibrasyon seside varda biraz arada bir bakiyorum duvari cok hafif titretiyor anlamadim gitti lanet olsun bi daha mutayitten ev alirsam eski evimde mutayitti ama hazir kalipti her taraf betondu onun icin sikinti yasamadim hic ama bu cok kotu ne yapayim bilmiyorum sasirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysngrler

Oncelikle abilerim buyuk ihtimalle benden buyuksunuz burda beyin fırtınası yapiyoruz akil akildan ustundur bu klimalarda sanirsam diger urunler gibi iade hakkimiz kosulsuz sartsiz yoktur acikcasi aldigim bayide esnaflikla alakasi olmayan bir yer iade etmek istedigimde ters tepeceginden korkuyorum bu konu ile ilgili tuketici haklari gibi biryerden net bilgi alacagim veya herhangi bir cagri merkezi yokmudur hangi yollari izleyecegim servis geldi bugun tanidikti dedi bunlarin sesi budur yapacak birşey yok ben dedim ayipli diye rapor tutsan nasil olur dedi bu seferde benim başım agrir bariz sorunu olmayan bir mala ayipli dersem tanidikti diye zor durumdada birakmak istemedim bide bizim duvarlarda fazla kaliteli degil müteahhit işi çalmiş ha çalmış civi cakilirken duvar yikilacak gibi oluyor bu sesin iceri gelmesini nasil onleyebilirim acaba klimanin arkasindaki duvara yumurta kartonu dizsem etkilermi vibrasyon seside varda biraz arada bir bakiyorum duvari cok hafif titretiyor anlamadim gitti lanet olsun bi daha mutayitten ev alirsam eski evimde mutayitti ama hazir kalipti her taraf betondu onun icin sikinti yasamadim hic ama bu cok kotu ne yapayim bilmiyorum sasirdim

Bu işlerden anlamam ama kendi işlerimi bir türlü çözerim, senin ev gibidir benim evim ama 3 defadır klimayı komple değiştiriyorum.
    İmkanın varsa ve balkondaysa yere koydurabilirsin ama yumurta kutusu yada başka bir şey ile kesmen zor, sadece bu işler için servisi es geç, servis har zaman ( genel olarak ) firmanın tarafındadır, o yüzden satın aldığın yeri de es geç, direk firmayı ara ve şikayetini anlat, şikayetvar a yaz, ısrarla kayıt açtır ve bu rahatsızlığını ivedilikle çözmelerini ısrar et. Firma hangisi?

• ysngrler Y kullanıcısına yanıt
    Duvara giren vidalarin dubeli yok mu nasil ses yapabilirki duvarda. Klimanin dis unitesinin arkasina pembe straforlardan koyabilirsiniz, yumurta kartonu falan bi ise yaramaz. Duvara dubel degilde pullu civatali vida attiysaniz vidalari sokun, peceteye sarip geri takin. Klimanin uzerinde durdugu L seklindeki demirleri sokup duvara temas eden yerlerine 5 mm lik yalitim malzemesi koyun ve L demirleri tekrar takin. Bu dediklerimi yaparsaniz probleminiz buyuk olcude hallolacaktir.

• bu konularda en iyi yol direk firmayı arayıp urumu anlatıp değişim ve ya iade talep etmek, işi yokuşa süreceklerini sanmam genelde iade alırlar ya da değişim, çok fazla üründe oluyor sonuçta kul yapısı hepsi aynı sağlamlıkta olmayabiliyor,

daha 2 ay önce yemek odasını komple değiştirdiler, hemde 9 aylık kullanım sonrasında,
    mobilyalar sağdan soldan atma yapmaya başladı, ucuzda bir şey değil ki bunlar, 6 bin tllik ürün, aradım firmayı bir bakın dedim, servisi yolladılar, ben dedim tamir falan edin ne olması gerekiyorsa yapalsın, tutanak tuttular fotoğraf falan çektiler,
    firma değerlendirmiş tamiri olacak bir yanı yokmuş, bütün yemek odasını alıp tekrardan sıfır getirdiler, bir de özür dilediler yaşadığımız sıkıntı için,
    garip ve beklemediğim şekilde hızlı çözdüler olayı
  • daytone1 kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar yazdim aradilar dedi sizi bolgemidurlugune aktaricam araya haftasonu girdi daha gorusemedik firma beko dubel yok direk duvarın icinde buyuk vida gecirip diger taraftan cikardi baska bisey yok 2 tane atti dübel konusunda sesin kaynagi o olabilir genede iade taraftari olcam klima tel maşa calisiyor kendinden emin degil klima

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Bunlari servise yaptirmak daha iyi olacaktir fikriniz icin tesekkurler

• gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    Bakalim bunlarda aynı şeyi yapacakmi

• quote:

Şikayetvar yazdim aradilar dedi sizi bolgemidurlugune aktaricam araya haftasonu girdi daha gorusemedik firma beko dubel yok direk duvarın icinde buyuk vida gecirip diger taraftan cikardi baska bisey yok 2 tane atti dübel konusunda sesin kaynagi o olabilir genede iade taraftari olcam klima tel maşa calisiyor kendinden emin degil klima

Hocam sinmediyse derhal iade isteyin, onların ne dediği önemli değil.
    ,mverter klima satın alıyoruz ama hikaye eskiler daha sessiz.
    Müşteri hizmetlerine kayıt açın ve iade isteyin.Kabul edecekleridir, başka yolu yok.
    Buraya da yazarsınız.
  • demek ki bu konudan neyi öğrenmiş olduk? asla beko klima almayacağız, şahsen ben almayı düşünmem şu konuyu gördükten sonra, firma güven vermedikten sonra teknolojik ürün alınmaz
  • daytone1 kullanıcısına yanıt
    gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    Musteri hizmetleri diyo aldiginiz yere gidin aldigim yere gittim taşınmış 😱😱😱çıldırıyorum şikayetvar a yazdim dedi sizi bolge sorumlusuna aktaracam sizi ararlar hafta ici 2 gundur arayan soran yok almayin beko yerli beyazeşyadan uzak durun net

• quote:

Musteri hizmetleri diyo aldiginiz yere gidin aldigim yere gittim taşınmış 😱😱😱çıldırıyorum şikayetvar a yazdim dedi sizi bolge sorumlusuna aktaracam sizi ararlar hafta ici 2 gundur arayan soran yok almayin beko yerli beyazeşyadan uzak durun net

Aldığını yere gidin deme hakları yok,
    Müşteri hizmetlerine kayıt açın ve zaman geçmeden ürün için isteğinizi belirtin ve acil çözüm bulsunlar deyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.