hidromek hmk 102b sanko mst 542 caterpillar 432 e bekolu yükleyicileri kıyaslarsak hangisini önerirsiniz. yedek parça sağlamlık fiyat performans açısından hangisi alınmalıdır?
Merhaba.
Mastaş,hidromek hepsi güzel makineler.Ama piyasada altyapı kazı işinde Jcb daha çok tercih ediliyor.2. el piyasası onlardan daha iyi.Bana kalırsa iki makineyi de test et . o na göre karar ver.Hidromek ve Jcb nin Beko levyeleri farklıdır.Hangisine alışkınsan onu al.
Ama sonuçta bakım,bakım,bakım.En önemli etken bu.Bakmazsan sana ne hidromek dayanır ne Cat ne de Jcb.
Zamanında 1998 model hidromek kullandım.Şimdiki hidromekler daha iyi daha konforlu.
Bakımını iyi yaptıktan sonra her işi başarırsın.
cevabınız için çok teşekkürler 2. el cat almış bulunmaktayız.
Cat bizzat 2006 ve 2007 yıllarında çalışmışlığım vardır CAT 442D uzar bom'lu olanını sürdüm yengeç yürüyüşlüydü hem 432'de güzeldir tavsiye ederim yorulma şişme yağ yakma vb. nedenler bulamazsınız!..
the_euphratesT
kullanıcısına yanıt
merhaba hidromek izmir bölge satış ekibi olarak size şunu belirtmek isterim öncelikle a1-a2-a5-a8 modellerinden hangisini düşünüyorsunuz hmk102b 100 beygir gücünde bir makina olup 1,1 m3 kova kapasitesi vardır dünyada sadece hidromek olarak biz 7500 saat ve 5 yıl çelik kontrüksiyon grantisi vermekteyiz 6 ileri torner şanzıman dünyada ilk bir kullanmaya başladık ve mst şuan 4 ileri vites kullanıyor csb ise 5 vites saatlik yakıt olarakta iyi bir kıyaslama yapmanız gerek çünkü biz bu konuda gerçekten iddaliyız operatör kabin kapasitesi sınıfının en geniş olanı bizimdir motor perkins motor olup 2500 saat garantisi vardır yedek parça olarak 24 saat taahhüd veren tek firmayız ve yedek parça ve servis fiyatlarında %45 daha uygunuz bizim makinalarımı serviste yatarken görmeniz imkansız gibi birşeydir biz hidromek ailesi olarak satış kadar satış sonrası hizmette de yanınızdayız
csb için ikinci el değeri daha geniş diye bir söylenti var fakat bu tamamen csb satış ekinin satış politikası olup ürün satmak adına kullanıcıyı aldatma yönündedir umarım bu bilgiler ihtiyacınızı karşılayacaktır ama sizin yinede satış ekimiz ile görüşmenizi tavsiye derim
hidromek izmir bölge rıdvan ergül
hidromek manisa rıdvanH
kullanıcısına yanıt
iletişm bilgisi olarak tel numaramı versem size bana dönüş sağlasanız rıdvan bey soracağım bazı birşeyler olacaktır.ismim şenol karakaya 05068766946 bursadan yazmaktayım